Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

Irriducibili17

Početnik
Учлањен(а)
16.05.2018
Порука
190
Reaction score
375
Локација
PC
Видљив помак у нападу са бољом организацијом и бољим процентима шута за три, али одбрана и даље лоша. Загорац и Томас тотално искључени што се одбране тиче. Постаје баш мучно гледати Загорца како форсира у нападу.

Како год, побједа ни у једном тренутку није била упитна. Овај Ненадић је вечерас изгледао као Кармело Ентони из најбољих дана..
 

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
@Stojanče

Ako mi veruješ, baš nisam pametan zašto nije u protokolu nijednu utakmicu od starta sezone. Verovatno stari recept teranja igrača preko tribina.
Šta je sa Trifunovićem, jel moguće da je Šćepanović slomio na njemu!?
A Zagorca u situaciji koju si opisao, ako se već drži nekih principa kao sa Tomasom je trebao da vrati kući 88-icom a ne da mu ovaj još i uzima 2 u nizu nerezonska šuta nakon toga

I oni silni ofanzivni skokovi Pecarskog su sve bili preko Zagorca. Doduše, i ostali kriminalno grade
 
Последња измена:

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.875
Reaction score
25.508
Локација
ante portas
Ne znam šta je sa odbranom. Utakmica protiv Venecije je defanzivno bila da kažeš ok,zašto se sve raspalo i zašto nemamo takav pristup i sad nije mi jasno.
 

Zbrindolin

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
60
Reaction score
315
Локација
o suhom vetru s juga moja dusa sanja
Vredna su samo dva boda, glasila bi odavno otrcana fraza u vezi ovakvih pobeda. Nema nekog pomaka u defanzivi, upravo suprotno, ovih devedeset poena od raspalog fmp-a su razlog za buducu strepnju. Cak je i Pecarski izgledao kao seniorski igrac, brdo ofanzivnih skokova, ova sekvenca ce mu postati najbolji deo CV-a.
Cudno ponasanje potomka coravog, napravio brdo tehnickih kada su se kako-tako priblizavali (na -7). Dal' je do toga da u cacinom brlogu moze da radi sta 'oce ili je instruisan u vezi najbolje solucije za zgadiju. Buduci da su se pojavile medijske spekulacije da od ishoda ove utakmice zavisi i sudbina prvog nam trenera.
Spaldinge, Spaldinge, prekorio sam te da je preterano i pomisliti da corava gnjida ima kapacitet da vodi tri kluba, sada pocinjem da sumnjam.
Novice, kapitencino, dao ti Bog zdravlja, jos mnogo godina da budes i na parketu i u klubu, da pored igracke, postanes i trenerska i funkcionerska legenda Partizana.
Ja ne mogu da gledam vise razne Loncare, Todorice, Mladjane kako se mrtvi-hladni osmehuju, grickaju semenke i bez brige savesti ponasaju kao da je sve maltene kao i lane.
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
447
Reaction score
2.534
Локација
Novi Beograd
Kakva vašarska utakmica. Da je bilo više publike nego što je uobičajeno za železnik, letele bi kokice i hotdogovi po igračima uz ovacije za spektakl
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Pljujte me, ali nimalo me pobjeda nije obradovala. Ovo je po mom mišljenju pirova pobjeda. Da smo kojim slučajem izgubili, bez sumnje bi Vlado podnio ostavku i došao bi neki iskusniji trener. Ovako nam jebeni FMP utrpa 90 poena a dobismo, Vlado ostaje na klupi a mi ostajemo bez igre i nadanja za neke veće domete.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.325
Reaction score
2.946
Локација
Kragujevac
Sto su onda potpisivali Angolu. Jos na pripremama sve ono sto sam video od njega(ne mislim u kosarkaskom smislu) , pokazuje da je jako inteligentan momak, gledam ga onde iza kosa za svaki potez skace i raduje se bas je uz ekipu. Zao mi ga je najozbiljnije, jer su i nasi bekovi i krila generalno u losem momentu, a on ni u 12 da prismrdi, koji ste moj zezali coveka.

Novica mora da igra pre Jankovica makar i sa jednom nogom. Ovo sto nasi centri igraju u odbrani, puni ce nas kako ko stigne. Rekoste vec, ja ono u prvom poluvremenu ne mogu da kazem odbrana, od strane Zagorca, ono je cist bezobrazluk. Kada ga cujem da se ugleda na kapitena, nije valjda mislio na odbranu, Novici jeste dozvoljeno da ne podize ruke kada brani za 3, ali decko on je u tvojim godinama krvario, bacao se po parketu i kidao iz sve snage.

Videcemo kako cemo dalje, idemo sada kod Turaka moramo pokazati veliku energiju a i pamet, jos i oni jure prvu pobedu, bice bas zeznuto.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.405
Reaction score
11.521
Локација
Beograd
Ovo vise nije normalno, pobeda kakva takva se piše,odbrana sramotna ali kada ide napad nekako se i dobije utakmica i jos smo nakon Mozlija ostali koliko čujem i bez Jaramaza na mesec dana...Ko nas je kleo nije Dangubio...
Možda prilika za Angolu da odradi koji minut?
Šćepanović opet nezadovoljan i opet nema pojma koji je razlog očajne igre... Care, dok ti pronađeš taj razlog koji tražiš odosmo mi u tri lepe...
 
Последња измена:

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
810
Reaction score
2.660
Локација
.
E do kurca kazu Jaramaz slomio prst, pauza 3-4 nedelje
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.227
Reaction score
1.890
Локација
Подгорица
Два најбоља играча напоље мјесец дана мин, и то у ситуацији гдје нам сезона буквално отишла. А све тежи и тежи мечеви иду.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.325
Reaction score
2.946
Локација
Kragujevac
Možda prilika za Angolu da odradi koji minut?


Ma jok, Tarlaca neka ubaci da bude 12-i igrac, a Angola neka ga iza koša.

Plus malog Trifunovica ohladio zadnjih par meceva, sada ce mu definitivno trebati u rotaciji, videcemo da li je skroz izgubio samopouzdanje. Inace ono sto je on odigrao protiv Huventuda mi se bas svidelo, valjda ce nastaviti gde je stao, mi smo uvek imali nekog mladjeg u timu nije mi Partizan bez toga.
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.120
Reaction score
32.377
Локација
vaginamandibularia
I od mene bi dobio aplauz, al po njusci smrdljivoj

A ovom lesicu da pozelim da crkne majci
jebo te fmp u koji si otiso
 

Magelan

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2012
Порука
859
Reaction score
1.037
Kakav smo mi buržujski klub - dovodimo igrača iz Kolumbije da maše peškirom sa tribina / klupe. Jer ovi domaći to ne umeju dobro... Čista egzotika...

Na početku sezone bih igračima objasnio, pod pretnjom novčanog kažnjavanja, da FMP mora da se igra kao da je Real.

Ovo smo dobili na suv kvalitet, ali opet nekako kilavo. Šteta za Trifunovića, besmisleno je da naš najtalentovaniji ne može u najmanju ruku ravnopravno sa vršnjacima iz FMP.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top