Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Naravno da jeste kriv! On je pristao da vodi tu ekipu i on je kriv što je Mika Hakinen uopšte igrao/igra. Igrač maši otvoren šut samo kada nema muda ili kada nije siguran da li da šutira ili ne (a bio bi siguran da mu se JASNO KAŽE "šutiraš" ili "ne šutiraš"). Kada god se dvoumiš da li da šutneš ili ne, pa onda ipak šutneš "pa šta bude", veruj mi - promašuješ 100%... Nisam igrao košarku iz poznatih razloga ali jesam milion puta šutirao na koš i gledam košarku bar 35 godina a da pamtim tekme.

Drugo, trener od tebe mora tražiti ono što je pripremano na treningu a ne nipošto PREMIJERU na utakmici. Da bi se to desilo, trener mora napraviti strategiju igre za xy utakmicu. Ako on spremi jednu strategiju pa počne da ga duva, pa nema varijantu 2,3,4 pa počne da improvizuje pa dobije po nosu, onda više ni igrači nemaju poverenja u njegove "zamisli" koje postanu iznuđene a ne TRENIRANE i utrenirane prethodno.

Onda umesto brzog protoka lopte da bi se ostao sam na šutu imaš besomučna uručivanja i dodavanja jer niko nema muda da šutne ili jednostavno ne zna da li to baš "on" treba da uradi. E onda imaš završavanje napada od onoga kod koga se lopta "zatekne" kada je šut pod moranje a nije više stvar izbora ili odluke.

Sledeća vrsta "usiljenog šuta" nema veze sa vremenom do kraja napada već sa rezultatom koji treba stići ili sa činjenicom da "nikome ne ide" ili da "niko nije zadužen za šut" pa onda uzmeš samo zato "što si sam" uz pritisak da "mora da se pogodi" - ne može dobro da završi.

Za trenera se često kaže: "Ekipu sa klupe vodi... taj i taj". Vrlo je retka situacija da EKIPA vodi trenera ili da trener može biti svako. NPR: ekipe SFRJ 1989-1990 ili Bulsi sa Džordanom, Pipenom, Rodmanom, Kerom, Kukočem itd... Uz takve ekipe možeš da rasteš kao trener, možeš i da pogrešiš a da to baš i ne odluči utakmicu.

Međutim kad imaš Miku Hakinena, Dangubića i Stefana Jankovića imaš suprotan efekat: Oni su takvi da bi usrali i Žoca lično a kamo li Šćepu koji tek treba da uči. A sam je kriv što su dotični u Partizanu ili bar zato što je prihvatio da vodi ekipu sa njima u njoj. E kada je sve već tako onda teret uspeha i neuspeha padne na tri slova: Jaramaz, Tomas, Nikola Janković koji igraju na nivou pa kad useru drvlje i kamenje po njima. A to što je Trinkijeri oteran, nikom ništa?

Jedina je sreća u tome što će se i ova sezona poništiti. Samo će ovoga puta da se broje i važe postignuća ostvarena do momenta prekda pa smo opet popušili (al kroz institucije naravno).
 
Последња измена:

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
I to nas je dobio rutinski a sad razbijeni... Nazalost to dovoljno govori gde smo trenutno.

I nije sad to toliko problem jer je pocetak sezone, tako se cini kao da nije, medjutim...

...mi vec dva poraza i to jedan bas neocekivan a s obzirom da kako igraju ovi (fmp i Buducnost) ove sezone ce oni bas tesko kiksati a tu je i Mornar koji uopste nije naivna ekipa.

Kaze Scepanovic nakon ovakvih utakmica kao sinoc ili nestajemo ili postajemo tim... iskreno se nadam ovome drugom ali na dalekom smo jos putu.
 

Швабо

Početnik
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
170
Reaction score
761
Локација
Добој, Република Српска
Вероватно Владу на клупи након оваквог старта и ове скандалозне игре у свим сегментима држе две ствари!
Прва што финансијски стојимо изузетно лоше, а притом је и он поприлично тврдоглав па није за споразумни раскид.
Друга је та што ни нема неких решења која би гарантовала значајан напредак у игри, а да су при томе нама доступни и да су вољни да дођу код нас!
Како год окренеш Џиле делује као једина опција. Е сад да ли је и он вешт да нас вади из ове буле у коју смо упали или не. Лично мислим да јесте, али знам да га велики број навијача очима не може смислити, па не знам ни колико је та опција реална. Тако да сам и сам у неком лимбу, нити ова игра чему ваља нити куда води, али исто тако тешко да се може ангажовати неко квалитетно решење. Баш усрана нека ситуација!
 

