Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Da smo dobili sa tih 5 razlike pobjeda bi se racunala duplo prakticno. Ali eto ispalo je ovako.

Poklopilo nam se da prodjemo prvu grupu, tesko da ce opet al ko zna mozda nas bas sreca pogleda pa se Monako raspadne.

Bice tesko dobiti Ljetuvas u BG nemoj da se zavaravamo. Kad se pogleda iz ove tacke gledista to je vec upisana pobjeda a takve su tekme uvijek nezgodne. Albu dobiti u Berlinu nije nemoguce, sto da ne. Dobili smo Asvela u francuskoj, zamalo i Zenita u gostima mozemo i njih. Ali o tome kad dodje vrijeme.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.668
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Sto je ovaj raspored naopak? Ja sam mislio da s Albom igramo sledeću...
 

Nema1

Početnik
Учлањен(а)
11.07.2018
Порука
154
Reaction score
175
Локација
Novi Sad
Sledeća sa Ritasom u BG pa onda Alba u gostima.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.227
Reaction score
1.890
Локација
Подгорица
Немојте се тјешити да ако Алба добије да ће јој меч са нама бити небитан, биће изузетно битан јер побједом има предност домаћег терена у 1/4 финалу.
 

kovac

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2008
Порука
418
Reaction score
524
Drugi u našoj grupi ide verovatno na Valensiju u 1/4 finalu. Svi žele da izbegnu Valensiju.
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.480
Reaction score
1.114
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Prije svega, velike cestitke momcima na partiji i pobjedi!
Velika pobjeda koja znaci za nastavak sezone u svakom smislu.

Sto se tice daljeg raspleta, gotovo sigurno ce nam trebati obije pobjede do kraja a bice jako tesko, pogotovo u Berlinu ( nebitno da li ce Alba tada osigurati prolaz, igrace za prvo mjesto).

Zbog toga ostaje zal zbog promasaja Jankovica na kraju, ali sta da se radi. Mi smo prolaskom u top 16 ostvarni primarni cilj sto se Evrokupa tice.
Tu smo usli kao treci iz svoje grupe, a nismo bas bili u prilici da biramo sa koje cemo pozicije da idemo u koju grupu.

Jos jednom velike cestitke timu! Dalje mec po mec, kao i do sada.
Naprijed Partizan!
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.789
Reaction score
7.557
Локација
25-i maj
Dobra utakmica Vanje sinoc i Gagic je bio u elementu. Lepo je bilo gledati Partizan sinoc
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.557
Reaction score
919
Prvo, cestitke momcima i Trinkiju na pobedi u gostima bez obzira na sve okolnosti protiv vrlo zajebane ekipe Monaka.
Drugo,nikako mi nije jasno zasto poslednji napad idemo na trojku kad nam je dva poena zavrsavalo posao?!
Jbg sad,posle bitke lako kenjati,ali mi stvarno nije najjasnije?!
Jbg,sad borba pa sta bude,i ako ne prodjemo dalje apsolutno nije razlog za brigu. Tamo bi nas cekala Valensija vrv,a nisam siguran da bi preko njih mogli dalje. A to sto nekome ne treba pobeda sto zbog prolaza ili izgubljene sanse za prolaz nista ne znaci,bar meni. Tada su ekipe rasterecene,igraju opusteno i obicno tad sve pogadjaju.
Bravo i za Grobare u hali,nisu prestali da pevaju celu tekmu
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.039
Reaction score
15.452
Локација
Храм фудбала
Ne simpatisem nesto S.Jankovica i ne vidim neke njegove velike kvalitete, ali kriviti ga za ovaj zadnji sut je bas bezveze. Imate kod Tegija snimak tog zadnjeg napada, i bukvalno nije imao vremena za bilo sta drugo nego da onako izbaci loptu.
I ne treba zaliti ni za cim, pobjedili smo u gostima.
Pobjedicemo opet ako nam bude trebalo.
Bravo momci!
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Bravo, svaka cast na pobjedi.
Osjecao sam od prvog minuta da dobijamo. Tako da sam zavrsnicu gledao mirno.

