Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

ALEKSANDAR K.

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
41
Reaction score
86
Локација
Glasgow
Odakle krenuti...sve se vidi na terenu,naš sportski sektor koliko večeras treba da da kolektivnu ostavku i ode.. Mnogo struja oko dovođenja igrača..na kraju katastrofalna rješenja, pa i ovaj Perkins,nikakav upgrade u odnosu na Gordića, otjerali Kodija, evo i Miku na klupu zakucali, sve je to super ali nigdje zamjena, pa kako onda proklamuješ visoke ciljeve, ovo je vređanje naše inteligencije...sportski sektor,ili ko god je dovodio igrače omašio je u selekciji( Kodi,Mika),a doselekcija nije ni urađena,jer realno sa svim je zakašnjeno...da nema igrača koji mogu donijeti kvalitet je laž, Demetrius Jackson je juče potpisao za Huventud,njima valja nama ne ?
Krilnih centara isto tako ima na tržištu, nisu ih tražili..
Dok se mi kidamo i ludimo, oni guraju svoje laži, a ako niko ne odgovara za ovakvu sezonu, onda nema nikakvog opravdanja....nadam se iskreno da neki od rukovodilaca broje zadnje dane u Partizanu...(posebno Lončar )
Ovaj Ostojin Intervju ne bih ni komentarisao, prije mjesec dana je skroz druga priča bila,stavi pola juniorskog tima u prvi tim,pa borićemo se za opstanak u ABA ligi slijedeće godine, sve je ovo čista demagogija i vrijeđanje inteligencije navijača..
Biće bolje jer gore teško da može biti...
Što se tiče EuroCupa dajte da ne budemo neozbiljni..to je samo pitanje trenutka kad će se ta priča završiti neslavno..
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
256
Reaction score
2.188
Локација
Beograd
Molim vas bez cigancenja, nasta to lici, mi smo Partizan jebo ga bog. Znam da je muka gledati ovo posle onakve prosle sezone, ali to je nasa sudbina. Mi smo umeli i da ispadnemo iz lige pa da posle par godina uzmemo evropski trofej.
Partizan nema para, nema medije i nikakvu drugu podrsku, nema bogznakakvu ekipu i trenera, o upravi da ne govorimo, sada ima samo nas. To ne smemo da zaboravimo.

Dok je obaj bolesnik na vlasti, necemo ni videti mnogo bolje. A ako necemo da postanemo seoski klub sa isluzenim Amerima za sredinu tabele imamo samo jedan put, vratiti Duleta po svaku cenu, delegacija kluba sa jedno dvadeset punih autobusa da ode pred Kicinu kucu i namoli ga da se i on vrati, zadrzati Jaramaza kao buduceg kapitena i par nasih igraca, umesto skupih stranaca naci nase i strane klince, ako smo nekada umeli da otkrijemo Veselog, Bertransa, Vestermana, Lovernja, Marica a o nasima da ne pricam, umecemo valjda opet, biti strpljiv, puniti salu za svaku utakmicu i za neku godinu bicemo opet za F4. To sve verovatno nije mnogo realno, ali ja ne vidim drugo resenje a i kada smo se mi obazirali na realnost... ;) ;-) U protivnom, preti nam sudbina Jugoplastike ili nesto jos i gore...
 

Zbrindolin

Početnik
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
60
Reaction score
315
Локација
o suhom vetru s juga moja dusa sanja
Ko si bre ti poslusnice diktatora da u januaru proglasavas sezonu zavrsenom?
Jel ti ovo tvoj seoski klub pa moze da ucestvuje u takmicenju reda radi? Imas li i malo svesti koji je to klub kojem su ti dali da rukovodis?
Kako mozes da kazes da cekas kraj sezone pa da odlucis o promenama? Ili do tada ne mozes da das otkaz ni sportskom direktoru, jer i za to nemas dozvolu, buduci da je doticni, isto kao i ti, partijski bot.
Cekaces da nas rutinira svako ex cigansko pseto, kao veceras. Da rasprodajemo decenijama stvaran ugled, da imamo negativan skor u ovakvim takmicenjima.
Idi kod gospodara ti, izmoli da ti da Gazprom za Partizan, kao sto su oni izmolili u vreme Tadica, vrati Trinkijerija marvo jedna bezrepa, ucini bar nesto da vratis(mo) malo dostojanstva, da moze bar malo da te opere Morava.
 

