Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.346
Reaction score
3.217
Ја сам мало ротирао критеријум бирања да себи олакшам :D

За ноћни провод :

1.jpg

За мали фудбал (са Славком у улози Садика) :

2.jpg

За лично обезбеђење :

3.jpg

Ужи избор за венчаног кума :

4.jpg
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.559
Reaction score
3.325
A sad samo pomislite na drage cigane i njihove probleme, od toga da imaju po jednog zicera na tri pozicije i mozda neku dilemu emotivne prirode, nikako zbog objektivnog kvaliteta i doprinosa, za ostale dve.

Mada, kad je doprinos u pitanju, mogu da stave 4 vucica i jednog covica. Realno.

A, druga muka... pa jel "teo" (usta zabolela svakog partizanovca za ovo teo) ganci ili fmp? Ili ulazi u oba? Idi begaj...

Nazad na temu... ja stvarno nemam srca da sklopim ovo.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.887
Reaction score
26.020
Tek sad vidim kako je ciganima. Meni Partizan nedostaje posle mesec dana zabrane takmicenja, a mogu misliti kako je njima kada njihov klub nemaju vec devet godina.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
A u kom takmicenju bi taj momak igrao? :D
Ova vest moze imati smisla jedino ako ga dovodimo za sledecu sezonu, mada ni to nema toliko smisla jer ne znamo koje cemo takmicenje igrati...
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Trinki Italijanima o nama... :clap

"Preuzimanje ovog posla je bilo nestvarno. Priprema za nešto specijalno i istorijsko vredi više od hiljadu ugovora. Bilo je vreme da učinim nešto što će mi pružiti priliku da još bolje shvatim sve što sam radio ranije. Imati kuću slavnih na treningu je neverovatno. Nekad dođe Danilović, nekad Divac, uvek je tu Paspalj. Sama činjenica da je moje ime napravio Obradović predstavlja veliki razlog za ponos", rekao je Trinkijeri.
Italijan je na značajan način uticao da se košarkaški gigant ponovo podigne na noge.
"To je nešto neverovatno. Šokantno je biti jedini strani trener u istoriji, to zaista stvara ozbiljan obim misije koju treba da ostvarite. Imate preko 2.000.000 navijača, postoji odgovornost na vašim leđima. U Srbiji kažu da za Partizan ne navijate, Partizan volite. Došao sam u klub sa beskonačnom istorijom, ali pomalo uzdrman, čija je jedina ideja bila da opstane. Smatrali su da mogu da dam malo energije i korak po korak mislim da smo se uzdigli", dodao je Italijan.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.549
Reaction score
10.838
Moze mnogo da se napise o toj sezoni i tom timu u kome je on igrao, ali da ne razglabam puno. Doprineo svakako jeste mnogo, ali nista manje se nije ni ocekivalo jer su ocekivanja bila ogromna, a krenulo se jako lose.

Nikad necu zaboraviti Lafajeta i njegovo prenosenje lopte, momak bio vrhunski igrac, ali su ga taj pritisak igranja u Partizanu i ta fizicka igra koju smo forsirali, ubili nacisto. Full court presing i brat ne zna gde je. Umirao sam dok predje centar...
Ako se ne varam Dzerels je bio njegova zamena i nije bio nimalo jeftin. Ozbiljna koledz karijera za evropske uslove tada, nije neko vreme uspeo da izbori ugovor u NBA i dosao kod nas.
Na debiju je bio skandalozan (ne pamtim protiv koga). I kasnije je u mnogo utakmica bio skandalozan. Znao je da siluje i da trpa poene, ali je organizacija napada bio ozbiljan problem i cak mislim da je bilo inicijative da se otera i on jer smo i dalje imali stresove od Lafajeta. Tek se malo kasnije uklopio i pokazao sta zna, ja sam poceo da ga cenim nakon tekme sa Mutinim Radnickim kada je onoj njihovoj cetvorci (ne pamtim ime, ali mnogo dobar amer, imao meku ruku za svoju visinu) lupio monstruoznu blokadu na sutu za tri, bukvalno je poleteo. I ne moze da se porekne da mnogo doprineo i da je ozbiljan igrac, ali meni ne moze nikako u top 5 Partizana.
To sto je pokazivao kasnije je druga stvar.
 

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
Kamings,palasio,hecer igraci koji si isto bili klasa ali zbog velike konkurencije bivaju zaboravljeni...meni bi def kinzi bio u svakoj idealnoj petorci
Covek je bio masina
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.145
Reaction score
3.628
Nakon citanja saopstenja naseg kluba osjetim potrebu da se opet javno zahvalim mojim tati i mami koji su me naucili pravim vrijednostima.

Dzentlmenski, kako i dolikuje instituciji. Duh Partizana se preliva i van terena.
Ove sezone jesmo pokazili najvise, ali necemo vam oduzeti pravo da vas jos koji put pobjedimo :) Ako i pored svega ne bude bilo moguce nastaviti u ovim okolnostima, pruzamo ruku da se borimo zajedno za trud nasih protivnika pa makar to bio mutirani-uvezni Slovenac(5.) ili umisljeni Zadar(poslednji).

Onda se opet sjetim predvodnika covicevaca kada je rekao da bi najbolje bilo ponistiti sezonu!? Ma, ne vrijedi mu davati prostor. Dosta su mu sto mora slusati vlasnika jer nema svoj klub :)
 
  • Like
Reactions: Oki

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.724
Reaction score
6.165
Ocekivano sastanka nije prosao dobro... gde ces sa govnima da se dogovoris. Ima li neko neki info ?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top