KK Partizan 2020/2021

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
2.782
Локација
U Kinšasi
A mozda i nije do trenera. Eno u fudbalu kad promasuju zicere, ne skacu i ne znaju pas na 2 metra da daju, onda nije do trenera, nego je do igraca. Ovde izgleda jeste do trenera. Konfuzija.
 

BiP

Grobar
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
445
Локација
NbG
Aca Matovic, tihi i zahvalni vojnik kluba, onaj sto radi nama nevidljivi rudarski posao. Najpoznatiji po radu 1 na 1 sa igracima, gde srpski igraci koji igraju u NBA i Evropi svako leto gledaju da rade sa njim. Kada niko nije hteo (ili smeo) i kad je bilo najteze u poslednjih x godina preuzeo je, kao pomocni po automatizmu mesto prvog trenera. Plata mu nije podignuta, dinar budzeta nije dobio za pomocnika, vec obecanje da ce mu pridruziti Dzolija Mijatovica, sto je ovaj kulirao do dolaska Savica, ukljucujuci i odlucujucu EK u Ljubljani. A kakav odnos ima sa igracima najbolje se vidi iz ovog teksta sa Novicom, intervjua mladog Tarlaca na BC Partizan kanalu.
Svakako mislim da zasluzuje vise postovanja i paznje nas, takodje vojnika Partizana jer covek posteno i radno pristupa svom poslu i kapiram da je i njemu tesko da cita kako on samo treba da privede ovu sezonu kraju i doceka svoju smenu. I iskreno zaparaju mi usi izjave nekih kolega da Partizan nije mesto gde ce se uciti neki treneri pocetnici. Da se tom logikom vodio Kicanovic mi ne bi imali ni jednog Duleta Vujosevica, Zeljka Obradovica i da ne nabrajam dalje. Najvaznije je da taj i takav trener ima tu pozadinsku podrsku na svim nivoima, kao sto su je imali i Dule i Zeljko na svojim pocecima, a to je vec ona druga tema, nama toliko bolna poslednjih godina.
 

part

Početnik
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
75
Локација
Beograd
Žalosno je kako su se mediji i vlasti poneli prema Partizanu od kad je pandemija, eutanazija skoro pa, na svim glavnim sportskim i ratnim planovima,.. ni malo žaliti kad cz zamru i sportisti i poznate im ličnosti.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
3.053
Ne, EC ima zagarantovan prolaz u EL. A licenca ti donosi mirno ucesce u EC nezavisno za plasman u "nacionalnom" sampionatu.

Poenta svega jeste da se EL polako zatvara, samo EC ce moci da daje ucesnike mimo onih vec sigurnih sa EL licencom.
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
831
Mislim da je red da dobijemo makar tu licencu kad vec nismo mogli licencu EL.

Sve sto radi ovaj Djordi ide na stetu ABA lige.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
3.053
Pomenuto govno gleda samo svoje dupe ili bolje reći džep... ili oba. EL će se pre ili kasnije kompletno zatvoriti jer tako žele oni najmoćniji.

E sad, dotični nije nešto preterano pouzdan tako da se sve mora uzeti sa dozom rezerve pošto nije malo puta rekao nešto pa porekao, ali ako i dalje želi da drži većinu klubova pod svojim okriljem ne verujem da će EC baciti kompletno u drugi plan. Pod drugi plan mislim da će ostaviti makar jedno mesto za prolaz u EL, inače EC gubi svaki smisao i FIBA komotno može da baci šape na sve klubove koji nisu u EL.

A pomenuta FIBA je tek sranje svoje vrste...
 
Top