Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.473
Reaction score
13.187
Локација
tamo daleko...
Sve si u pravu..Mozli i Tomas su nas drzali kako u odbrani tako i u napadu..ona kosarkasica sa brojem 33 kod njih se izgubila na terenu pored Mozlija..mlatara rukama kao da kruske bere...Rasa im je malu decu pravio..ali opet poredim organizaciju napada kada Gordic igra i kada igra CMM..ogromna razlika i to ne samo na ovoj utakmici nego na svakoj skoro..

Sto ne znaci da je Gordic dobar, nego da je ovaj jos gori u organizaciji napada. Samo sto se CMM bar malo trudi, a Gordic izgleda kao da igra preko kurca. Zbog njegove minijature na kraju 2/4, mi smo ih jurili 20 minuta.
 

Filip998

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
419
Reaction score
503
Mozli i Tomas - dominacija. Mozli je bas preozbiljan centar za Evrokup, 50% ovog tima. Jos nema adekvatnu zamenu, pa kad izadje iz igre igramo 3x slabije.

Mora neko na 4 brzo da se dovede, jer ocigledno da Sj I Novica nisu sposobni da daju korisne minute.

CMM je bas kritican, Gordica mrzi da se cima.

Ovi imaju tele na klupi, steta bi bilo da to ne iskoristimo.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.227
Reaction score
1.890
Локација
Подгорица
Људи ми сада каснимо за 4тим мјестом фактички три побједе, то вам говори у коликим смо проблеми ту. Морнар у Бару је под морањем да се добије ако мислими остати у борби за ПО, јер 4 побједе минуса готово немогуће стићи. Надам се да ће Филиповски упристојити одбрану јер сигурно нас чека жестока паљба за три.
Ми смо изгубили ову утакмицу на крају друге четвртине.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.715
Reaction score
54.950
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Људи ми сада каснимо за 4тим мјестом фактички три побједе, то вам говори у коликим смо проблеми ту. Морнар у Бару је под морањем да се добије ако мислими остати у борби за ПО, јер 4 побједе минуса готово немогуће стићи. Надам се да ће Филиповски упристојити одбрану јер сигурно нас чека жестока паљба за три.
“ Тежак пораз, ово је можда једини терен од јачих гдје смо могли тражити побједу. Будућност тешко да ћемо добити у Подгорици, имаћемо нажалост непријатељску атмосферу и судије на њиховој страни. Против Ћокијеваца опет ће бити тешко. А прије тога двије незгодне утакмице ФМП 2 без пораза добро играју и често нам направе проблем и наравно увијек тешко гостовање у Задру. Очито ће бити борба за то 4-то мјесто.”
Prošla godina :buhaha
Ps
Nisam citirao kompletan post :D
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.115
Reaction score
5.455
Локација
Beograd
Velika šteta. ipak ne mogu stvari da se ispeglaju za mesec dana, ali neke greške su neobjašnjive.

kolega @mvp je u komentaru iznad sve objasnio. Nestvarno mi je da nakon skoro prosute pobede protiv Huventuda i još nekih neozbiljnih dodavanja, Tomas i Gordić su prva kombinacija za uvođenje ispod našeg koša. makar pet pasova smo tako prodali. Uz to, mnogo mala minutaža za Uroša i nije se dovoljno išlo na Mozlija kad su ovi bili napunjeni faulovima, pogotovo kad je pogodio 5 od 6 i imao dvocifreni učinak. Dobra odluka Filipovskog je bila ta da igramo sa nižom petorkom, to smo koristili i napadali ali nismo bili dovoljno agresivni, ušli smo u trkački tempo a to je baš loše. Odbrana bekova izuzetno loša u rotacionom smislu, gubili su se previše i ostavljali Lojda i onog drugog samog u previše situacija. 1 na 1 to je manje-više kako treba ali se ne snalaze kroz blokove i druge stvari, nadam se da će se to što pre rešiti. Nejasno mi je što Novica nije igrao ni minut, da li je povreda? Jer ako nije, to je mnogo loš potez, podseća me na prošlu sezonu kad smo protiv Darušafake vapili za nekim poenima u reketu i na niskom postu, on nije ušao ni minut i izgubili smo tamo.

Gordićeva katastrofalna odbrana na Ročestiju pred kraj prvog poluvremena i onaj jebeni šut za 3 bez ikakvog razloga su za ispisnicu, pogotovo jer momci IZGIBOŠE u situaciji odmah pre te. Okej je ako si klinac ali je čovek iskusan i sramota je da se takve stvari dešavaju. Pritom, ono večito ostavljanje Voldena samog, bez žara i agresivnosti. Znaš da se napržio da igra protiv nas i ti ga ostavljaš samog u makar pet situacija. užas.