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
Centri uzas!!!
Ja znam da je mozliju jaca strana skok,blokada,zakucavanje...ali da li je moguce da 2god nema igru ledjima pod kosem da izgradi sebi poziciju i da kos
 

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.385
Reaction score
4.311

Залад

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
3.034
Reaction score
27.062
Локација
Из Чикага (моји...)
Потпуно могу замислити ситуацију да Партизан (као спортско друштво) буде доведен на ниво Радничког и да онда неко ко је симбол Партизана нпр. Вујошевић или неко тога калибра буде присиљен да попут Ивковића, за спас, ''игра шах'' са фирером (за кога не видим у наредних 5-6 година алтернативе). Или неки сличан облик понижавања. Можда у изборним годинама то нешто попусти, и то је све. У овим околностима, као што сам и раније писао, беспредметно је коментарисати и оцењивати играче и тренера. Да није овај Остоја био би, и биће, неки други ''Остоја'' као намесник. Мада разумијем да је људима нешто лакше кад са истомишљеницима то ође, на форуму, подијеле. Што рекли у Црној Гори ''црно безбјелог''. Sad but true.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.039
Reaction score
15.452
Локација
Храм фудбала
Остојић - Филиповски руку под руку и мрш из светиње!!!
Ја да сам тренер Партизана и да ми играчи (који су прије само пар мјесеци показали да могу много тога) овако изгледају на терену, вјероватно би поломио клупу за резерве, барем два рекламна банера, таблу-оловку а свакако не би биле искључене ни педагошке методе Јасмина Репеше.
А минут по завршетку поднио оставку и извинио се сваком навијачу Партизана што сам у неком тренутку заблуде помислио да могу да водим таквог великана (без обзира у каквом се сада стању (окупације) налазимо).
Ни играчи не заслужују ништа друго осим гомилу критика и питања КОЈИ ВАМ ЈЕ КУРАЦ???
 

MB13

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
118
Reaction score
230
Локација
Beograd
Izvini Filipovski ali ti nas zajebavas !
Tvoja izjava i posle ove utakmice,kao i posle predhodnih...kao oni ofanzivno ovo,mi defanzivno ono,moramo popravi sut,skok...
Alo silo nasa pa mi smo izgubili 5 od poslednjih 6 utakmica,daj bre obrazlozenje,sta se sprdas sa Partizanom...(ej bre pa nije da smo mi toliko krs da nam je prioritet opstanak)
 

SMK

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
993
Reaction score
3.674
Локација
да попут Ивковића, за спас, ''игра шах'' са фирером (за кога не видим у наредних 5-6 година алтернативе

Ma neće on još dugo, prvi mandat do 2022, drugi do 2027, posle toga neka marioneta kojom će upravljati iza senke... Dakle do 2040. godine, nije to mnogo. Što neko reče prethodnih dana, svakom zlu dođe kraj. Eventualno.
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
256
Reaction score
2.188
Локација
Beograd
Tada nismo bili okupirani a sad jesmo. I mani se demagogije!
Pa ja i kazem da smo okupirani. I zato moramo u se i u svoje kljuse.
A na taj momenat sam podsetio zato sto je tanka linija izmedju kritike i pljuvanja bez smisla, sto je za mene cigancenje. Ne vidim sta je tu demagoski. Ili se mozda ne slazemo oko znacenja tog termina. Mada, moram da priznam da me je onaj znak uzvika na kraju malo pokolebao. Mnogo pomaze snazi argumenta...:ziveli
 

ZM

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
198
Reaction score
686
E jesmo prsli, mi na forumu pocrkasmo, ko ima visok pritisak, nekom secer skocio, neko se ubio rakijom od besa i tuge a filozof sa klupe kaze radimo, treniramo a danas na parketu postava Jankovic, Dangubic, Zagorac, Perkins oni se odlepljuju a on kulira jbt.
 

