Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.066
Reaction score
36.032
Dokle god katalonsko govno postavlja uslove ništa nam ne garantuje EL.

"...To je problem koji se ne dešava samo u Jadranskoj ligi. Slično je i u Nemačkoj. Uslovi učešća u Evroligi su sve strožiji jer želimo takmičenje na najvišem nivou..."

Lepo je rekao, uslovi su sve strožiji. Zna se ko postavlja uslove, zna se ko odlučuje o tome jesu li ispunjeni ili ne.

Ali, na stranu sve to. Ja sam uvek za to da sva takmičenja koja već igramo (svojevoljno ili na silu), igramo tako da osvojimo. Ako to ne bude dovoljno da igramo EL, ko ih jebe.
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.632
Reaction score
4.659
Posten neki cigan ovaj djordi, lepo nam kaze da za kurac igramo i abu i ec, kad ce se o svemu bitnom dogovoriti vise instance to jest on i finansijer tog jednog kluba iz regiona.
Liga bez briga, kao franko i hitler da dogovaraju arijevski kup, a mi iz logora ocekujemo specijalnu pozivnicu.
 

Швабо

Početnik
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
170
Reaction score
761
Локација
Добој, Република Српска
Можда једина лијепа ствар последњих дана је ова вијест, да Младост иде у АБА 2. Драган Јаковљевић није лош тренр, чак шта више одличан за рад са млађим играчима. Одлична прилика за све млађе кошаркаше. Уз мало улагања може се одлична прича направити!
 

!Rastko!

Grobar
Учлањен(а)
29.01.2007
Порука
439
Reaction score
331
Локација
NBG
Ja sam trenirao kod njega i mogu da kazem da taj period koji sam proveo u klubu mi je jedan od lepsih momenata do 19-te godine. Namerno nesto pogresis na treningu, posalje te da trcis tribine, a ti sav srecan sa stepenica gledas Partizanov trening i lekcije Vujosevica pojedinacno sa igracima satima nakon zavrsenog treninga. Rad sa klincima mu je odlican, promenio sam ukupno 4 kluba od kad sam poceo da igram basket, kod njega sam najvise napredovao, rad sa loptom, bez lopte, jedino sto se nije dovoljno radilo na tehnici suta. Pripreme su mu bile najduze od svih u Srbiji, oko 2 nedelje na Tari i to se ozbiljno radilo, a bilo je i zezanja. Kakav je on covek, u to ne ulazim, cuo sam neke price, ali me iskreno i ne interesuju. Tako da sto se tice rada sa klincima mislim da nije bilo boljeg trenera tada i pitanje je da li bi Bogdan otisao u Partizan i posle napravio ozbiljnu karijeru da nije bilo Dragana i njegovog treninga.
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.384
Reaction score
2.351
Локација
Novi Beograd
Bojim se da će saradnja sa Mladošću prestati. Ozbiljno kresanje budžeta na svim nivoima, guranje menadžerskih igrača, Jakovljević ne jebe nikoga i smatra se Bogom dan, naši ne mogu da se dogovore s njim ništa, batin kum i bata guraju svoju priču,....
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Ljudi, ne bih da palim vatru ali da li neko možda poznaje prilike: Zašto je Savo Milošević rekao da "ne gubi nadu u igranje EL ove godine" jer "dolaze neke informacije..."

Koliko sam ukapirao post Tegija o PAO i EL, klubovi su rekli "...postaraće se da klubovi ispunjavaju sve obaveze na koje su se obavezali kao članovi ove grupe", a ovo meni govori da PAO neće moći da istupi bez plaćanja određenih penala za jednostrani raskid ugovora. Ovo dalje znači da će taj novac ili da im uleti FIBA jer ima interes da PAO ide tamo ili od izlaska iz EL nema ništa.

Ako ipak PAO izađe, Virtus je po svemu što smo mogli ovih dana slušati prvi na ulazu EL. Sad vidim da Savo izlazi sa info da KK Partizan nije odustao (kažem KKP jer ako se Savo još nada znači da ovi u KK i dalje nešto petljaju)... Zna li iko ili nagađa li o čemu se radi?
 

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
Dve ekipe iz Aba lige u Evroligi, bilo jednom i više nikad. Dve žabarske ekipe je već verovatnija opcija, koju Evroliga neće propustiti ukoliko Panatinaikos istera svoje.
Mislim da je poptuno nepotrebno diskutovati na ovu temu. Prežvakana priča.
Može svako od nas da se nada tom pozivu, pa ako se desi, sjajno.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.510
Reaction score
5.116
Htjedoh da napisem da mi nikako nije jasan dolazak kosarkasa na derbi, al ajd reko da ne kvarim atmosferu. Ocikivao sam da bar Trinkijeri bude normalan...
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Potvrdio je KK na instagram nalogu da je u pitanju Nikola Jankovic.

Brz oporavak
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top