Baš imam utisak da smo mogli da dobijemo da nemamo najkamenjarskiju ekipu otkad pratim, 5-24 šut je užas. mislim da bi Vrabac i Vilson bili Golden Stejt u poređenju sa ovim što imamo. Nisam očekivao da se ponovi Uniks ali majku mu, da baš ovoliko ne umemo da vežemo par šuteva je sramota. Zagorac, Tomas, CMC i još neki su imali potpuno čiste pozicije i mašili, pritom su ubacivali neke nebuloze (kao ona kontra kad se Dangubić digao za 3 i ova Radetova trojka na kraju). Očajnički nam fali neko da makar skine pritisak sa Pejdža, vidi se da samo u njega imamo poverenja što se tiče šuta.

Nisam siguran da li bi svirali CMC-u faul na kraju (setiti se slučaja Skonokini) ali ako si već pogodio svih 10 bacanja, idi do kraja i rizikuj, a ne da bacaš neki nebulozan floater koji se jako teško daje.

Fantastična borbenost Mozlija i Tomasa i impresivna učinkovitost u napadu iako nije bilo nešto puno tranzicionih situacija.

Ipak, bez Jaramaza, sa rovitim Pejdžom i bez Mike (koji bi ipak svojim šutem sa poludistance i tim kratkim rolovima bolje razigravao), nije moglo mnogo bolje. Izuzetno raduje duh ekipe, nismo padali iako nas je malo toga išlo, pritom smo odlično napunili njihove visoke igrače faulovima. Apropo prekršaja, nemam utisak da su nas zakinuli osim možda par diskutabilnih faulova Dangubića. O duploj Lojda, nisam siguran da li je bila ali govna naravno ne prikazuju usporeni snimak.

Ja sam ipak jako zadovoljan, tek je treći ozbiljan meč Filipovskog, ima cela sezona da se zategne. Falila je i publika, bez sumnje. Ako prestanemo da igramo glupavo u retkim situacijama i dovedemo još jednog šutera (pozicija je nebitna), mislim da će svašta biti. Sledi EC, tu treba da budemo na nivou. Momcima bravo i hvala na pravom pristupu tokom meča. Kad je takav, čak se i taktičke i psihičke i košarkaške greške lakše istolerišu.
 
Последња измена:

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
256
Reaction score
2.188
Локација
Beograd
Imamo ocigledne rupe u timu, pri tom manje mislim na igracke kvalitete. Ovaj bi za poslednju kontru morao da ostane bez plate, klasican bezobrazluk. Bacanja i sut katasrofalni, pravo cudo da je bilona jednu loptu. Bilo je i dobrih stvari - Zagorac promasi cetiri trojke ali uzme sut na pola minuta do kraja i pogodi preko ruke. To nam treba. Jaramaz ima takav nerv, bice sve dosta bolje kada se vrati. I ovako deluje da trener zna sta radi. Nekako najsnazniji utisak veceras mi je koliko su ovi nesrecnici tuzan klub. Bez identiteta, kad ima mnogo para lice na nesto, sa manje para ne mogu nista, nisu izbacili ni jednog igraca vec deset godina, sve vestacki i na silu. Pravi plasticni klub...
 

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
Nemoguce da covek popije 6 poena za poslednjih 6 sekundi, i da ga onako boli kurac, nemoguce!! Izrovaris nekako odbranu, ona dvojica se ubise da skinu skok i on mudonja uzme onakav sut za tri! Pa zasluzi taj sut prvo, ceni tu krvavu loptu jebem joj sve da joj jebem

Au ugasio me, ne vidim na oci
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Ova ekipa vapi za još jednim suterom i cetvorkom.
Brat mvp, ja koji sam laik pa sam to uvideo. Šut spolja i 4 nam fale minimum minimuma. Laki vidiš li sada ono što sam pisao?

Gordić koliko je dobrih stvari uradio do poslednjeg napada u prvom poluvremenu toliko je sjebao, 6 poena primiti u jednom napadu, Tomas i Mozli se iskidali za loptu on mrtav ladan u 5. sekundi šuta za tri iz neizgrađene pozicije. Miler i on to je horor film. Plej mora da se dovede to je jasno kao dan,.

