Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.430
Reaction score
2.169
Dok se utakmice igraju pred prazne tribine domaci teren i nema neka prednost, ali je neverovatno da skoro ista ekipa se ne moze prepoznati od pre 6 meseci, Ne mogu da verujem da tolika razlika moze da bude u igri i da zavisi od promena trenera. Mozda i ova sezona da ne dozivi kraj.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.058
Reaction score
18.220
Daj loptu Jaretu da reši 1na1, i tako 50 minuta... Pao dečko s nogu... Nikakva akcija, ništa, ili prodor ili šut preko ruke za 3 na isteku napada, to je naša igra...
Ovako ni amateri ne igraju... Pa za tako nešto nam i ne treba trener... O odbrani da ne počinjem...
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.968
Локација
Kragujevac
Што се АБА лиге барем ПО тиче мислим да је ту све завршено. Једноставно изгубиш двије утакмице на свом терену и то једну од смијешног Борца и онда једно од 4 главна конкурента. Уз то следеће коло идемо у Железник гдје врло често смо знали да губимо па онда иде и ЦОЛ, није чак ни нереално и буде 0:4. Ово није песимизам него једноставно реалност.
Ми никакву игру немамо, све се своди на индивидуалност а одбрана је благо рећи ужасна то се видјело током читавог меча вечерасѕ. Три шансе за побједу пропустили, и на крају нормално да иде овако да изгубимо. Ми имамо пола екипе која ничему не служи.


Kraj jeste, rasformitati tim i igrati sa juniorima. Izgubili smo domaci teren koji je realno nikada vazniji, kako cemo dalje bez ovakve podrske navijaca, ne smem ni da pomislim kako cemo igrati u gostima pred neprijateljskom publikom.
 

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.397
Reaction score
4.392
Ljudi, da se razumemo, ne postoji vise domaci teren, mozda samo sale gde bolje poznajes obruce... to sto smo izgubili kuci ne znaci puno, problem je nasa igra u odbrani. Ako smo poceli da jedemo govna sa Scepom, treba ga i istrpeti a to da titulu videti necemo je jasno od kada je limar poceo da ucenjuje Trinkjerija i oterao ga na kraju...
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.756
Reaction score
55.288
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Vlado ima neki talenat, ali ne verujem da može ovo da izdrži, sada nastaje bolestan pritisak, mnogo bolji treneri se ne bi iskopali.
Imam neki respekt za zakucavanje pojedinaca za klupu pogotovo Gordića na kraju, ali to se nikad ne završi dobro po trenera.
Sam je sebi iskopao grob, pokušao je da menja postulate nameštenog tima, da je ovo nov tim pa da pričamo, ovaj je ovakav, ovaj je onakav, ali svi znamo kako je manje više ovaj tim izgledao pre pola godine.
Prvi i osnovni problem je što je pukla odbrana jer se prešlo sa totalnog preuzimanja na ove kombinacije i to je to.
Odbrana je jadna, svaki bitan napad smo primili iz izrađene akcije i to poprilično lagano.
Sve ostalo je manje bitno.
Ima tu brdo nekih olakšavajućih okolnosti, od korone i publike, do nedostatka Voldena itd, ali sve su to manje bitne stvari.
Што се АБА лиге барем ПО тиче мислим да је ту све завршено
Za razliku od svake druge sezone, što se tebe tiče...
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Рус треба истрпјети некога ко барем има идеју шта да ради, Владо то нема. Овако било ко од нас може водити екипу.
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.155
Reaction score
3.672
Poraz nakon tri produzetka kosem u poslednjoj sekundi ne mogu zamjeriti ni igracima ni treneru.

Ono sto je bilo mucno, to je nasa igra. Jedino bljeska u 4/4 koji nismo iskoristili da ih slomimo. Jos mi je gori utisak jer kako je utakmica odmicala, sve smo losije izgledali. Neko dobro primjeti, ista petorka poslednjih 20min. Bez taktike. Samo ako neko dobije petu licnu. Ajde da je to sve, vec samo dvojica igraju 1-1. Uzas.
Pejdz bez suta 10min!? Pa bolje on preko ruke nego Dangubic otvoren.

A ovo sa Tomasom je vec simptomaticno. Njegovo 'ludilo' je prelomilo prethodni mec u EC, a sad kad mu ne ide, onda je za svlacionicu.
Nakon onog sa Gordicem, izgleda da ima mnogo nakupljenih animoziteta koji sporadicno eksplodiraju.
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.480
Reaction score
1.114
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Bez sale ili sarkazma, treba se fokusirati na EK.
Naravno, sa boljim i iskusnijim trenerom.
Nije stvar poraza, stvar je sto lose igramo a skoro isti tim.
Pogubio se Vlado, nema kao sto rekoh Gordica na kraju, Zagorca, Angole, Trifunovica, igramo 1 na 1 stalno, divljamo...
Ovaj tim nije tako igrao

Svakako u ABA nam u direktnom duelu ne bi dali da osvojimo preko cigana ili da ih izbacimo u polufinalu, a i da osvojimo mozda bi Bartomeu pustio nekog iz druge neke lige za wc.
Zato kazem da je EK jedina sansa i prioritet.

Edit: sa svakom novom izjavom se zakopava sve dublje...