Kada se pogleda statistika opet se moze vidjeti da su nam bek suteri i oni koji to nisu ocajno ispaljivali suteve za tri poena.
Renfro 7 promasio, Marinkovic 1/5, Paige 1/5.. Siju zabraniti da sutira trojke vise. Iznova i iznova promasuje, sinoc 0/2.

Trinkijeri je sinoc bolje spremio utakmicu i odmah se to vidjelo postavkom igraca na terenu, pogotovo u odbrani.
Onaj makedonski trener je opet pokusao istu foru da nam proda kao i u prvoj utakmici.. Medjutim nismo ti mi neka boranija iz Francuske lige da mozes tako dva puta da nas dobijes.
Opet je provocirao sut za tri poena..medjutim posle onakvog starta i kada je vidjeo da imamo 3/6 za tri poena u prvoj cetvrtini, plus neke daleke dvojke.. Odmah je promijenio taktiku, zato su nas i stigli do poluvremena. A dobro i mi smo im pomogli sa nasim glupim standardnim greskama...

Sto se tice daljeg toka Evro kupa. Mislim da dobijamo obije utakmice i da izbijamo na prvo mjesto u grupi.
Ukrstamo se sa grupom u kojoj su cigani. I garant na njih udaramo.

Pa da vidimo konacno i taj evropski derbi.
Ostoja da iznajmi Arenu i da obaramo i taj rekord po posjeti u Evro Kupu.

Kad imas ovako dobrog trenera i igrace koji se bore za svaku loptu, onda je milina gledati utakmicu. Jeste da nam je dosta igrca limitirano ali daju sve od sebe da pobijedimo..i to se cijeni.
 

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
876
Reaction score
2.712
Локација
Beograd
Šta pišete koji moj o nekom potencijalnom evropskom derbiju?! Limeni će da popuše kurčinu i da ispadnu. Ne jok, proći će grupu sa Valensijom i Unikahom. Pritom će i od Limoža da izgube. Danas ih Valensija ovde rutinira, Gagi ih izjebe kad dođe vreme i to vam je to. Samo se nadam i nekim njihovim povredama pa da zaokruže učešće u Evropi ove godine.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Polako momci sa četvrtfinalom prvo da se dobije Ritas pa kad dobijemo Ritas možemo pričati o Albi. Ja iskreno kad smo prošli grupu nisam bio nešto specijalno srećan a sad da neko ne skoči neko na mene prvenstveno mislim zbog Aba lige kako će nam se to odraziti e sad Renfro je imao odličnu polusezonu u Španiji i jel moguće da ga sad stiže umor i da je to posledica "lošijih" igara i nekih izgubljenih lopti. Bilo kako bilo tek sad nam idu mečevi gde moramo dobijati Mega, Cibona, Budućnost i Zvezda gde moramo imati 3 od 4 minimum i protiv Mege i Cibone ako je bilo kako moguće ne forsirati Renfra ako ranije rešimo utakmicu. Ali opet razmišljam ako želimo imati u bliskoj budućnosti evroligašku ekipu moramo igrati 2 put nedeljno i navikavati ja se nadam veći deo kostur ekipe na takav tempo jer kao što je neko gore napisao tako se stvara šampionska ekipa i iz takvih utakmica se dobija na iskustvu. A o ciganima ne znam što se uopšte i polemiše kao i to hoće li oni izgubiti ili pobediti ja bih iskreno voleo da prođu da i oni igraju 2 utakmice nedeljno ne da imaju više odmora i više vremena za trening od nas. Kad bi ušli u četvrtfinale mislim da bi to bilo iznad očekivanja za ovu sezonu i svakako veliki uspeh za ovu sezonu. Još da kažem da raduje što dobijamo i na strani što znači da nismo baš domaćinska ekipa i ne krivim toliko Jankovića vremena je imao malo uspaničio se i loptu brzo izbacio misleći da neće stići. Pobeda je pobeda idemo dalje sledeća je strašna Mega koje su se svi plašili a jasno je bilo kao dan i kad su imali onaj niz pobeda da oni ne mogu izdržati takav tempo i tad sam rekao da nam nisu opasnost, naravno ozbiljno pristupiti i utakmicu što pre privesti kraju tu bi i Pecarski i Trifunović a prvenstveno Pecarski mogli dobiti priliku svejedno su to njihovi vršnjaci, naravno opet ako rezultatski bude omogućeno da igra(ju).
 
