Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.145
Reaction score
3.628
Lagana utakmica.. Ni na sekund nisam pomislio da ovo mozemo izgubiti.
Odavno fmp nije izgledao ovako beznadezan + idealna raspodjela minutaze.. malo guraj na Tomasa, malo Mozli, Zagor radio na kretivnosti. Cisto da budu zagrijani za sutra i gazenje limenkara.

Zna li neko kada ce Angola moci da igra po protokolu.
 

Insomniac

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
59
Reaction score
167
Локација
Ražanj
Ponovo na delu opsesija Covicem od strane veceg dela publike iako Partizan jednom, dva puta godisnje dodje u Nis. Ali ajde...Svejedno, dobra energija na tribinama.

Meni je mnogo iritanto kad se povede pesma "Grobari s tobom sve do pobede", a onda se polovina uhvati da peva "Čoviću pičko jebemo ti sve", pa potom i ostatak hale vrlo brzo prihvati.
 

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.026
Reaction score
5.832
Локација
Court seats
Rade sad te jos vise volim zbog ovog faula nad pacovom.
Iako komentatoru nije jasno zbog cega je napravljen faul, nama je jasno.
NE MOZE NIKO DA SE ZAJEBAVA SA PARTIZANOM!!!

Tegi je naravno celu situaciju lepo zabelezio okom kamere. Kako ga je Rade fino saslusao sta kenja pa ga sacekao na prenosu lopte :D
 

PFCT

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
204
Reaction score
663
Protiv cigana jako i u kost.. Volden i Jaramaz na pantera/berona, ne dozvoliti serije pod cijenu faulova.. Možda bih i prekopirao sličnu odbranu iz Bolonje pa stavio Zagora na berona..
 
  • Like
Reactions: Zex

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.668
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Paige je Kuzmicu prošao kroz noge dok je jurio Jeremića.
Nzm koliko se to na snimku videlo.
To je od prilike polovina četvrte četvrtine.
Ne bi bilo loše da se izvuče taj potez.
 

duxpfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
980
Reaction score
1.945
Ponovo na delu opsesija Covicem od strane veceg dela publike iako Partizan jednom, dva puta godisnje dodje u Nis.- Evo ja sam bio u drugom redu pored terena i promukao sam koliko sam psovao malog tatinog sina i ponosim se time,rekoh da necu na utakmicu ali bilo jace od mene...I svaki put cu da vredjam bilo koga ko mrzi Partizan!Napred Partizan!
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.039
Reaction score
15.452
Локација
Храм фудбала
Veceras samo bacanja da budu na nekom pristojnom nivou, za sve ostalo nemam sumnje.
Sabrace se momci, naci dodatnu energiju i pregaziti i drugu fransizu nebojse pudlice covica.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.743
Reaction score
19.188
Локација
Nickname
Ajmo jako večeras od samog starta. Da se zatvore ona 2 šutera pre svega i ne dopuste laki poeni. I nadam se boljim slobodnim bacanjima nego sinoć.

Moram se ovde pohvaliti crtežom rođakovog malog sina koji je Raša Tomas izbacio na svoj instagram. Mali se oduševio i jako mu znači. Eto zasigurno još jednog kome će Partizan biti važan deo života i svakodnevnice i nakon nas.
:partizan-fan:
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas
Danas imamo zadatak

- da iskontrolišemo berona i da ga izbacimo iz komfora što se mora učiniti odmah na startu,a isto važi i za pantera

- da iskontrolišemo skok , da ne dozvolimo da nas nadskaču jer smo daleko skočniji na unutarnjim pozicijama i treba koristiti tu prednost

-pokazati zube rukometašu laziću,hokejašu davidovcu

+

Činjenica je da :

-smo trenutni u boljoj formi od njih
- da imamo boljeg trenera
-da igramo kao tim

Dakle samo jako i u meso.
Ajmo crno beli.
 

Tano

wadepartizan
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
575
Reaction score
2.928
Локација
Universe
D17O8y.gif
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Idemo recku po recku... Pao je solidni Borac, pao je usrani Radnicki Basket... idemo, molim sledeci?

Oooo pa to nam je kurva sledeca u telu FMP-a... Momci, samo polako i oprezno, docicete svi na red.

