Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

Singer5

Početnik
Учлањен(а)
10.07.2018
Порука
11
Reaction score
19
Локација
Zemun
Dakle sad i zvanično ni promil šanse za PO Aba lige. Nisam od onih koji bi nas u tom PO otipsali, ali da stavimo tačku na tu priču. Da osvojimo EK treba nam već čudo i to čudo teško da možemo bez navijača da napravimo ovako limitirani u ovoj nesrećnoj sezoni.
Što se tiče utakmice, opet teško za gledanje, na momente Grobarština i borba, ali rekao bih da su nas rutinirali. Neverovatno mi je da Mijović ceo meč skače pola metra u terenu i komentariše svaku odluku i ne dobije tehničku. Svi su pokazali neke znake života u timu, ali i neke boljke i onda se dogodi ovo, reši nas ekipa koja igra pristojno bez oscilacija od početka sezone. Gorak ukus u ustima kad izgubiš od ovako prljave ekipe.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.042
Reaction score
14.080
Локација
Kipar
Sa svakim porazom je jasnija velicina sabotaze uradjena letos teranjem trenera i ustupanjem voldena. Oni kojima to nije jasno mogu da nastave da se raduju nasumicnim pobedama i da realno posmatraju situaciju bez uplitanja politike.
Danasnje sudjenje pokazuje da je ugled kluba na najnizim granama.
Sto se igraca tice, Zagorac zali boze talenta, da je radio sa Duletom bio bi veliki igrac. Perkins indijanac i igrac koji nije kalibar za Partizan.
Cetvorka nam nije potrebna, igramo lepo i bez nje - Loncar bravo za procenu.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.430
Reaction score
2.168
Sta dalje..........das e ne plasiras za plej of baba lige koje nam je kljucno takmicenje to je mizerija mora neko za ovaj debakl da ponese odgovornost.
 

AcaTrica

Početnik
Учлањен(а)
26.10.2020
Порука
21
Reaction score
23
Локација
Bela Crkva
Mislim da posle ovog bezobrazluka više nema tolerancije. CMM najgori igrač koji je igrao kod nas, smejali smo se Toriju Tomasu, ali ovaj je još gori.
Pobedio nas je jedan igrač, i to pravi šampion Nikola Ivanović, takve smo mi davno prestali da proizvodimo, možemo da se ljutimo na njega koliko hoćemo, ali je realno doktor nauka za sve naše.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.116
Reaction score
5.463
Локација
Beograd
taj isti Ivanović redovno zatrpava i druge, jače timove od nas, isto to radi u ABA ali i u EC gde ima prosek skoro 20 poena po utakmici, kad pogodi onakve tri trojke par metara iza linije sa podignutom rukom, čestitaš mu i kažeš svaka čast.

malo smo i nesreće imali sa Mozlijevim promašenim zicerom i slabom utakmicom pojedinih uz standardno povremeno katastrofalne odluke (pogotovo ona četvrta Perkinsa i par faulova Tomasa koji nas ubiše).

Odlična utakmica do prvih pet minuta zadnje četvrtine, idemo na -10 a Filipovski ama ništa ne menja. Znam da su igrači umorni i nemaš neki mnogo širok roster ali vidiš da Trifunoviću ide od početka i ne daš mu da završi meč, pritom se konstantno igralo samo za Pejdža dok ga čuvaju trojica a Mika ostao sam par puta i pogodio neke bitne šuteve. Izmenjaj ekipu, nije mi jasno zašto je insistirao sa CMC kao glavnim organiozatorom, gde opet krećemo da padamo.

Baš bezveze, no opet, i da smo dobili, fokus je na EC. Prošle godine smo sa boljim timom i mnogo boljim trenerom izgubili ovde, tako da je ovo realnost. Zato se ne gubi od Borca 2x.

Bravo za Miku i Zagora što su živnuli, nemam srca da kritikujem Mozlija nakon toliko dobrih utakmica za nas.

