Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.403
Reaction score
40.456
Локација
Žrnov
prezadovoljni ste jer smo dobili. da nismo, bilo bi ovde prebrojavanja promasenih bacanja, nerezonskih suteva i onog.cuvenog "jesu sudije govna ali da smo mi uradili ______ ne bu nam mogli nista"
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Sudjenje? Katastrofa! Jednostavno smo bili jači i od njih. Njihov onaj šut pred sam kraj i promašaj, Belošević je svirao faul nad Mozlijem odmah kako je video da se lopta odbija od obruča. Dao im je šansu za još jedan organizovan napad pošto je Mo promašio oba bacanja a njega je odmah namestio na penal jer je najslabiji izvođač.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Sudije lepo sjednu u svlacionici i dogovore se u kom pravcu da vode utakmicu. Ako oni hoce da bude egal pred zadnjih 5min onda ce biti. Isto tako i oni trpe veliki pritisak, vjerujem da cesto i vagaju koji je ishod prihvatljiviji kako za ekipe tako i za njih. U proslom derbiju je trebala pobjeda ciganima a nama je utakmica bila dosta manje vaznosti. Vidjelo se da su nageli na njihovu stranu sa par odluka, jer kriterijum prema kojem su njima sudili faulove nisu ispostovali i u nasu korist. sa obzirom na njihov raspored da su izgubili bio bi doveden u pitanje plej of a mi smo imali u Areni utakmicu sa Buducnosti, Sebi su izracunali da su oni najcistiji ako cigani dobiju. Sinoc je generalno sudjenje bilo ok, kakvo ce biti u sledecim utakmicama jer je kup najmanje bitan trofej u sezoni. Postovali su kriterijum na obije strane, a ciganima to nije godilo. Jer su oni navikli da se biju vise nego sto im bude sudjeno(pogotovo na skoku). npr faulovi u napadu pantera i berona. U sledecim utakmicama vracamo se na staro, jedan kriterijum za njih a drugi za nas.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.756
Reaction score
55.285
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Što se tiče suđenja, objektivno ko je na forumu očekivao da se neke stvari u odsudnim momentima sviraju u našu korist? Ja bih pre meča mogao da se zakunem da se 3 faula nad Pejdžom nikad neče svirati, faul u napadu, faul na kraju i onaj faul Berona za 2 plus 1.
E sad ono što mislim da će se nažalost dogoditi je da će se opet izvršiti hajka kao posle prošlog kupa i da će se te odluke izbalansirati jednom finom krađom u po abe kao prošle godine.
Treba biti spreman na to...
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.556
Reaction score
11.034
O kakvom mi sudjenju pricamo kad se utakmica nije prekidala iako se celo vreme cula pistaljka sa tribina, ali se prekidala zbog Vesne?
Jasno je da sudije sude pod pritiskom. Ako mi budemo glumili gospodu i ne osvrtali se na ovakve stvari u nekim bitnijim utakmicama necemo uspeti da stignemo 6 razlike za 17 sekundi.
 

djolehaubica

Početnik
Учлањен(а)
12.12.2011
Порука
85
Reaction score
588
Orgazmicnost moje zene je direktno proporcionalna rezultatima Partizana. U to ime, ona vam cestita sinocni nezaboravan preokret. :D

Sluti na dobro, a po svemu sudeci tek ce da prsti... Ziveli Grobarijo!
 

XEPOJ

Grobar
Учлањен(а)
15.09.2008
Порука
439
Reaction score
1.719
Локација
Ohio
Hvali slag na tortu u vidu saopstenja limene bagre, celi dan sam udaro refresh po portalima i nista, ocekujem danas da ce izaci. Nada umire poslednja :)
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.004
Update kosarkaskih pravila od sezone 2014 i dalje