Irriducibili17

Početnik
Учлањен(а)
16.05.2018
Порука
190
Reaction score
375
Локација
PC
Ja samo znam da mu neću suditi nakon četiri utakmice. Ako su mogli Božić, Čanak i Muta dobiti 10-15 utakmica, ne vidim razlog zašto i Šćepanović ne bi dobio. Nije Vlado manje vrijedan od njih.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.043
Reaction score
14.090
Локација
Kipar
Nama je scenario napisan i sada se samo sprovodi. Kada se prosle sezone videlo da smo ozbiljan tim nije se smelo dozvoliti ici u nadogradnju tima sa istim trenerom. Sklonjen je Trinkijeri a da se slucajno ne desi neko iznenadjenje otet je i Volden.
Mi smo projektovani da budemo privezak i da igramo sa jednom vezanom rukom, sto je jedan posten covek odavno rekao.
Zato mislim da promena trenera ne donosi nista nego da treba dati podrsku Scepanovicu i ocekivati cudo u nastavku sezone.
 

Jovanka Redzepovic

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
20
Reaction score
16
Локација
Bgd
Dobro vece. Samo da porucim da je Klinton zena i nema srce. I da se Vlado Scepanovic tornja u 3 lepe picke materine. Kao i Ostoja limar. Prijatno i dovidjenja.
Ja samo znam da mu neću suditi nakon četiri utakmice. Ako su mogli Božić, Čanak i Muta dobiti 10-15 utakmica, ne vidim razlog zašto i Šćepanović ne bi dobio. Nije Vlado manje vrijedan od njih.
Pa zato sto su obojica dobijala sasvim drugacije ekipe na raspolaganje, za razliku od ovog amatera koji je dobio 90% uigrane i poslozene ekipe, ciji je jedini nedostatak bas trener. I zato je Vlado morao odmah posle Borca da dobije nogu u anus, kad je vec nula od coveka pa ne oseca da je to morao da uradi sam. Nesto poput Save Milosevica.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.756
Reaction score
55.288
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Kad neko spomene Dzileta u Stojancetovom domu se pale crvene lampice :D
Mali off
Inače šalu na stranu odličan je podcast sa Srđanom što imaju na sk. Ko voli košarku da uživa, i respect Srđanu za soup nazi majice :D
Ali tu se vidi i zašto i pored znanja ne može da bude top trener, užasno je uobražen i sujetan i ima taj kao mangupski ( tzv blokovski - najgluplji naziv ikada btw) pristup, al to nije ona sujeta koja oblikuje najjače sportiste i trenera nego ona zbog koje ne možeš da se izboriš sa kritikom, zatvrdoglaviš ne popuštaš kad treba itd...
Zato i radi posao da vadi kestenje iz vatre, ali kada on kao nešto odlučuje, užasan je.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.925
Reaction score
25.671
Локација
ante portas
Stojanče nije on imao objektivno neki budžet da napravi nešto ozbiljnije sa Partizanom one godine kad nas je vodio.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.913
Reaction score
26.536
Ni sa kosarkaskog aspekta mi nije jasno dovodjenje tog lika drazesnog prezimena, mislim jbt, koji on to kvalitet donosi ekipi, koji plus klubu?!
Na stranu njegovi moralni i ljudski kvaliteti, koji su "nesporni"...
Da ne bude zabune, mislim na "dangubu"...
Ovaj Mika je bar siguran sa linije penala...
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.925
Reaction score
25.671
Локација
ante portas
Pa sa košarkaškog aspekta u odbrani može sve praktično da ispreuzima od 1 do 4 pa i niske petice da se to ne oseti. Nesiguran je pri šutu isto kao Zagorac,ali je svakako koristan za ekipu. Samo ga treba znati iskoristiti.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.913
Reaction score
26.536
Tja, ja to ne videh od njega, i pored toga sto ne mogu ocima da ga gledam.
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Koristan je ako imaš preostala 4 igrača ofanzivno potentna. Ne priznajem za profi igrača na solidnom nivou da jedino što ume jeste da čuva od 1 do 4. Inače veliki broj četvorki ne može da sačuva. Njemu svaka čast, ali em je bivši cigan em nedovoljno dobar košarkaš.

Mika je pismen igrač. Meni se dopada.

Uzgred, Angola izrasta u solidnog mahača peškirom.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.925
Reaction score
25.671
Локација
ante portas
I meni se Mika dopada. Otvara se odlično iz pika,a pogotovo mi se sviđa kad uzima one šuteve.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top