Sto se tice jucerasnje utakmice... Zadovoljan sam. S obzirom na okolnosti (povrede dvojice bitnih igraca i umor jer smo dobili najtezi raspored sa najmanje vremena) ovako nesto je bilo ocekivano da nece biti bas lako ali opet na kraju nekako rutinski. Nismo strepeli do samog kraja jer smo ipak to resili na 3-4 minuta pre kraja kada smo imali i dvocifrenu prednost. Prva cetvrtina je bila solidna do pred samu njenu zavrsnicu kada smo im dozvolili od +8 vracanje u egal jos plus ona trojka sa pola terena Pota... Druga cetvrtina jeste bila losa. Bas smo upali bili u los ritam sa mnogo promasaja, posebno u sutu za dva poena. Trecu smo odigrali najbolje... Zategli potpuno odbranu, bolje pogadjali i stekli +6 pred poslednju cetvrtinu. Govna gmizavca sa odvratnom facom su tu pocela da jedu govna, da se bune bukvalno na sve i svasta kada su videli da su nemocni i iskljuceni su im onaj debil trener i pomocnik valjda. Cetvrtu smo samo iskontrolisali steceni rezultat iz veoma dobre trece cetvrtine plus i povecali razliku i to je bilo to. U finalu smo.

Sto se statistike tice... Bacanja klasika ono nase i uglavnom oko 8-10-12 promasenih bacanja po mecu, ovaj put (12/20), kad sam vec kod bacanja moramo to stvarno bolje i koncetrisanije posebno u ovim jacim utakmicama kao veceras sto ce biti... za dva poena smo bili uzasni u prvom poluvremenu, dosta popravili u drugom delu (20/42), za tri sasvim dobro (11/26)... Imali smo malo vise skokova (36:34) a oni vise asistencija (18:23) medjutim oni su imali mnogo vise izgubljenih lopti (11:21).

Igraci i njihov ucinak... Pa jos jednom smo dokazali da igramo timsku kosarku sto se moze i videti po raspodeli poena... Imali smo sestoricu dvocifrenih ali svi su bili tu priblizno sa poenima... Po meni Volden najbolji, racionalna igra, u oba smera... Tomas se vraca i to nam je jako bitno i sinoc je bio najefikasniji (13 poena, za dva 4/9, za tri 1/2, bacanja 2/2 + 6 skokova mada i 4 izgubljene lopte ali on je takav igrac da napada pa cesto i trosi lopte), pominjem i jos tri igraca koja su nas nosila tokom meca... Jaramaz (11 poena, za dva 1/4, za tri 3/4, bacanja 0/1 + 6 skokova), Zagorac (10 poena , za dva 1/6, za tri 2/3, bacanja 2/2 + 6 skokova... iako ga sut nije bas isao, posebno za dva, opet je imao solidnu rolu) i Mozli, nas crni brat (8 poena, za dva 4/6, bacanja 0/2 + 2 blokade) klasika dominacija... Moram da pomenem i Bircu... Jako korektan sinoc (10 poena, za dva 2/4, za tri 2/4) i ta njegova dobra karakteristika za istrcavanje kontri da bude prvi ili medju prvima plus sut za tri... Ostali na nesto manjem nivou iako je Pejdz dao 10 poena (za tri 1/5) ali nekako znam da mora i moze on mnogo bolje a malo mu i "stala" ruka. ocekujem je veceras da proradi... Jankovic i MakaDu odradili svoje koliko-toliko za tu minutazu koju su imali, kao i mali Trifa sa bas malom minutazom doprineo sa oba pogodjena slobodna bacanja... nas veliki vodja Novica kapiten nesto slabiji, ali opet kazem... samo njegovo prisustvo i ucesce na terenu znaci za sve momke... bice Novica onaj pravi veceras jer voli da j... one nesrecnike.

Sve u svemu... Pobednicki smo zavrsili i ovu pricu a svi se nadamo i verujemo da cemo istu tu pobednicku ali finalnu pricu zavrsiti i veceras ptoriv najodvratnijeg frankestajn kluba na ovoj planeti i sirom celog Univerzuma. Ajmo bre, satrite ova najveca govna i gotova stvar !!!

Samo napred Partizan !!!
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top