Nije mi jasno zašto Miler nije dodao loptu nekom u poslednjem napadu?

Mozli i Tomas :respect :respect :respect
Pejdž za igranje današnje utakmice :respect

Sašo Filipovski kapa dole šta je za kratko vreme uradio. Biće to dobro.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.648
Reaction score
29.090
Локација
Beograd
,,Цигани,, караћемо вас најстрашније, па ми смо играли са пола тима и изгубили са поеном разлике, шта ли ћемо да вам радимо кад будемо имали бар 10, ако већ не може и свих 12 играча у ротацији...
А ви се спрем'те, па можда и да доведете још једно додатна 22 играча за сваки случај, јер тешко ћете овако са нама...
Волдене сисице, продана душо, е, где си ти отишао...

Момци из Партизана, свака част, главу горе, знам да би вам било лакше да су хале пуне па да се видимо и чујемо, али шта да се ради, знајте да вас пратимо са истом пажњом као и да смо заједно!

Сашо, свака част, момке и Остоју на тренинг и баци кључ од сале док се не дође до бољитка - или да момци науче да погађају кад треба и колико треба, или да неки одмах добију ,,отпусну листу,, а да Остоја дреши кесу за довођење бољих...
Чак ни не бољих, само солидних...
Ми да смо данас имали оног белог Амера бека из Младости, добили бисмо ово...
А да смо бар имали оног маторог црног плеја из Младости, било би бар нерешено...
Али ето, нисмо...

Свиђа ми се што је Сашо малтене отер'о репортера на једно место што га пита о крају сезоне, мислити само на следећи тренинг а камоли на следећу утакмицу је права ствар!
Само што се ја ипак надам да је овај пораз од вечерас само залог неких битних победа на крају сезоне! :D
Момци, тренеру, верујемо у вас, ,,цигани,, посетиоци Форума, утакмица може да се изгуби, али ми не можемо да будемо поражени!

Спортски поздрав! :D
Видећемо се ми још...
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.227
Reaction score
1.890
Локација
Подгорица
“ Тежак пораз, ово је можда једини терен од јачих гдје смо могли тражити побједу. Будућност тешко да ћемо добити у Подгорици, имаћемо нажалост непријатељску атмосферу и судије на њиховој страни. Против Ћокијеваца опет ће бити тешко. А прије тога двије незгодне утакмице ФМП 2 без пораза добро играју и често нам направе проблем и наравно увијек тешко гостовање у Задру. Очито ће бити борба за то 4-то мјесто.”
Prošla godina :buhaha
Ps
Nisam citirao kompletan post :D
Већ имамо пораза колико прошле сезоне, Цигани, Будућност, Цедевита и Морнар немају ниједан кикс, ми имамо два и то је озбиљан проблем. Морнар је дефинитивно под морањем јер је већ огромна разлика . Имамо двије недеље то да спремимо и припремимо екипу и надам се да ћемо добити.
Вјерујем да ћемо доћи до ПО али биће паклено тешко.
 

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
377
Reaction score
3.427
Локација
Kući.
Da se zaboravi što pre.
Da se zaboravi da smo desetkovani sa katastrofalnim šutem izgubili jedan razlike od evroligaške ekipe koja ima prvog strelca EL.
Da se ne zaboravi Radetova trojka, Pejdžova volja i borbenost Raše i Mozlija.
Da zbijemo redove i nakon ovoga da dobijemo sve što dolazi, uopšte nije nerealno.
Idemo dalje.
Sisaj zvezdo.
Volden kurva.
Partizan šampion.
 

AcaTrica

Početnik
Учлањен(а)
26.10.2020
Порука
21
Reaction score
23
Локација
Bela Crkva
Moj utisak je da smo bili u egalu zbog Obradovića koji je loš trener, inače sa ovakvim šutom za 3p bi nas svaka ekipa razbila 30 razlike. Očigledno je da je Filipovski dr za njega. Svakako, ovako desetkovani smo osramotili ovaj EL "projekat".

Jasno je da ova ekipa vapi za plenom, jer CMM to nije. Mnogo bi korisniji bio na 2, sa ubrzavanjem tempa kad se trči u leđa protivniku. Žao mi je što nismo imali Pejdža danas, i to što je šutnuo bilo je iz teških pozicija. Vil i Rašon doktorski odigrali, sa dobrim rolama Radeta i Dangube, šteta što su rano ušli u problem sa faulovima. Pojačanja hitno 1, 5 i neki kombo 2/3.

Smrt fašizmu, živeo Partizan!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top