1. Svoj klub mozete nazivati onako kako zelite i ne postoji nijedan clan zakona ili pravni akt koji to zabranjuje.
2. Mozete u sopstvenom posed imati 3 ili vise klubova i premestati igrace iz jednog u drugi po zelji i potrebama.
3. Drmanje koseva i koristenje lasera je dozvoljeno.
4. Gadanje protivnickih igraca kesama sa urinom nije obaveza, ali je pozeljno.
5. Protivpozarni aparati se u novoj klasifikaciji smatraju sportskom opremom (kategorija izmedju patika i znojnica).
6. U poslednjem napadu ne vazi ogranicenje koraka (dozvoljeno je izmedju 4 i 8).
7. Pozeljno je da za kapitena vaseg tima koji ujedno ima najvise odigranih utakmica u istoriji ne postoje pisani tragovi o potpisivanju prvog ugovora sa klubom. Moze se ostaviti pisani trag da je igrac obnovio ugovor sa vasim klubom (npr 2015-e godine), ali podaci o tome kada je postao clan vaseg kluba ne bi trebali biti dostupni javnosti.
8. U poslednjih minut-dva utakmice je dozvoljeno koriscenje elemenata iz drugih sportova (dzudo, kjokusinkai, kamena s ramena) i pravila o faulu, namernom faulu i tehnickim greskama tada ne vaze. Ne svira se, drugim recima.
9. Morate pronaci nacin da vas klub ima ubedljivo najmanji budzet u takmicenju, bez obzira sto igrace dovodite iz EL i NBA. Klub u kojem npr. nastupaju Perperoglu, Beron i Gist mora biti ubedljivo jeftiniji od klubova u kojima glavnu rec vode igraci poput Sikme, Djedovica, Zan Mark Siska, Diota, Jokubaitisa... U svrhu ispunjenja ovog pravila mozete koristiti legitimna sredstva poput Excel tabela.
10. Igracima je zabranjeno da iskazuju emocije (smeh na prvom mestu) u trenutku kada sudija donese odluku pozitivnu po klub. Smeh se ima uzeti dokazom da je posredi prevara, a ne zadovoljstvo dobrim potezom.
11. Kod prebrojavanja prisutnih navijaca u hali je dozvoljeno koristiti samo parne ili neparne brojeve, te se brojanje moze vrsiti sistemom 1,3,5 ili 2,4,6.
12. Nije obavezno (ali je pozeljno) dovesti 2 ili 3 nova igraca svakog puta kada vasi rivali dovedu jednog. Ovo se moze ponavljati neograniceno puta u toku godine.

Pravilnik je podlozan daljim promenama po potrebi.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.232
Reaction score
10.283
Локација
underground
Sudjenje je generalno bilo ok,ali tako je bilo i predhodnih par godina kada je o kupu rec.
Ono se naglo menja kad je u pitanju plej of ABA,jer tad se odlucuje direktno o sudbini klubova,a boga mi i o sudbini pudlice.
Videli smo sta je Belosevic uradio na prvoj utakmici PO ,prosle godine i da je direktno odlucio ishod.
Ne treba uopsta sumnjati da ce u eventualnom finalu ABA ove godine biti drugacije,pogotovo ako srpske sudije budu delegirane.
Pitanje je samo dokle ce ici,da li ce to biti "samo" navlacenje ili ce prerasti u klasicno otimanje ako ovo prvo ne bude dovoljno.
Na to treba biti spreman,a ne uzdati se u to da su oni sad promenili plocu i da ce suditi posteno kad pritisak sa vrha postane ogroman,a najbolje je da se izlobira ako je moguce da srpske sudije uopste ne sude u tim utakmicama,li bar ne na nasem terenu.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.232
Reaction score
10.283
Локација
underground
Pa moze se reci,ali secam se i da je Oberknezevic,koji je inace Covicev covek,svirao onaj faul na kraju,koji je naravno bio ocigledan,ali to sigurno ne bi uradio da se radilo o npr petoj utakmici finala ABE,,Cak je dunuo i nameran,pa posle ga Belosevic ubedio da ne bude i da im ipak da jos jednu sansu.a koliko se secam pudlica je taj kup proglasila kao kup "Milorada Jovcica(valjda nije hteo da napadne svog Obera).,i sa tom retorikom je obisao sve nacionalne frekvencije.Naravno u plej ofu i domacoj ligi, nije vise bilo dileme kako ce da sude.
 
Последња измена:

Marko98

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
241
Reaction score
330
Локација
Novi Sad
Ne zovu ga dzabe pudlica.Nema ga jos da se javi,ozbiljno sam zabrinut.
Inace cigani su se lozili da ce nas otresti 20 razlike ovu utakmicu,sad im je jasno da su naisli na tvrdo i da o tome mogu samo da sanjaju.
Jedva cekam da prodje ova pauza,Gordic se vraca i da vidimo tog Angolu,nazalost izgleda da ce Trifa ispasti iz 12...
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.748
Reaction score
19.232
Локација
Nickname
Kolce Berona, nepostojeći faul Renfroa nad Dobrićem, taj faul koji je trebao biti nesportska... Već 3 situacije u finišu, kao da je juče bilo. Ne mogu svega ni da se setim.
Nebitno, samo činjenica je da su nas krali koliko su hteli prošle godine tako da je očekivano da će i ove nastaviti u istom ritmu.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA

Jel ovo ta faulčina u napadu koja se ne svira u poslednjim sekundama? :D

Ako se za ovo budu žalili, ovo čak i njih prevazilazi. Kažu panteri da je Pejdž obuhvatio Pantera, ja to ne vidim ovde. Ono što vidim, a to je da Panter svojom desnom rukom odbacuje, da bi ga levom skroz odgurnuo i bacio na pod. Čist faul u napadu.

Hvala bratu koji je ovaj gif napravio.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top