Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.654
Reaction score
2.760
Локација
Humska ulica
Kakva masina za mlevenje mesa. :clap
Birca is on fire .Brat Angola Klajburn za siromasne.
Bravo momci sprdamo se sa svima :napred-partizan:
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.394
Reaction score
4.586
Локација
Zemun
Da da, lupetao je kao otvoren prozor @Silvija Mizdrak
Raduje rutinska partija, a jos vise uklapanje novog igraca u tim. Na svaki dobar potez, Angola je gledao ka saigracima i klupi i dobio odobravanje i bodrenje.
Ne sumnjam da momci treniraju i zive kao pravi tim, a za visoke domete, to je, ako ne najbitnija, jedna od najbitnijih stvari.:pfc:
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Ocekivao sam pobedu naravno, ali bilo je i lakse no sto sam mislio... bravo za momke, za sve u ekipi. Sam pocetak je bio egal ali dosta brzo se odvajamo najvise zahvaljujuci Tomasu i posebno Jankovicu... Trojke nisu isle u pocetku dok nije usao Pejdz... na kraju prve cetvrtine imamo i +13 ali trojkom u poslednjim sekundama ipak odlazimo sa +10 (15:25). Druga cetvrtina pocetak malo usporeniji i eto njih na samo +5 (22:27) ali od tada krece pravi rafal u kome je prednjacio "ludi" Birca i opet sticemo ogromnu prednost koja je isla i do +23 ali poluvreme je +20 (27:47). Treca cetvrtina bas tvrda, cekalo se dugo na kos ali odrzali smo razliku... Poslednja rutinski odradjena iako smo imali opet +23 ovi spustaju na konacnih +15 (61:76) za ipak sigurnu nasu pobedu na kraju a razigravali su se u poslednjoj cetvrtini Angola, MeKadu...

Sto se statistike ukupne tice... za dva poena solidnih 54 % (19/35) a za tri takodje solidnih 34 % (10/29)... malo bacanja smo izveli ali ok 67 % (8/12)... nadskakali smo ih, posebno u prvom delu, na kraju (24:37) a imali smo cak 12 ofanzivnih skokova... asistencije skoro egal (15:16) a izgubljene lopte bas egal (13:13).

Sto se igraca tice Birca veceras bez premca, stvarno dobra suterska partija... Nakon njega nasa "haubica" Pejdz vrlo dobar i zanimljivo samo je trojke sutirao (12 poena, trojke 4/6 + 4 asista), solidan je bio i Angola s obzirom da mu je bio debitantski mec iako smo sa njim na terenu bili na -9 ali imali smo ogromnu razliku (5 poena, za dva 1/1, za tri 0/1, bacanja 3/3 + 5 skokova), Jankovic solidan, posebno na pocetku, mada je opet imao neke masene zicere (7 poena, za dva 3/6, bacanja 1/1 + 5 skokova)... Ostali nesto slabiji ali pomenucu jos solidne role Tomasa i MeKadua u zavrsnici, Mozli brat je opet imao sjajna zakucavanja kao i MeKadu... Nesto slabiji su bili Novica, Jaramaz, Volden (bez poena), Zagor (Bez poena) i mali Trifa iako je dao 6 poena ali uvek sam da dobija sansu i stice iskustvo i rutinu... Bez Gorde opet i Redinga koji je autu verovatno do kraja sezone.

Sve u svemu, nastavljamo niz pobeda i nastavljamo napad na sve titule. Idemo dalje, sledeca je Mega u ABA a Trento pre njih u Evrokupu. Hvala i navijacima u Sloveniji za dobru podrsku.
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Hvala Bogu što Partizan igra ovoliko ozbiljno pa imamo dosta garbidž tajma, inače nikad ne bi videli da je Makadu košarkaš... Za sada ne vidim svrhu njegovog dolaska...

Slazem se..Mekadu je posle Pejnersa i Parahurskog treci po redu promasaj.

Angola mi se za sada svidja kako stoji na terenu i kako se ponasa, vidjetcemo njega jos..nadam se najboljem, za sada mi se svidja.

Rutinska pobjeda, Zagorac opet kriminalan.
Idemo dalje.
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
447
Reaction score
2.534
Локација
Novi Beograd
Koliko znači kad imaš ozbiljnog trenera i koncepciju. Svi igrači su podređeni timu! Niko nam ne čini uslugu svojom pojavom, kao što je to slučaj sa pojedincima u fudbalu na primer (da ne pominjem sve ove godine od teranja Duleta i ko je sve glumio superstara), već svako ima svoju ulogu, koja nije unapred dodeljena. I zato gotivim sve do jednog u ovoj ekipi!
Bravo, momci!
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Kentucky nemoj da te Trinki demantuje vec naredne sezone hehehe pa sastavi jos bolju ekipu.

Elem kad smo vec kod toga slazem se da je skauting (radio ga licno Trinkijeri ili bilo ko sa njim u dogovoru) sjajno odradjen za ovu sezonu i da su igraci uklopljeni i zategnuti kako treba. Takodje mislim da ovaj tim jos nije dostigao vrhunac forme i da ima jos mesta za napredak jer verujem da u strucnom stabu cuvaju ono najbolje za kraj.