Poručuje trener Partizana – neće odustati!

„Koliko god je ovo teško, mene samo gura napred. Gurale su me takve stvari kroz život, kroz karijeru. Ja odustati neću, jer mislim da ovaj tim ima ogroman potencijal i to će pokazati. Strašno težak raspored imamo, ali preživećemo i to“.

Poslednji napad Budućnosti, sekund i tri stotinke do kraja i praktično šut bez bloka Danila Nikolića...

„Naravno da je bilo dogovoreno preuzimanje u odbrani, da ostane visok igrač. Najveći problem od početka priprema je u komunikaciji igrača u odbrani. Momci ne shvataju ozbiljno da kada ste nova ekipa, komunikacija više znači nego neke druge stvari. I to nas je dovelo do situacije da njihov najbolji šuter šutira u poslednjem napadu“, zaključio je Vlado Šćepanović.
 
Последња измена:

Sale84

Početnik
Учлањен(а)
25.05.2018
Порука
41
Reaction score
120
Локација
Vrsac
Poraz na stranu, veci problem predstavlja totalno odsustvo hemije u timu, nema te neke pozitivne energije koja nas je nosila u vecini utakmica prosle sezone. Svi igraju u nekom grcu, deluje kao da je pitanje vremena kada ce da eskalira situacija i da ce doci do ozbiljnih problema unutar tima.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.913
Reaction score
26.535
Jbg, Trinkijeri jeo mnogo pljeskavica, plus otisao namerno, i jos nam otimao igrace.
I jos trazio povecanja ugovora i obezbedjenu ekipu! Pa mislim stvarno, kuda to ide ovaj svet?!
A da, nije imao sluha ni strpljenja za ostojinu borbu kroz institucije...
 

Швабо

Početnik
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
170
Reaction score
761
Локација
Добој, Република Српска
Шта је са Томасом, Гордићем?
Сад је и најоштријем оку и суровом кошаркашком генију јасно да за Пејџа (једини шутер) није било акције у одлучујућим моментима, нарочито не у два продужетка! Рекао сам и против Хувентуда не треба Шћепановића разапињати на крст, али за све ово највећу кривицу сноси он. Што би рекао мој професор није знање знати, знање је знање дати. Мучно је ово све гледати, после онакве претходне сезоне, баш баш мучно! Што је најгоре сви знамо да овај тим има огроман потенцијал, а изгледамо као скуп рекреативаца, распуштена банда! Тужно! Ваљда нас крене већ једном :banghead:
 

Jsd Partizan 1945

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
75
Reaction score
52
Локација
hram
Iz izjave Scepanovice se moze zakljuciti da ima svest o tome da je ovo jedan od prelomnih perioda u sezoni i da su potrebne neke promene,to je dobro . Lose je sto kako on kaze,Buducnost u ovom trenutku bolja.Ja ne vidim razloga da oni budu bolji od nas ,ni sada ni na kraju sezonu,oni su vise promenili tim od nas,oni su bez Bamforta i Martina, slabiji su nego prosle godine.Nama je nov trener ali Mijovic iako je bio tamo prosle sezone ,ne bi trebalo da vodi bolje Buducnost ,nego nas Scepanovic .Drugo sto je problematicno,kaze problem od pocetka je komunikacija u odbrani.To je problem odnosa trenera sa igracima,oni ne shvataju ,sta i kada bi trebalo da rade,pa onda imaju razlicita vidjenja .
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.222
Reaction score
1.522
Scepanovic je kriv sto ranije nije poceo da salje u svlacionicu i naucio nesto od Duleta Vujosevica sto se tice discipline... Poneki trening u 5 ujutru bukvalno, ne bi bio na odmet... On se uvukao u probleme, sada ce ili biti pukovnik ili pokojnik... Rason koliko je pozitivan i dobar za atmosferu na treningu isto tako ume da bude jako neozbiljan na terenu i u odbrani i u napadu... 16-0 je napravljeno bez Tomasa i Gordica... Prvo poluvreme sa Gordicem i Rasom primljeno 46 poena... Drugo poluvreme 32 poena... Nijedan alej up za Mozlija otkako smo poceli sezonu? Mozli izgleda kao deda u odnosu na proslu sezonu... Nepokretan, nabacio je kila... Losi blokovi za Pejdza... Dosta soliranja, to trener mora da popravi ako ume... Ako ne ume jbg, da se ne ljubimo...
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.901
Reaction score
21.557
Последња измена:

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.296
Reaction score
15.311
Локација
U pizdi materini
Što kaže Oplenac tek će da vidimo koliko je debeli halapljivi parožedni žabar značio ovoj ekipi. Napad bez ideje totalno, centre kao da nemamo, četvorka škripi opasno.

Sa Trinkijerijem bi ovo bilo 4-0 u korist pobeda ( I Šćepanoviću je malo nedostajalo) i nije mi poenta da žalim za njim ima još dobrih trenera problem je što je ovo posledica priče kako je 'Pljeskavičar' otišao za parama a istina je da je otišao kao i što smo mi 'dobrovoljno i iz klupskih interesa' prešli iz Pionira u Arenu pa sad na kraju sređujemo Halu Sportova.

A sve je počelo kafe kuvaricama....
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top