Meč sa Francuzima nam je biti ili ne biti za ovu sezonu.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.756
Reaction score
55.288
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Realno ovo je bilo dosta bolje od očekivanog, na njihovom terenu sa domaćinskim suđenjem je maksimum.
Jer imaju po mom mišljenju najbolji plej dvojac u abi, godinama priželjkujem bar jednog od njih dvojice u KKP, imaju Rida pod košem koji je jedini koji može Mozlija da izbaci iz igre Ejima smo mi izbacili a zajeban je generalno ko kratko ćebe, De La Vale je igrač koji ima mana ali može da izmisli poen, i brdo role playera od kojih uvek neko iskoči tipa Popović, Nikolić, Šehović.
Mi još bez Jaramaza.
Mika i Zagorac su odigrali bolje napadačke partije, ali bih rekao da je Zagorcu ta partija došla nakon nekoliko dobrih odbrambenih rola i onih skokova u aut, i on bi morao tako da shvata da sebi gradi samopouzdanje pošto je u kanalu.
Igrači su bili borbeni, aktivni, borili se za svaku loptu, ne znam šta bi više od Saše.
Mislim da mu je bio samoubistvo onaj small ball sa Perkinsom, CMM i Pejdžom, koji ne mogu stolicu da odbrane i što nije malo smirio Perkinsa, koji nije u životu igrao utakmicu ovog fizičkog intenziteta, da malo smirenije uđe u završnicu ali ok to su neki koncepcijski rizici koje svaki trener ima.
Fali nam rotacije pod košem, fali nam Jaramaz, fali nam Redingoliki igrač, fali nam sirotinjski domaći Ljulj ko Ivanović. Sve u svemu solidno u odnosu na prethodni deo sezone.
Što se tiče uprave, gore suđenje mislim da nismo imali ni u onoj oproštajnoj sezoni DV kada se videlo da gubimo autoritet, bukvalno imamo suđenje kao da smo helios.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Jesmo napravili brdo gluposti ali su im govna poklonili 10 poena. Kad se stvari lome mi smo u grču, igramo samo na Pejdža, niko nema muda iskreirati nešto, ili ne znaju... Pa nam onda kad je sve riješeno ulazi Rade da pokaže šta sve zna, pa gdje si majstore kad je bitno? U međuvremenu nam Ivanović napravi dar mar, pet napada nismo mogli ništa odbraniti. Na početku Trifa ušao i pokazao kako glatko može da ide. Sam na trici? Buć. Drugi put sam na trici? Buć. Pa mora neko nekad da uzme odgovornost i da nas pogura!
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.214
Reaction score
3.983
Локација
Uvek uz Partizan
I da još nešto Lončare iz poštovanja prema činjenici da si bio deo tima 92 u Istanbulu, neću reći ništa drugo osim čoveče idi iz kluba, povedi trenera Filipovskog i limara. Isto važi i za ostale igračke legende koje su napunile stručni štab i upravni odbor i za one koji povezuju staž i učestvuju u ovoj sabotaži kluba u zamenu za plate.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.556
Reaction score
11.034
Nije Filipovski nista kriv. Ovo je realna slika ovog tima koji su kreirali Loncar i Ostoja.
Tuzno je sta su za ovako kratko vreme napravili od one proslogodisnje masine.
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.155
Reaction score
3.672
Iskomplesirani bolesnik - razlog broj 1.
Ostoja i ostali kerovi u nasoj upravi - razlog broj 2.

Sudije su bile najgore veceras. Perkins ne zna dribling lijevo. Samo da mu brane desni ulaz i zaustavice ga. Ovakvu mehaniku suta jos nisam vidio. Tako je to kod jeftinih rjesenja.
Ali da ne brinemo, dobice limar love za ovakva pojacanje. Sve u svrhu privida takmicenja.

Partizan jos jace volim. Psiho, tesko ces osigurati dovoljno kerbera na tribinama.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.748
Reaction score
19.232
Локација
Nickname
Kakav je ovo kanal pokazuje to da smo obično sigurica svakom domaćinu koji nas dočekuje u ABA.
Baš mi je odvratna ova igra Partizana, čak ni sudijska govna nisu preterano uticali na promenu raspoloženja kod mene kući gde nas trojica u redovnim okolnostima pravimo kevi stresove kad je košarka.
Ostoja jebem te u razdeljak napredni.
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Trifunovic mu igrao samo 15 minuta???
Trebao je duplo vise.

Filipovski nijeeeee trener, zajebo nas je!
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.968
Локација
Kragujevac
Nije i ne moze svako da bude Dule, ali da ti (kao osoba koja se predstavlja da je sva u psihologiji i ucenju), ne reagujes na sraman faul u napadu Perkinsu gde mu onaj Vale drzi sve vreme ruku , pa napravi tehnicku, reaguj bar se pretvaraj da stitis igrace pa bi mozda i oni reagovali na to i jos vise stisli u odbrani, mozda bi neki inat proradio.

Bukvalno jedan stepenik nismo napredovali u odnosu na Scepanovica kojem dugujemo postovanje, jer nas je kao igrac dosta zaduzio.


Isto nema osecaj kada kom igracu ide, Trifunovica je odlicno izbacio iz ritma, Mika danas bolji od Tomasa , ovaj ga seče pocetkom poslednje cetvrtine pa ga ubacuje na +8 za njih. Pa mu igraju CMM , Perkins , Page i Mika zajedno sto je masakar defanzivni u najavi.


Stvarno ne radi dobar posao, tu nema sta da se prica, nikakav se pomak ne vidi nazalost, a moglo je bar malo vise da se izvuce od ovih igraca.


Pored njega Šilobad deluje kao energetska bomba, stvarno mi se smucilo da gledam fikuse pored terena.
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.625
Reaction score
8.434
Локација
Македонија
"Kako svediti nabolji tim u regionu i eurocupa do skupine razbienih luzera u samo nekoliko meseci" rad procelavog sns isprdka Ostoja idi na utakmicu molim te Mijailovica us asistenciju popisanog Loncara, veciti skupljac staza i kancelariski inventar Silobad i penzioner koji ceka 50ti trofej da bi se konacno skinuo sa grbaci Partizanu.
Dosasdilo mi vec da ih psujem samo cu reci da smo izgleda sve ovo sto se desava u svim sekcijama Partizana debelo zasluzili.
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.386
Reaction score
2.377
Локација
Novi Beograd
Trener koji ćuti na protivnikovih 30 slobodnih bacanja, naspram svojih 10, nije trener za Partizan, već čovek koji je došao da uzme platu. Po sistemu, boli me kurac, ja ih vredno treniram, nije na meni da komentarišem suđenje.

Ne sumnjam ja da on radi najbolje što zna, ali to njegovo najbolje nije ni priviriti za klub kao što je naš.

I zajebite me priče kako to nije trenerov posao.

I još jednom i još milion puta, Vučiću majku ti jebem.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top