Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Dobro za promenu smo bar nekog dobili :) Prvo poluvreme ne bas impresivno,drugo malo kvalitetnije. Voljni momenat dosta bolji nego u prethodnim mecevima,primetno vise energije i naziru se neke nove akcije. Za pocetak dovoljno. Ne ocekujem cuda od Filipovskog,ali me raduje da bar imamo trenera koji to i jeste. Vozi dalje!
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.070
Reaction score
4.943
Локација
vezenemam
Pobeda se piše, idemo dalje!
Šut za tri nerealno dobar u drugom, Janković solidna rola, ali i glupe greške, Dangubićev šut u rangu sf.
Šteta što Uroš nije dobio koji minut više, bar na kraju.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.235
Reaction score
10.318
Локација
underground
Napad i dalje bez glave i repa , mnogo glupih izgubljenih lopti i dalje, pogotovo fauli u napadu , ali sreca da nas je sut sluzio, odbrana ,neki minimalni pomak u zalaganju i agresivnosti, ali sve u svemu i dalje prilicno haoticno . Nadam se da ce Filipovski bar odbranu da utegne, a napred, sta uradimo .
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.738
Reaction score
12.785
Локација
Nedodjija
CMM svojim igrama ove sezone pokazuje da nije plej.. ne vidim kako on moze da organizuje napade Partizana...

Ne znam koliko je pametno da on i Jare zamene pozicije, Jaramaz je kud i kamo bolji u segmentu organizacije napada..

Gorda, Jare
CMM, Pejdz
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.430
Reaction score
2.169
Pobedu se ne gleda u zube ali zar je toliko urnisana igra KK Partizana od one igre od prosle sezone.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Da li je do nas, ili do protivnika, ne znam, ali raduje što nam i ovi nisu proturili 90 kroz obruč. I da, Mika opet ima više ličnih u napadu nego u odbrani. Nikola Janković fino odradio posao večeras. Idemo dalje za iste pare.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Pobeda se pise i to je najvaznije..licno mislim da je kvalitet protivnika na ovoj utakmici ucinio svoje, ne verujem da je Filipovski mogao tu nesto da napravi za jedan dan..videcemo na sta ce ovo da lici i od cega je skrojen trener sa nekim jacim protivnikom bilo u evropi bilo u Aba...

MIka je imao sve licne u napadu, dva puta nepravilan blok, jednom u skoku je jednom u borbu za poziciju..neshvatljivo ali tako je..
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.222
Reaction score
1.522
Sasvim solidno za pocetak, voljni momenat vidljivo bolji pa sa tim i odbrana korektna, trener koji konacno zna nesto i da nacrta... Meni Filipovski deluje kao neko ko moze biti pun pogodak, videcemo...
 
  • Like
Reactions: Zex

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.669
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Zadnji naš napad, utučkasmo loptu, i onda Gordić ponovo forsira izolacioni ulaz s čela, a Zagorac čini mi se samo što nije uzeo da zvera po tribinama, na foru "znam da ovaj nema nikom da baci, gotov je napad".
Drago mi je što je Filipovski nakon toga tražio tajmout.

Ja nzm dokle više tolika kurcobolja u nekim momentima...
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Nisam neki vrsni poznavalac košarke, ali ljudi, nemojte tako, da je baš sve do toga što je Zadar kurton od ekipe. Ne bih se baš složio sa tim.
Filipovski jeste imao samo par treninga sa ekipom, ali i noćas se vidjelo u nekoliko navrata da je kormilo preuzeo novi čovjek koji zna znanje. Bilo je dobrih akcija a i još boljih Sašinih reakcija na neke greške. Biće ovo dobro.
 

Tano

wadepartizan
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
575
Reaction score
2.928
Локација
Universe
Mislim da je neozbiljno da se bilo sta prica nakon prve utakmice posle samo dva odradjena treninga sa novim trenerom. Ipak da sacekamo kraj godine pa da vidimo u kom smeru sve ide.
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.210
Reaction score
7.026
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Dobismo mi ovo manje više rutinski, bez sekiracije konačno.
Glavni utisak mi je Nikola Janković, koji je mogao i do 30+ poena. Iovako se naigrao košarke, ali malo mu fali ozbiljnosti i konstantnosti.
Ne mogu da objasnim onaj potez, lik bukvalno sazida igrača zadra skroz ispod obruča, okrene se licem i umesto koša pogodi tablu tako da se lopta odbije kao sa pola terena da je šutirao. To je samo jedan od dosta neobjašnjivih poteza, i ne samo on, i drugi igrači imaju neke svoje žute minute. Rade, nažalost, celu utakmicu u nekom grču, kao da je junior koji igra sa seniorima prvi put. Nadam se da će Filipovski prodrmati svakog od njih, jer kada svi krenu od sebe, kada svako ispravi ono što je do njega, tada ćemo početi da trpamo i rutiniramo jer imamo kvalitet za to.
Jako nam je važna utakmica sa Venecijom, pobeda nam donosi prolaz po meni, ali biće jako teško. Crno beli verujem u Vas!
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Mozemo mi da pricamo za Dangubica sto god hocemo ali on da ima Duleta (iz starih dana) sad za trenera..i da radi sa njim godinu, dvije... Vjerujem da bi bio jedan od boljih nasih (mislim na sve sprske) kosarkasa.

Zagorac? Decko je grobar i nista vise, moze slobodno na tribine da se preseli. Njemu je igranje za KKP plafon, i da bude srecan sto uopste ima ugovor sa nama.

Gordic? Mozete i protiv njega da pricate svasta, ali on je klasa od igraca. Jedino ga jebe voljni momenat. Igra slabije zbog cijele ove situacije, em prazne tribine, em nista od EC em nista ni od ABA-e. Tako da ga donekle i razumijem. Mada opet za pare koliko prima trebao bi da kida na svaku utakmicu.

Zadar je veoma slaba ekipa. Cekamo pravi ispit za Filipovskog
 

Nole84

Grobar
Учлањен(а)
23.09.2007
Порука
204
Reaction score
731
Rano je za neke ekspertize i priče da li će nam Filipovski doneti pomak ili ne. Ono što se jasno vidi jeste učešće trenera u igri, za prva tri minuta Filipovski je ispalio više energije nego Vlado za celi svoj mandat i to se odrazilo na ekipu. Miriše na napredak, a gde su limiti pokazaće vreme. :napred-partizan:
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top