Kalimero

Početnik
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
46
Reaction score
71
Локација
Beograd
Ali pazite šta Tegeltija u poslednjoj emisiji na onoj SNS televiziji nadrkano govori nekom čoveku koji se javio u emisiju, zabrinut zbog situacije kako rezultatske, tako i finansijske-parafrfaziram: "Šta ti imaš da vodiš računa o dugovima i budžetu? Jel ti donosiš pare u klub? Ima ko vodi računa o tome, ti treba da kupiš kartu i gledaš utakmicu a ima ko da brine o parama i dugovima...." I onda posle 2-3 minuta mrtav hladan kaže da su dugovi 7 milona evra!!! Dakle do sada 7 milona a pritom tu ne ulaze tekući troškovi u ovoj sezoni! Dakle moja procena je da će nakrcati jedno 10 milki dugova i svi kolektivno zapaliti iz kluba i kao što to obično biva, niko neće odgovarati a Vladan će i dalje biti "partizanovac". Bruka i sramota! Jbt onaj ludi Pantić ispade na kraju u pravu. Ne znam da li je moguće, ali sa kojim god igračem iz ovog rostera (osim sa Jaramazom i eventualno Mozlijem) treba raskinuti ugovor, rastretiti budžet, uzeti naše najtalentovanije klince koji su godištem tu negde blizu prvog tima, pokupiti još neke iz ostalih klubova u Srbiji do kojih je moguće doći i sa maksimalno 2 stranca koliko sutra početi novi ciklus i stvaranje tima na duže staze. Sada je jasno da mi rezultatski imperativ u ovoj sezoni više nemamo, ABA ćao, EC ćao (najverovatnije), KLS i Kup nam stavrno ništa ne znače ali će tim mladim momcima pomoći da pokupe neophodno iskustvo, osete kako je igrati na višem nivou i sa svim tim iskustvima i radom od sledeće sezone krenuti na put stare slave. Ovo što je do sad bilo se pokazalo kao potpuni promašaj i nastavljati agoniju a gomilati dugove je duplo zlo. Osima Vladanu Tegeltiji koji bi opravdao svaki postupak Ostoje pa makar se raspali. Veliko je zlo u našim redovima koje se predstavlja kao navijač i pr kluba. Tu treba prvo čistiti a onda se obračunati kad dođe vreme i sa spoljnim neprijateljem.
 

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
272
Reaction score
1.728
Локација
Beograd
Željko Obradović i Duško Vujošević su pobednički, osvajački duh ustanovili KK Partizanu... nemerljiv trag za srpsku košarku.
Treneri poput Mute Nikolića, Aleksandra Džikića, Vlade Jovanovića, snagu, istrajnost, postojanost.
Andrea Trinkijeriji, utkao značajnost...
Novija vremena takva.

Ako je zavera protiv materijalnih tokova KK Partizan, kao pre Evropohoda FK Partizan, treba pružiti dostojnu borbu renomeu kluba i navijača...al primarno da se održimo u Evrovrhu i medijski prezentujemo kao i uvek za dobrobit sopstvenog društva!
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.039
Reaction score
15.452
Локација
Храм фудбала
Каква изјава Филиповског :pop :pop :pop
Не могу ништа са добрим тимом па ћу вам тек показати колико не знам са домаћим клинцима.
Овога је Остоја платио и више него Тринкијерија само да нам јебе мајку, а овај и вођа му да уживају у томе.
 

harakiri

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
165
Reaction score
458
Локација
Vračar
Zasto se mi navijaci ne okupimo sledeci put ispred hale pre tekme i najebemo se majke od limara do igraca?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top