Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.325
Reaction score
2.946
Локација
Kragujevac
Realno ce sve zavisiti i od ovog virusa, da li ce se vratiti sledecu jesen, da li ce uopste i otici preko leta.

Kako ce se organizovati citav sport, a kamoli kosarka u zatvorenom. Ako se sledeca ta sezona bude igrala bez publike ili uz nekoliko stotina ljudi, jebem ti ja takav sport sve to gubi smisao.

Iskreno mislim da osim ako ovo iznenada sve ne nestane(ovo oko virusa) da ce cela Eu kosarka biti uzdrmana i da ce se promeniti iz korena.

Tako da je trenutno o ovome glupo i pricati, malo toga zavisi od nas samih.
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.148
Reaction score
3.636
Jos uvijek je rano za procjene u kom smjeru ce sport generalno da se krece u narednim mjesecima. Zato i razumijem Trinkijerija da se jos uvijek nista ne zna.
Kao stoje vec spomenuto, cak i da udjemo u EL Trinikijeri svakako odlazi sledece godine. Ako ne osvojimo plasman u EL ove godine, bez obzira kako sportski-diplomatski, ocekivano je da ode. Bez obzira na nasu obostranu ljubav, sportski cilj nije ispunjen a on sigurno ima dobre ponude.

Steta. Kako smo se uzdizali tokom cijele ove sezone, i od poslednjih 11 utakmica imali smo 10 pobjeda. Bas da se rastuzis.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Ne bih ja pored svega isključivao mogućnost da on ostane. Očekujmo neočekivano! Ne zaboravite da Trinkijeri voli boks a to je onda i viteštvo i ne pristajanje da se odustane. Verujem da će ostati ako iole bude mogao ostvariti ambicije vezano za tim. Mislim da će on radije izboriti EL na parketu pa onda otići viteški ne uživajući u svom uspehu.

Međutim, razumeo bih potpuno i da ode. Čitam sada sporni intervju i on tu ni jednom rečju nije pomenuo da će otići.

Ipak, na ličnom nivou, da li ste u procesu pregovora oko novog ugovora sa Partizanom? "Ne znam ništa za sigurno ni po ovom pitanju. Situacija nije jasna ni na globalnom ni na korporativnom nivou"

Zašto bi pregovarao oko novog ugovora ako već ima postojeći koji važi i za sezonu 2020/2021 zaista ne znam? To što Trinki govori "ne znam ništa" odnosi se na period nakon što postojeći ugovor istekne. "Ništa nije sigurno..." Naravno da nije, tek polovinom meseca će se znati koje se takmičenje igra sl godine, kako se završava ova sezona itd... A za pregovore oko novog ugovora se posebno ništa ne zna jer je to daleko.

Ako uzmete u obzir prvi deo u kome govori o ABA ligi, jasno je da on ne govori o prekidu postojećeg ugovora već o nekom budućem kad postojeći ugovor istekne. A Trinki voli igru reči i voli da ima neki veo tajne oko svih poteza koje vuče pa se i na ovaj način zabavlja. Mislim da je ovo sve ok. ON ima IZLAZNU KLAUZULU ali ugovor važi bez novih pregovora ili novog ugovora ako on tu klauzulu ne iskoristi. Dakle, čovek ima ugovor sa Partizanom, a koliko sam razumeo Ostoju izjasnio se da želi da ostane. Dakle, nema razloga za NOVI UGOVOR i pregovore.
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
811
Reaction score
2.675
Локација
.
Slusao sam ga pre neko jutro u jutarnjem programu, nekako mi je delovao optimisticno sto se tice ostajanja.
E sad mozda se neka promena desila u medjuvremenu ili je covek jednostavno teski profesionalac pa radi maksimalno do kraja.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Ne bi Tegi insistirao da to okači autentično da ima ikakve šanse da ode. Ili bi rekao da se ne bavi nagađanjima ili bi imao info pa okačio da odlazi. Ovako njegov post služi da polupa nos onima što su potrčali da neistinito prenesu vest izvučenu iz konteksta. Mislim da nema šanse da ode Trinki. Čak je i Ostoja bio u tom delu nedvosmisleno jasan a obično nešto muti i zaobilazi kad mu ne odgovara...

Ne bi Tegi to objavio tako kako je objavio već bi ćutao dok se dogodi ili ne dogodi. Meni je ovako sve jasno! Trinki ostaje 100%
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.847
Reaction score
7.577
Partizan iz ove sezone > Pao iz ove sezone bez dileme.

Necu da polemisem o Trinkijeriju, jer svako moze da protumaci ovu recenicu kako zeli, ali misljenja sam da ce ostati i sledece sezone u Partizanu.

Nego niko da prokomentarise, mi smo krenuli sa treninzima, kakvi takvi u ovakvim okolnostima, Mornar krenuo i zeli rasplet na terenu, milogorci isto, samo moralni gmizavac ceka neki odgovor Evrolige, a duboko u sebi veruje ili ima uverenja da se sezona nece nastaviti i da ce ponovo na poklon dobiti plasman u Evroligu, seme mu se zatrulo, pudla lopovska!
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
PAO iz ove sezone ==> EL
Partizan iz ove sezone ==> EC

Druga je stvar što je Partizan 2x bolji od bar 10 ekipa iz EL. Trener je tu da pravi ekipu i ako ima mogućnost da bira između pravljenja ekipe u EC i pravljenja ekipe u EL => Nema dileme šta je veći izazov i šta više vredi.

Ali bez obzira na to mislim (nadam se) da sam dobro protumačio Trinkijerija.
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas
Gde ima dima ,ima i vatre...
Voleo je Janakopulos često da gleda u naše dvorište i uzima ono najbolje.
 

MiM

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2018
Порука
164
Reaction score
971
Локација
JNA
Ako ode sada zao bi mi bilo samo jedne stvari . A to je ono nase , prihvatili smo ga kao legendicu neku nasu , napravismo to od coveka , digli smo ga u nebesa , rade se zastave sa njegovim likom , kace se zabarske zastave , citira se .... Ne ulazim sada u to da je on kvalitetan trener , i na kom je nivou trenerskog zanata . Ali ako ode opet smo mi njemu dali mnogo vise nego on nama , otici ce a posao nije zavrsio , digli smo ga u nebesa namamio je bogatije igrama naseg Partizana i ajde sad ja lepo za parama . A ceo sistem se podredio njemu , zarad nekog rezultata .
Setite se Duleta i onih prvih godina gde smo sampioni redovno , igra se Evroliga , a on se redovno pljuvao zbog rezultata u Evropi ...
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.751
Reaction score
9.500
Za veci deo se slazem, ali pljuvao bi se i Trinkijeri veoma lagano da su rezultati drugaciji :D Bilo je na ivici i sa ovim rezultatima, a bio je povremeno i ,,masnokosi zabar''. Nase navijace treba lagano ignorisati, sem kad pljuju upravu :D
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.076
Reaction score
36.069
Nadam se da Janković nije od onih što grle drveće i hrane se gledajući u sunce. :D
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Dobar deo medija prenosi da smo od FIBE dobili poziv za njihovu Ligu sampiona.

Navodno, osim nas iz ABA lige poziv su dobili Buducnost i Cedevita Olimpija.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top