Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.845
Reaction score
7.575
A, mozda i dobijemo WildCard za Evroligu ove sezone, sta kaze Ostoja?
 

MiM

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2018
Порука
164
Reaction score
971
Локација
JNA
Dobro je sto smo izgubili juce svima .
Dobro je za nas sto se konacno i zvanicmo zavrsila ova mucna sezona (iako je za nas bila i ranije gotova, zvanicno sada)
Dobro je zbog ovih koji bi da idu na tekmu iako je zabranjeno .
Dobro i za nas koji ne bi a nervirali bi se odlaskom ovih drugih .
Dobro je i za predsednika , jer nece mu se skandirati , a kako da samo nama zabrani ulaz a cigane mora da pusti u halu .
Dobro je i za Covica , nece da mu se vredja familija .
Dobro je i za Zagorca , sada moze na miru da se posveti citanju knjiga , godisnjem odmoru , sindikalnim obavezama itd...
Dobro je i za Ostoju , nece vise da ga maltretira predsednik pozivima preko noci i galami na njega kako se nije dovoljno zahvalio drzavi i njemu , i da samo zahvaljujuci njemu postojimo .
Dobro je i za profesionalne navijace , vlasnike tribine jug . Jer u svom ovom ludilu ne zna se ko je glavni , pa sad imaju vremena da isposluju bolje uslove za sebe ...
Lose je samo iskrenim ljubiteljima crno belih boja , koji se evo vec polako godinama budimo i danima svadjamo sa svima , nervozni "bez razloga" , prenosimo svoje neraspolozenje i negativnu energiju svima od blize familije , preko posla , do totalnih nepoznanika na ulicama . A ne znamo sta nam je, sve nam je mrsko i gadno , svaki dan nam pada kisa i krivo nam je vreme .
Vostani navijace Partizana , davno si zaspao , u mraku lezao , sad se PROBUDI !
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.391
Reaction score
2.083
Novica-ubica Tim menadjer na mesto Todorica od kada ceka 50 trofej mi nemozemo nista osvojiti, pokusati da se zadrzi Jare I Trifa sve ostalo otkaz.Borba mora da se nastaviiii.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Evo trpim iz sve snage da komentar zadržim za sebe ali ne ide mi nikako. Ne vidim čemu tolika drama oko tekme sa Megom? Prvo, reč je tekmi više nego revijalnog karaktera nakon već odavno završene sezone. KLS ne vodi nigde, ne znači apsolutno ništa - Čak nije ni prestiž! Drugo, da smo ovako polupani dobili Megu, čak da smo nakon toga dobili FMP - Da li bi zaista bili srećni zbog toga? (na stranu to što ih ne bismo dobili ovako šuntavi). Treće, ovde su neki pokušali da pišu o košarci (znate onu igru među obručima) u smislu "sviđa mi se kako je odigrao ovaj ili onaj... i sl. ili ne sviđa mi se ovo ili ono (u igri).

Rođaci, to je KLS nije takmičarska ABA utakmica, nije EL ili bar EC... Kako u KLS može nešto da mi valja ili da mi ne valja kad to nije takmičenje već forma koja nakon sezone mora da se otalja? Kakvo je ABA merilo kvaliteta da bih mogao reći e ovaj dečko mi je sjajan a ovaj nije ni za kurac? Jednostavno, ovo je počelo zato što mora da se odigra i svi su jedva čekali da se završi.

Ogromna je sreća što smo ovo izgubili. Da kojim slučajem nismo ovako tresnuli ili da smo, daleko bilo osvojili KLS - Ovde bi se neki raspisali o košarci na pet strana, bacale bi se ultra polemike, birao igrač utakmice itd... Sve isto kao da je KLS neka ozbiljna liga, da su nam rivali Maccabi, CSKA ili Barselona i to u najozbiljnijoj takmičarskoj nameri a ne Mega i FMP na kraju sezone kada su već počeli svi da meću patike o klin!

E pa društvo, ovo je ako ni zbog čega, onda bar zbog raznih zanesenjaka odlično ispalo. Stojko (muški polni organ od milja) ime koje sam nadenuo Ostoji, ovde je mnogima išlo na živce ali tako oslovljavam veoma bitan organ, a predsednik kluba jeste bitan organ - Stojko! Da nije oterao Trinkijerija /direktno ili indirektno/ ne bih mu lepio takav nadimak. Kada im je bilo "skupo" da plate Trinkijerija onda neka se jebu sada svi zajedno na gomili! I naravno, za tako nešto će dotični organ svaliti krivicu na "sportski sektor" kojeg je on postavio.
 

Pankoz

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
271
Reaction score
782
Локација
Vojvodina
Pitanje za milion dolara je: Da li je Trinkijeri oteran zbog većih potraživanja ili je oteran iz kluba da se pukim slučajem ne bi ponovila ona prošla sezona i dominacija na svim frontovima koje smo igrali?
Pošto znamo gde živimo,definitivno je ovo drugo u pitanju.
Zadesila ga je sudbina Marka Nikolića nakon bezobzirnog osvajanja duple krune i momenalnog "teranja" iz kluba.
Žvaljavi mu to nije mogao oprostiti nikako!
Vidim neki pišete da smo kojim slučajem prošli Megu i osvojili KLS...pa psovka...., mi to nismo mogli ni prošle godine sa 100 puta uigranijom i boljom ekipom,pa je na kraju ona pičkica Beron morao uz kozaračko kolo da da pobednički koš uz sprint u svlačionicu!
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Stojko (muški polni organ od milja) ime koje sam nadenuo Ostoji, ovde je mnogima išlo na živce ali tako oslovljavam veoma bitan organ, a predsednik kluba jeste bitan organ - Stojko! Da nije oterao Trinkijerija /direktno ili indirektno/ ne bih mu lepio takav nadimak.

Nije Stojko potezima koje voce pre bih rekao da je Stojka,pickarski potezi pickarski nadimak.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.646
Reaction score
29.085
Локација
Beograd
Ja sam rek'o da se neću oglašavati o K.K. do kraja sezone, javio sam se doduše neki dan pre, ali samo da iskomentarišem posetu ,,Korona-antikorona,, navijača u Hali sportova, a ne i sam Klub...

Eto, sezona je završena kako je završena, i sad imam puno pravo da se javim da iskomentarišem i sam K.K.Partizan 2020./2021. - ali sve staje u samo jednu jedinu reč:

KATASTROFA.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top