Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Uprkos porazu,ovaj put nemam sta da zamerim ni igracima,ni Scepi. Velika borba,odlican mec,neizvesno do samog kraja. Na kraju triler zavrsnica i vise srece za goste. Doci ce to sve na svoje,idemo dalje!
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Usrao se u najboljeg šutera lige Pejdža, posvadjao se sa Tomasom koji je napustio halu u trećoj četvrtini, usrao se u hemiju ekipe, usrao se u PARTIZAN!!!

Ako imaš obraza, budi čovjek i podnesi ostavku večeras!!!
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.222
Reaction score
1.522
Jel se gospodinu Rasonu kakilo ili je pitanju neka povreda, 5 licnih? Ako mu se kakilo, Vlada ima potencijal...
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.434
Reaction score
4.720
U životu nisam video da jedna ekipa napravi ovoliko glupih i početničkih poteza, ovoliko airball-ova, prvih obruča... 9 promašenih bacanja, trojke 25%...
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.423
Reaction score
11.716
Локација
Beograd
Uprkos porazu,ovaj put nemam sta da zamerim ni igracima,ni Scepi. Velika borba,odlican mec,neizvesno do samog kraja. Na kraju triler zavrsnica i vise srece za goste. Doci ce to sve na svoje,idemo dalje!
Stvarno nemaš šta da zameris?Odbranu prve tri četvrtine stvarno podržavaš? Zadovoljan si sa primljenih skoro 50 poena za poluvreme? Ovo nije Partizan koji želim da gledam pa sve i da je pobedio večeras. Ništa ovo ne valja da se ne lažemo. Ne možemo da odbranimo pik, ne možemo da odbranimo šut spolja, centri nas pune kako stignu,atmosfera u ekipi veoma upitna, Mozli zaboravljen prvih 17 minuta,Rasona Šćepanović seckao izmenama dok ovaj nije popizdeo. Cigani će nas urnisati ako se nešto ubrzo ne promeni. Veoma smo blizu startu aba lige od 0:5,eventualno 1:4,ali eto nemamo šta zameriti.
 

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Sipaju nam trojke u produ etc ima, nas trener nije sposoban da odbrani 1 sekund na kraju, šta da se kaže? Šta im je govorio na time-out. Pa onaj Crnogorac ostao sam ko duh. Trebalo je ovo da rešimo još u regularnom delu kad smo napravili 14-0 na kraju. Ajde Budućnost, desava se(mada ne ovako), ali jedan Borac iz Cacka da nas razmontira u sred Beograda. U novembru će sve otići upm, promenićemo trenera i čekacemo "bolja vremena" . Ja sam totalno razočaran.
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.541
Reaction score
3.821
Локација
Beograd
Kako da pobedimo kad 15 vezanih minuta igra ista petorka, neracunajuci prinudnu izmenu Mika za Mozli.

Gordic mase peskirom celu 4. i ceo produzetak.
Da li iko moze zameriti Jaramazu sto na kraju nista nije mogao da uradi kad je momak pao s nogu bukvalno od umora. Ona trojka Kodija je cudo s obzirom koliko su optereceni na kraju bili. Kako uopste da se odigra koncentrisana odbrana kada su igraci preumorni. Krajnja komunikacija Mike i Kodija je bila uzas pa je njihov najbolji suter ostao sam. Ali ne moze se igracima to zameriti.

Steta velika. Mnogo placamo ceh neiskusnog trenera. Ali da, kao sto je neko pomenuo za razliku od ere Bozica i Canka ovde vidim mozda neki potencijal koji ima Scepa. Steta je sto eto kao nekada Dule sto je trpeo mlade igrace pa je to uticalo na rezultate, mi moramo da trpimo mladog trenera koji ce nam sigurno doneti ovakve nestabilnosti u rezultatima.
Ovaj poraz mozda ne bi bio toliko ni strasan da nismo izgubili od Borca.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.968
Локација
Kragujevac
Meni smeta jedno, mozda je glupost. Vidi se da su nam spoljni igraci uvezbavali pik sa Mikom gde mu uvek ide ili lopta od parket ili urucenje ko u NFL-u , i on to u visokom procentu resava, tako mu odgovara.

Sada situacija gde Mozli provodi vecinu vremena na terenu, i retke situacije kada imaju priliku da ga proigraju , nasi spoljni igraci isto rade lopta od parket ili urucenje , a on rodjen da siluje obruc, a ovako uvek pogresi.

Isto Jankovic jeste rupa defanzivno, mislim na Stefana, ali veceras nije bio toliko los , i ti ga zakucas 35 minuta za klupu. I zasto smo potpisali Angolu da bude 14-i igrac??

Ako Trifke nece igrati ove najvaznije utakmice , zasto je uopste i na klupi. Ako Angola lose trenira i zbog toga ne igra, otpustiti ga onda, inace ovako je bez veze situacija, pruzi bre momku sansu nekoliko utakmica.

