Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Umro sam, ovo nisam ja pisao.
Zar mora svaku utakmicu da dobijem infarkt bre...

Ova igra Tomasa je definicija ovog kluba, živce mi iskida 39 minuta i onda kad je najpotrebnije izdominira.
velika pobeda.

P.S. Kad ima 0,6 do kraja, Partizan ne maši. provereno pravilo.
 

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
450
Reaction score
2.408
Da li je sreca na kraju, Megino neiskustvo, d ali nam se vratilo, ili okrecemo sezonu. Saznacemo uskoro
 

file

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2007
Порука
225
Reaction score
422
E kad se sad nisam slogirao, nikad necu.:)
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.080
Reaction score
15.768
Локација
Храм фудбала
Barem smo se rijesili jebene karme zadnjih suteva, umalo Petrusev da je pogodi.
Mi ako nesto vise planiramo moramo dovesti minimum dva kvalitetna igraca.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.423
Reaction score
40.770
Локација
Žrnov
Kažem ja da je fudbal bio rutinska pobeda, vi mi ne verujete... ja ovo nisam ni gledala, jednostavno nisam imala snage. poslednji napad sam pojačala zvuk u slušalicama i samo gledala reakciju mojih - da li skaču od sreće ili tuge.
Čekam reprizu :)
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.757
Reaction score
55.308
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Bio sam uveren u dosta lakšu pobedu i kada su vodili u drugoj, jer oni nemaju tim za taj tempo i taj procenat cele utakmice. Iznenadio me ovaj egal na kraju.
Ali sam smetnuo s uma da sada imaju pravog trenera, kapa dole Vladi dobili smo srećno, ali i to je neki balans šta smo sve izgubili.
Okrenuli smo jer Novica uz sve mane može da širi sa 4, to nam nedostaje jako, usporava protok lopte. Saša zna najbolje, ali ako ne dovedemo tu neko pojačanje moraće neke minijature s Zagorcem, nema svrhe da se Tomasu odmaknu 3 metra.
Fascinantno mi je da Mekintajer nije mogao razbije jebenog Novaka koji je stolica u odbrani.
Tepić je zaboravio više košarke nego što je Gordić ikad znao.
Mozli je baš preopterećen.
Biće bolje, moraju se vratiti utakmice na jednu loptu, ali treba strpljenja.
 

zokizvrk

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
720
Reaction score
1.249
Локација
zemun ceo crn i beo
Ja sam 81. godište. Odrastao u vreme tranzistora. Kada sam počeo ozbiljnije da pratim sport cigani osvojiše sve. Partizan tada pre i posle toga je bio uvek na margini. U razredu od 30oro dece samo nas trojica Grobara. Rastao sam u vremenu sličnom današnjem, kada nije bilo u modi navijati za Partizan i kada se za Partizan nije navijalo jer je šampion. Zato se radujem svakoj pobedi i protiv mege i krke i cigana i milogoraca. Zato se i sada radujem ovoj pobedi sve sa sinom od 6 meseci u rukama. I ne zanima me igra i ko je preko puta, zanima me samo pobeda PARTIZANA
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.265
Reaction score
10.634
Локација
underground
Ovo bi moglo da preokrene sezonu . Oducili su nas od kosarke u prvom poluvremenu , a onda smo na zelju i borbenost konacno izvukli jednu utakmicu na jedan kos . Imali smo priliku da vidimo nasa dva lica . U prvom kad smo usli sa nikakvom energijom i primili 50 , i u drugom kad su nam dali samo 27 . Znaci mozemo, ali voljni momenat mora bukvalno u svakoj utakmici biti na maksimumu . Morace se raditi doselekcija jer od Mike ocigledno necemo imati vajde i to se videlo i za ona par minuta sto je igrao. Teraj dalje sad ce valjda pasti taj teret sa ledja .
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Ja se nadam da je Filipovskom ovo poslednji put da pocne sa ekipom(Zagorac, Novica , Jankovic), jer da se ne lazemo vise atleticizma moze se videti na Paraolimpijskim igrama. To je uradio u 3-oj cetvrtini protiv Mornara kada smo im razigrali igrace, i izgubili zbog toga. Sada je to bio startni deo petorke koja je za 4 minuta primila 20 i kusur poena.

Nema timske igre , ima samo igraca koji rade neke korisne stvari u nekom delu utakmice i to je to. Iako deluje da se lepo slazu, igraju kao da ne pricaju. Mi na unutrasnjoj liniji imamo jednog konstantnog coveka Mozlija, za koga si uvek siguran da ce odraditi svoje. Premalo za bilo koji klub. Mika glavom vise nije ovde, plus se vidi da mu trener ne veruje.

Mora nesto da se menja, ne znam zasto se ne proba dati sansu Igbanu iz Mladosti ili Sarru bar su atletski ok i krilni centri su pa pokusaj od ovoga gore tesko da moze.

I dalje su mi crvene usi kao da ih je neko trljao sat vremena.


I Zagorac sta li koristi za one svoje šiškice, bas su mu porasle pravi zbun, a svaka dlaka na svom mestu, ne pomeraju se , da li je lak ili nesto drugo?
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.752
Reaction score
19.289
Локација
Nickname
Samo bih ovom prilikom želeo da pozdravim cigansko kopile Novaka i brata mu sa govnjivog foruma.

Takođe pozdrav i za sav ciganski okot koji ne može sebi priuštiti odušak ni na +9, uvukla se jeza u patogene organizme još pre 10 godina i ne popušta.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top