Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

djolehaubica

Početnik
Учлањен(а)
12.12.2011
Порука
85
Reaction score
588
Ovakve utakmice se napuštaju. Kad gineš da to barem bude časno, a ne da pustiš da te jašu!

Nicega casnog u napustanju nema. Zbog nesviranog faula nad Gordicem pri gradjenju i sviranom "faulu" Mozlija karacemo ih sve na gomili kad dodje vreme za berbu usiju i trofeja, u to sam siguran!

Sut ce vremenom neminovno da omeksa, a uz zrelog sutera koji je najavljen (a dapace nam fali) grobarska kita ce dodatno da ocvrsne. Tada im ne bih bio u kozi.

Bravo za borbu i energiju! Kopamo dalje!
 

PFCT

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
204
Reaction score
663
Barem sad znamo šta nas čeka u eventualnom PO u Podgorici.. Imamo pola godine da se pripremimo, tako da ne bude u aprilu “u jebote pokraše nas”
Sudijama želim sve najgore, to se podrazumijeva!!
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Izdominirali smo ih prvo poluvrijeme, u drugom karakteristično već za nas, lako ispuštamo prednost i ulazimo u nervozu, kojoj doprinosi i dobra atmosfera publike ali i sudijske odluke smrdljivih slovenaca. Budućnost ćemo ugaziti kući lagano, bolji smo od njih ali sudijama moramo jebati majku na svakoj sledećoj utakmici kad nam budu sudili.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Ne krivite Radeta. Moja pretpostavka je da, pošto je malo labilniji, nije mogao da izdrži konstantnu kradju. Očvrsnuće vremenom.
 

Tano

wadepartizan
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
575
Reaction score
2.928
Локација
Universe
Prva stvar koja mislim da je za nas najbitnija je to da smo generalno odigrali lose, pre svega u napadu. Moramo to nekako da resavamo u narednom periodu. Druga stvar, cim sam video da nam sudi ona nakaza javor znao sam da nam se ne pise dobro. Zreo je odavno za gepekovanje. A treca stvar, sto neko vec rece, to sto smo odigrali lose ne znaci da moramo da budemo pokradeni. Da, odigrali smo lose, ali oni sigurno nisu odigrali bolje. Tu je kraj price.
 
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
231
Reaction score
181
Koga je iznenadila krađa taj ne prati dugo ovo sranje od lige u koju nas je pod njegovim uslovima uvukao otrovni patuljak...
Nešto drugo mi jako smeta. Janković.
Mislim da iole ozbiljan klub nesme da ga ima u rotaciji. Nije mi jasno zašto on igra kod nas...
Pitao sam jednog košarkaškog trenera za razlog zbog kojega ga T. drži u timu.
Odgovor je bio otprilike ni on ne zna ali kao dobru osobinu mu nalazi BRZO OTVARANJE IZ BLOKA. Ja kažem da ali on tu loptu koju dobije kad se otvori uglavnom izgubi...promaši itd.
Mislim da pored katastrofalnog šuta za tri on predstavlja najveći problem za nas.
Večeras na 60:60 on ima +/- :-10 skoro svi ostali su u plusu i tako svaku utakmicu. Kad ga nema pravimo razliku kad on igra gubimo istu...
Nisam neki stručnjak ali pratim košarku jako dugo, ima vas koji znate puno bolje pa ako može neki komentar....
 

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.293
Reaction score
10.767
Локација
Beograd
Ja Mozlijev faul u napadu kad je Pejdž pogodio trojku - ne videh, videla sam da se njihov igrač zaleteo i odbio od Mozlija a to je svirano kao Vilov faul i poništena trojka i bacanja za njih i tako ode, tamo onaj smrad gura Mozlija, drugi drži Gordića, onaj kupi svoj promašaj, daje koš... I ne, nisu sudije režirale, jok, ja sam...
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Sa ovakvim sudjenjem bi i Dzordanovi Bulsi bili u problemu u Podgorici. Istini za volju i igraci su se usrali,ali smo svejedno zasluzili pobedu!
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.233
Reaction score
10.304
Локација
underground
Tipicna nasa utakmica u kojoj su se videle sve vrline (sjajna odbrana) i sve mane(ocajan sut)ovog tima.O sudjenju je sve receno,domacinsko navlacenje od pocetka,koje je na kraju preraslo u otvorenu kradju direktnom odlukom o pobedniku.Jasno je da ako u plej ofu budemo igrali sa njima bez prednosti domaceg terena,moracemo biti bolji bar 10 razlike da bi ih dobili.Dobra vest je da sam ja siguran da cemo biti bolji za toliko na kraju sezone,kad se kompletira tim,i bolje uigra,a pri tom nisam siguran da ce imati bolji skor od nas,jer ima jos dosta da se igra,a nama sledi laksi raspored nego njima i na kraju krajeva,verujem da cemo imati bolji medjusobni skor.
 