  • Like
Reactions: rus

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Nešto sam se ja zaračunao u kalkulacije a i sam sam pobornik ideje da se treba ići od utakmice do utakmice. Ušao sam u neke kalkulacije kako do 3. mesta ali ipak mi bismo morali biti maksimalni jer i Budućnost i Cedevita (Cedevita osim Zvezde u ovom i u sledećem kolu Igokee nema nikog ko bi joj predstavljao neku pretnju, dok ako se ne varam Budućnost osim nas ima lagani raspored). Nek me neko ispravi ako grešim ali mi bismo pod uslovom da dobijamo sve prešli Budućnost ako je pobedimo sa više razlike nego što smo izgubili u Podgorici. Jebiga i ja sam sad otišao u nekom skroz drugom pravcu ali mišljenja sad da se dve aždaje poubijaju u polufinalu a mi konačno da igramo protiv tradicije i razbijemo tu tradiciju negativnog skora sa Cedevitom tukla nas je kad god joj je bilo važno ali ajde otom potom prvo mi da Megu tučemo i da obezbedimo plej of pa da vijamo što bolju poziciju.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.668
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Upravo. Ako hocemo da budemo treći ili drugi moramo da dobijemo sve.
Ako ne dobijemo, onda je potpuno nebitno dal ćemo da izgubimo 1,2 ili 3 utakmice do kraja. U plej offu ćemo da budemo sigurno.
Naravno pod uslovom da dobijemo Megu sada.
Tako da je bitnije da probamo da se pošibamo što više možemo u Evrokupu, pa dokle doguramo.
A ja bih u nastavku ako budemo u takvoj situaciji davao malo više prilike i ovim mlađima.
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.351
Reaction score
6.402
Локација
Novi Sad
Pravi se sampionska ekipa neko napisa. Da, mozda u smislu da Trinki vidi koja polovina iz ekipe pakuje kofere cim pre... ozbiljna doselekcija potrebna za ozbiljnije stvari u narednoj sezoni. A u ovoj, boriti se, pokusati ali bez pritiska jer kada god smo morali ove sezone nesto-mi smo uprskali.. kada god smo "prezalili" dobili smo ili igrali znatno bolje.
 

Aleksa

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
761
Reaction score
687
Локација
Nis
Kakva bre Zlezda? Koje azdaje.... ZNA SE KO JE JEDINA AZDAJA!?

Nek oni kalkulisu breda li ce vanja da ustane na levu il desnu, pejdz, renfro, ZAGORAV. Pun mi ih je kurac svih redom. Kakve su bre to ekipe? To je bre smesno. Sa jos 2 jake utakmice ( MINIMUM) u evropi mi ih gazimo ko od sale. Nasi dobri rezultati i nasa dobra igra treba te majmune da plasi a ne mi da kalkulisemo na koga cemo i kako. Kakva bre Zlezda? Kakav je ono tim? Sta je ono koj moj? Ko je onaj Perperoglu? Onaj poluproizvod Beron?
Oni milovci se vise nalozili da igraju EL nego sto igraju. Pun Pionir ovde, da se sudija dokaze da se vracamo da im nije palo na pamet da pokusaju nesto a ostali ek se drze za gace.
Evrokup? Pogledante nas samo. Sigurno se secate nasih IZLETA u evrokupu i EVROLIGI PROPALOJ na gostovanjima. Sad ih bijemo koga i kako stignemo. Uopste se ne nerviram. Makar sad zavrsis sezonu i dali trinkiju 7 meseci da selektira tim za sledecu. Dolaze bolja vremena manite se kalkulisanja, a vi pagani sto citate inkognito drzte gace!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top