Veceras ovo je rutinski odradjeno i lagano. Takve ce biti verovatno i preostale dve utakmice do kraja regularnog dela a posle sledi ono pravo.
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas
Једини клуб у АБА лиги који на сваком гостовању и у другим републикама има своје навијаче.
Институција.

Погледајте прилог 8706Погледајте прилог 8707Погледајте прилог 8708Погледајте прилог 8709Погледајте прилог 8710

I to je ove sezone reklo bi se kao nikad pre.
Partizan ove sezone ima pravu podršku na strani.
:clap
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.039
Reaction score
15.452
Локација
Храм фудбала
Prve sekunde Angole na terenu i odmah "Novica stil" let po parketu u pokusaju spasavanje lopte da ne izadje u aut.
Bravo momci, vidi se da je ova pauza dosla u zadnji cas, i da smo se uspjesno restartovali. Sto vise ovakvih utakmica da se sacuvamo za one najbitnije.
Melji, gazi budi ŠAMPION!!!
 

Kentucky

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2018
Порука
227
Reaction score
1.297
Локација
Western filmova
Kad pogledaš ovaj sastav, ove naše igrače sa Trinkijem na čelu, vidiš nešto veliko, posebno, nešto što se nije moglo stvoriti preko noći. Do detalja probrano, uklopljeno... Ona slika iz svlačionice u Nišu, gde slavimo Kup.... Kojim rečima opisati to zajedništvo? Taj žar, to verovanje u pobedu i ako gubiš 5 razlike na 17 sekundi do kraja. Zajedništvo na svakom treningu, na svakom putovanju. Svi su zaraženi i to teško zaraženi Partizanštinom. Čak i Angola, koji je već reklo bi se u avionu i putu do Beograda, bio svestan i zahvalan, znajući da dolazi u nešto posebno, nešto najveće. Novica, Rade.... dobro su zarazili celu ekipu i svakog stranog igrača. Na sve to, sve više i više gotivim Trinkija. Radi veliki posao i neka ovo ludilo, harmonija, traju što duže. Velika smo porodica, držimo se na okupu i neće nam moći niko ništa, nikada. Treba samo voleti i čuvati Partizan. I neka se nikada više ne pojave u timu igrači, kao što su Kinzi i Gist. Bolje da nas takvi smradovi zaobidju i odmah zapale u kurvu, a kod nas neka dolaze samo probrani, posebni i najveći, zaraženi......:napred-partizan:
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Elem kad smo vec kod toga slazem se da je skauting (radio ga licno Trinkijeri ili bilo ko sa njim u dogovoru) sjajno odradjen za ovu sezonu i da su igraci uklopljeni i zategnuti kako treba.

Odabir igraca u smislu njihovog profesionalizma i timskog duha je savrsen, i onda se na to nadovezao trenerski rad, i Trinkija i prof Koprivice i imas ovakav tim koji melje odbranom, ima karakter.

Ali igracki skauting je morao/mogao biti dosta bolji, kad nam vec finansije dozvoljavaju. Iako su greske sastavni deo.

Parahovski to je moglo u startu da se pretpostavi da nije za nas, za ovakvu ekipu, i da je dosta propao, a skup. Ni zamena Mekadu nije bas pogodak, mada se jasno iskristalisalo da nam je Mozli najbitniji igrac, i onda sad i nisi trebao da dovodis prvu peticu, a i Jankovic ma koliko nas nervirao ima svoju ulogu (nekad je koristan, nekad stetan), deo je tog duha ekipa. Mekadu s obzirom na fiziku moze biti koristan ali samo ako uspe da nauci sta treba da radi, mada kroz celu karijeru pokazuje da nema bas koncentraciju, i da tesko hvata sta treba da se radi (sto je i normalno jer je kao mladji igrao nesto skroz drugo, i na konto toga stvorio reputaciju a sad zbog tranzicije kosarke i svojih nedostataka igra drugu poziciju)
Pejners je u teoriji mogao da bude dobar dodatak, smek, igra na foru, igra bez lopte ali se nije uklopio, nista nije pokazao, igrao je kao pod tremom, bez samopouzdanja, a licno ne bih dovodio takvog igraca a da nema sut.
Tu je i problem sto Zagorac nije prva trojka sto bi trebao biti i onda drugi igrac na toj poziciji upada u oci, jos stranac.
Reding je bio odlican igrac, ali telo otkazuje ocigledno, Angolu cemo tek da vidimo (zanimljiv, ima svasta ponesto, ima potencijal, fiziku, god da postane ok igrac)

Moglo je bolje. Ali na kraju kod ovakvog sastava rez su merilo.
Isto, od ovih igraca sto su tu cele sezone i igraju...videcemo Tomasa do kraja god, on je delovao kao glavna kradja, kao pogodak, kao prvi igrac ekipe ali vidimo da ovaj sredisnji deo sezone pokazuje da se gubi u ovoj nasoj igri, vidimo mu mane, da ne moze ni on nekad da pohvata ni odbranu ni napad...jos plus ako ima one njegove bubice...ali meni ne smeta on i ako se ne podigne, vrati svoju igru, i dalje je koristan i bitan.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
mnogo, mnooogo lakše dobijena utakmica nego što sam očekivala.
Prija odgledati bez stresa :)
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top