Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

fudbal011

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
97
Reaction score
458
Локација
Novi Beograd
Aba Liga 13.kolo
Split-Partizan
Nedelja 17 časova (TV B92, Arena Sport 1)

Do sada smo u ABA ligi odigrali ukupno 10 međusobnih utakmica sa Splitom i svih 10 puta smo pobedili. 5 puta kao domaćini u Beogradu i 5 puta kao gosti u Splitu. U bivšoj Jugoslaviji kao Jugoplastika i POP 84 bili su nam najneugodniji rival u svim takmičenjima. Inače, od raspada SFRJ igrali smo još sa njima dvomeč u Evroligi u sezoni 1996/97 i oba puta smo izgubili. Tada su se takmičili pod imenom Croatia Osiguranje.

Ukupno utakmica: 10
Pobede Splita: 0
Pobede Partizana: 10
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.210
Reaction score
7.026
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Au! Želeo bi da pohvalim sve koji su dali doprinos u stvaranju ovog našeg blaga u video formatu, svaka čast ljudi, najiskrenije.
Jako sam ponosan jer će ovaj film sigurno u budućnosti značiti prevagu, da neki novi klinci na vreme prepoznaju prave vrednosti i boje,
crno bele nego šta!
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Bilo bi dobro da se ovaj video klip pod nazivom Casovi Ljubavi pusti igracima Partizana da to lepo pogledaju,da pojedini shvate gde igraju,jer je ponasanje i zalaganje vecina igraca ispod svakog minimuma. Nije kasno da okrenu ovu sezonu i da zalice na tim.
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.486
Reaction score
13.417
Локација
tamo daleko...
Crna ovca drustva, uvek bela vrana...
Izraz Duletovog lica na spominjanje povratka u Partizan, ono ne moze da se odglumi. Onaj izraz lica, kao da je odslikao emociju svih nas. Cista ljubav.

Sa druge strane cudan smo mi svet. Ma ne treba vredjati nikada bivse igrace koji su Partizanu i navijacima mnogo dali. Niko ne moze da me ubedi da ti momci ne vole Partizan, samo nekada nije lako ici glavom kroz zid. Ma ne treba, sta god pricali. Ni Kecmana, ni Grbovica, Krstica, pa ni Todorica. Kritika da, uvrede ne. Proci ce i pošast znana sns kartel i onaj mrtvi maloumni ciganin na celu iste. Mi treba da zadrzimo dostojanstvo, ako je moguce, i tako povucemo neizbrisivu liniju izmedju nas i polusveta sa druge strane brda. Jer oni nikada nece videti i doziveti onakav izraz lica, nikada nece osetiti takve emocije. Na licu njihove corave legende, mogu samo da vide pakost i zlobu.

I treba se boriti, ko kako moze, na bilo koji nacin, da sns sekta padne sa vlasti. To je najveci problem koji KKP ima. Sa njihovim padom, stvari ce se koliko toliko unormaliti, a Partizanu nece trebati puno da stvari vrati na svoje mesto. Samo da mu odvezu ruke.

Kakvo su oni blago unistili zbog bolesti jednog coveka. I mala digresija, kaze cigan na Srecna Nova, a ne brate, ja ovo ne slavim, slavim samo "srpsku". Sto bi rekao familijabe: serem ti se u usta. Jebao te vucic.
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Ne zvuči baš najbolje. Priča kao da je došao u neki osrednji klub..
Ja kad bih imao čarobni štap ili kad bih mogao da pomeram zvezde da se rezultati nama poklapaju, ne bih bio tu. Bio bih Merlin, ali nisam. Na nama je da radimo ono što možemo i da radimo maksimalno na treningu. Štab i svi mi smo 24 sata u košarci, radimo maksimalno, kao i igrači - rekao je trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski u razgovoru za klupsku televiziju.

 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
13.972
Reaction score
25.964
Локација
ante portas
 

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.799
Reaction score
2.571
Локација
CyberSpace
Ne bi da kvarim :D ali часовые любви u prevodu znaci strazari ljubavi...
znamo, Google Translate nam je drug, ali ja sam smisao našao u ovim stihovima (malo izmenjenim za naše "potrebe"):

О, великая вечная армия,
где не властны слова и рубли,
где все — рядовые:
ведь маршалов нет у любви!
Пусть поход никогда ваш не кончится.
О, когда б только эти войска!..
Сквозь зимы и вьюги к Белграду подступает весна.

... a možda možemo i da se "poigramo" sa delom:
..снова к Дулету Весна подступает
старая любовь никогда не забывает
:icon-twisted:
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.427
Reaction score
40.795
Локација
Žrnov
Mnogo mi je bilo teško da ovo gledam. Kraj nisam ni odgledala, još uvek, ni posle 10 godina, ne mogu da gledam taj "pas" onog smrada.
Ono što me je najviše zabolelo u celom filmu su oni delovi gde ona dvojica što povezuju staž sede u klubu, pričaju o uspesima kluba, a onaj koji je najzaslužniji za iste, priča na livadi ispred stadiona. Guzice bar da se stide, kad obraza nemaju!

I kada pričamo o karmi, možda treba da se zapitamo da li je ovo sada upravo ono što smo zaslužili. I kao navijači ovog kluba, i kao narod.
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.252
Reaction score
3.716
Ja u karmu ne verujem. Da je bilo do zasluga i karme, mi bismo se te 2010. minimalno u finalu tukli sa Barsom, a Duletov ciklus krvavog rada, napredovanja iz godine u godinu trebalo je da bude zaokružen evro titulom. A da ne pominjemo u kontekstu karme nepocinstva krcunije, prodaje duše đavolu i nagradu u vidu neverovatnih ulazaka u LŠ i opstajanja u Evroligi gazenjem preko mrtvih.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.757
Reaction score
55.309
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Jako lepo odrađen dokumentarac, i emotivno.
I stvarno iz nekog respekta prema tom periodu mogu i da progutam Todorića kao čoveka koji je učestvovao u svim tim trofejima, i da se sećam samo po lepom Kecmana PSDa, i ovog dvojca s Arene, čak da progutam i Ostoju koji se aj pojavljuje kao aktivni predsednik kluba. Ali ono cigansko smeće poganoj Šilobada koji na priču o jutarnjim treninzima dobacuje “ispiranje mozga” mogu da se poserem i utabam petom.
Sedi tamo govno kurcem nije mrdnulo ne sme ni da se javi onom ko je zaslužan za sve to. Govno, cigansko pogano, kud nam ga čović ne ote.
I svaka čast rediteljima što su bar sakrili taj antagonizam. Tužno je setiti se, ali je i za ponos. I respekt za ovu trojicu što su prihvatili svoje uloge maksimalno grobarski iako su svesni da nisu imali veliki doprinos toj sezoni.
Jedino što bih voleo da sam čuo neku izjavu Robertsa...
 

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
911
Reaction score
497
Treći put već gledam... Ne mogu da izdržim jbt.. KAKVA SMO SILA!

Prema ovome se treba odnositi kao prema nacionalnom dobru, svetinji, ocu i majci.
Poruka za sve koji su učestvovali i učestvuju u urušavanju Partizana - SRAM VAS BILO!
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.925
Reaction score
26.706
Ja sam prvi put posle 2010, i f4 u Parizu, video taj kos cildersa za izjednacenje...podjednako stresno i tesko kao i pre deset godina.
Sto rece Dule, najtezi poraz Partizana...
Odlican dokumentarac.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top