  • Like
Reactions: BaX

Kentucky

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2018
Порука
228
Reaction score
1.307
Локација
Western filmova
O sudijama, ne bih više. Sve je rečeno. Ekipi iskreno, ne zameram ama baš ništa. Kad se milogorci toliko raduju ukradenoj pobedi, sa 8 igrača na terenu, jasno mi je koliko je Partizan zaista velik. Za sve njih, ne samo u ex Yu, već u Evropi! Jedino, što mi bode oči, što ne razumem vezano za nas, to je, za šta nam služi Pejners i Birčević? Ako su toliko van forme, ako se toliko ne uklapaju u ekipu, što zauzimaju nekom drugom mesto u timu?
 

zeko lopove

Grobar
Учлањен(а)
11.10.2006
Порука
485
Reaction score
732
Локација
Kitchener, Kanada
Prvi reflex mi je bio da ovde dođem i ispisam se po sudijskoj strojci I redom im svima familiju nataknem....
Sada sam se malo ohladio. Shvatio sam da im ovakva pobeda vredi kao prdez na vetru.
Ali ostaje dilema, zašto smo se odrekli Vrabca da bi doveli Zagora? Nisam vise siguran ko ima bolji % za 3, Vrabac ili Zagor? Pomozite mi... Znam samo da je Vrabac u drugim segmentima igre svakako bio korisniji.
 

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.798
Reaction score
2.570
Локација
CyberSpace
ne samo da je bio faul nad Gordićem u prvoj situaciji pod našim košem, nego i nad Mozlijem na drugoj strani reketa
sa druge strane, u našem napadu deluje iz ovog Tegijevog ugla da su Tomas i Mozli na vreme spojili blok, a Trinkijeri u pozadini skače i pokazuje da je bilo povlačenja ( verovatno Pejdža) pre nego što je uleteo da jebe mater potplaćenim govnima u narandžastom od kojih mu Pukl sa druge strane sa centra daje tehničku i pre nego što je uleteo u teren ( tehnički, jeste bio van restriktivnog prostora, stajao je na slovu C od natpisa imena grada, ali pričao je sa sudijom koji je na drugoj strani terena u onakvoj atmosferi)

snimak situacije ide od 6:54, posle je KZŠ i Trinkijeva izjava

 
Последња измена:

Grobarcina94

Početnik
Учлањен(а)
23.09.2019
Порука
13
Reaction score
25
Локација
Novi Sad
Cist faul nad Mozlijem koji nije sviran posle cega Trinki dobija prvu tehnicku, faul Zagorca u napadu nad Kobsom mislim, i na kraju kao slag na tortu ovaj cirkus na kraju. Nek se vesele veceras podgoricki cigani, vracamo im ovo u BG-u sa kamatom, a onda i u plej-ofu, ubedjen sam!
 

Stefan Pekic

Početnik
Учлањен(а)
03.06.2008
Порука
15
Reaction score
22
Локација
Бар, Црна Гора
Кад играш против Будућности у Подгорици, онда играш против цијеле ДПС криминалне банде која води Црну Гору. Људи који живе у ЦГ знају о чему се ради. Приватна држава која има свој кошаркашки клуб спонзорисан од људи који су приморани да финансирају "пројекат" да би остали у колу.
Са оваквима треба јако, а наши су превише мекани били ноћас. Бојим се да је касно чекати крај сезоне за јаче реакције јер ће тад тек да нас смрве. Даће ДПС и спонзори све што треба да у Подгорици гледају Евролигу.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top