Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

kibo

Početnik
Учлањен(а)
22.10.2018
Порука
41
Reaction score
100
Zanimljiva statistika iz dosadasnjeg dela sezone.
Broj uzetih suteva u Aba ligi:
1. Zagorac
2. Gordic
3. Jaramaz
4. Walden (2 suta vise od Jankovica)
U Eurocupu:
1. Gordic
2. Zagorac
3. Jaramaz
4. Paige
Apropo price da imamo previse stranaca, premalo domacih itd.
Na sve ovo se zna kakav uticaj ima Velickovic.
Mislim da Trinkijeri zna da je vazno da domaci igraci ponesu veliku ulogu, a stranci su se strasno dobro podredili svojim ulogama.
Tomas ce verovatno imati nesto vecu ulogu, Pejdz se pronasao potpuno ove sezone, Mozli u ovoj ulozi najvise doprinosi (deluje da ce nesto slicno raditi i Mekadu). Walden se bas podredio kolektivu, mada sam ja ocekivao da ce on malo vise da povuce, videcemo kako ce biti kada budu dosle najvaznije utakmice...
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.748
Reaction score
19.232
Локација
Nickname
Potpuno se slažem sa vama, meni bi da sam bliže bio isti žar ići i na Vršac i na Trento jer bih imao sezonsku i tako se jednostavno stvara kultura odlaska na utakmice.
Ovako kad mogu po sezoni da dođem na 5-6-7 ipak ima i taj faktor gde se Vršac i grupna faza KLS razlikuje od TOP16 Evrokupa i možda prelomne utakmice za prolaz dalje.
Imam razumevanja i za Beograđane koji zbog određenih razloga ne dolaze na utakmice (tu najviše mislim na dešavanja iz proteklih godina), ali ljude koji se kunu u Partizan a ovamo ih mrzi i boli kurac da dođu jer igraju Real i Efes ili je neparan dan u nedelji mogu samo da napušim istim.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.881
Reaction score
7.711
Mnogo smo poleteli u poslednjih mesec dana, a realno odigrali smo 2 do 3 ozbiljne utakmice, protiv ozbiljnih protivnika, u jedan mec smo pokazali dosta kvaliteta ( protiv Virtusa ), u drugi smo pokazali jako puno nedostataka ( Darusafaka ).
Istina za volju Mornar, Primorska, Igokea, Trento nisu ni blizu kvaliteta naseg tima i to smo sve manje vise rutinirali sto je bilo za ocekivanje.

Protiv Cedevite/Olimpije smo odigrali losu utakmicu, pre svega defanzivno, oni po meni nisu ozbiljna ekipa, bar ne izgledaju tako na terenu, ali koncepcijski nam uopste ne odgovaraju, protiv nas uvek odigraju utakmicu sezone i iskreno se nadam da cemo ih zaobici u 1/2 ABA.

Protiv madafake smo odigrali uzasnu utakmicu, kao sto smo mi procitali Virtus i Trento, tako su turci procitali nas i pojeli defanzivom.
Nasa dva kljucna igraca za sada stucaju, Thomas je na pocetku igrao odlicno, sad je u ozbiljnom kanalu, pre svega ofanzivno, dok Walden na agresivnu odbranu ne moze nikako da se snadje.

Jos uvek je rano da se svode racuni, ali kao sto nas je kostao poraz protiv Venecije puno laksu sledecu fazu i laksi protivnici, plasim se da smo opet prokockali prvo mesto i prednost domaceg terena u ostatak takmicenje porazom u Istanbulu.

Veceras protiv Zadra da raspodelimo minutazu, zaobidju nas povrede i upisemo novu pobedu, a u sredu kako znamo i umemo da nagazimo Turke 10+, pa u eventualnom trouglu budemo prvi.
 

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
825
Reaction score
3.854
Bice poznato naredne nedelje kada se povuce hematom. Pauza ga sigurno ocekuje.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.295
Reaction score
15.309
Локација
U pizdi materini
Meni je promakla informacija da se igra u Pioniru i zbog toga džabe propuštam utakmicu.

Zna li se igramo li još neku u Pioniru od narednih ?
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
813
Reaction score
2.696
Локација
.
Rutinska pobeda, ali naravno ne treba poletati posto cini mi se da je zadar bas los.

Trifunovica treba gurati da igra sto vise ovakvih utakmica.

Mislio sam da dzabe pricate o crvenom.parketu i bio ubedjen da nece biti kad ono prc.

Birča brat solidarise se sa igracima zadra za tri poena:D
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.295
Reaction score
15.309
Локација
U pizdi materini
Napravim zajeb i ne odem na utakmicu jer nisam znao da je u Pioniru ali uhvatim link hr arene sa njihovim 'gasite svetla' komentatorom i ulepša mi čovek dodatno pobedu. Od onih početnih +1 za Zadar i moramo se držati ovako unosimo nervozu Partizanu do +20 za nas i naricanja nad Hr. košarkaškom sudbinom :buhaha

Što se tiče igre očekivao sam malo 'tvrđu' utakmicu ali ipak smo dokazali klasu i lagano dobili skoro pa 'stoka' razlikom.:clap
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top