Puna podrska i dalje ovo moze da bude bas lepa prica.
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.214
Reaction score
3.983
Локација
Uvek uz Partizan
Od sredine devedesetih godina po živcima mi skaču razni Vukčevići, Radonjići, pajevići, Ivanovići i Nikolići. Nikad nisu i neće igrati u nekom velikom klubu, niti će uraditi nešto više u karijeri. Ni ovaj neće više u životu ovo da pogodi, samo protiv nas. A u p.m.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Што се АБА лиге барем ПО тиче мислим да је ту све завршено. Једноставно изгубиш двије утакмице на свом терену и то једну од смијешног Борца и онда једно од 4 главна конкурента. Уз то следеће коло идемо у Железник гдје врло често смо знали да губимо па онда иде и ЦОЛ, није чак ни нереално и буде 0:4. Ово није песимизам него једноставно реалност.
Ми никакву игру немамо, све се своди на индивидуалност а одбрана је благо рећи ужасна то се видјело током читавог меча вечерасѕ. Три шансе за побједу пропустили, и на крају нормално да иде овако да изгубимо. Ми имамо пола екипе која ничему не служи.
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269
i treba da se svadja ako je to u pitanju, nek krene da davi sto se mene tice, samo nek krenu odbranu da igraju
 

VukPP94

Početnik
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
27
Reaction score
72
Локација
Humska 1
Naravno da ima ekipa potencijal,pokazali su da umeju da odigraju kako treba naročito serija 16:2,al mene više brine to što nemam neke akcije vise je to neko soliranje,i da smo dobili,birnuo bi se,nema neke igre timske.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.245
Reaction score
3.609
Kaže žena, gotovo, pobjedi Partizan.
Ja kažem, ne, ima još jedan sekund, Partizan se specijalizovao za glupe poraze. To i bi.

Daj ozbiljnog trenera, dok svi nismo pocrkali od silnog mazohizma koji nam priređuje Šćepanović. Mijenjaj, dok nije kasno!
 

Jsd Partizan 1945

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
75
Reaction score
52
Локација
hram
Utakmica koja se i bez ove zavrsnice ,moze analizirati na 30 strana pdf-a . Izjednacena utakmica,koja je otisla na njihovu stranu .

Ja sa smanjenim emocijama gledam utakmice na pocetku jer je uvek znacaj zavistan od daljeg toka i zakljucci su relativni .Mislim da i ovaj poraz ,sam po sebi ne bi trebalo da ima veliki znacaj .Bio sam miran i nezadovoljan do suta MkIntajera ,da bi ova Nikoliceva trojka dodatno zagorcala noc .

Sto se ticenase igre ,najveci problem je sto ne vidimo opredeljenja trenera i pravac kojim idemo_Ovo sto vidimo je vise na nivou eksperimenta,da probamo pa da vidimo,kako ce da izgleda,ako ne uspe,probacemo drugo a imamo i trece ali nemamo predstavu,sta je od toga dobro a sta nije .

Za sada ne mozemo da igramo timski agresivno,pogotovo ne od pocetka,sto igramo jer cemo uci u faulove,a i fizicki ne mozemo da izdrzimo taj ritam veci deo utakmice. Odbrana od pnr ,prvo poluvreme je uzas ,asinhrona strana pomoci,gde je cesto bio Pejdz ,koji nije nikakva pomoc .A onda smo presli u finisu na preuzimanja ,gde je isti taj Pejdz,preuzimao Apica ,preko kojeg su uhvatili nekoliko of.skokova .A onda se u drugom produzetku igra proizvoljno agresivno ili planski na pnr i ostavlja sam Kobs ,koji je dao 27 poena a mozda 20 minuta je redjao gresku za greskom.

Ofanziva nam je prilicno divljacka,bez organizacije,kreacije .Buducnost je imala sut 10-22 za 3p, a mi 8-31,nama je slabije sut a sutirali smo 9 puta vise jer nismo imali drugih resenja .Mi smo 7,8 puta sutirali u prvoj polovini napada ,preko igraca.Dangubic sutira 6x za3p .Zavrsnica regularnog dela i oba produzetka ,dve trecine napada Jaramaz zavrsava i kada treba i ne treba.MkIntajer kako je odigrao do drugog produzetka je prilicno zabrinjavajuce .Srljanja sa pasovima ,koje juniori ne bi probali ,pred kraj 3/4 je ima 0 poena i 0 asistencija .Njegov govor tela ove sezone je kao da je nedavno preziveo licnu tragediju i otisao da igra kosarku u Katar sa razlicitim pravilima.Pejdz 3 poena ,sa ovakvom defanzivom,maksimum mu je Lokomotiva Kubanj .

Hala sportova nam je minus ,jednostavno igraci ne mogu da imaju taj dozivljaj,prosle sezone selili se od Arene do Pionira,a sada igramo u dotrajaloj Hali sportova ,za koju nas vezu lepa secanja ali ti igraci se nisu rodili u vreme Galisa ,Pionir je takodje neugledna hala ali nas je vezao kult relativno bliske proslosti .
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top