Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2020/2021

Статус
Затворена за писање одговора.

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.549
Reaction score
10.838
Poštovane kolege forumaši koji mislite kao i ja da je Ostoja ubačeni SNS element, ako niste znali, Vladan SNS Tegeltija nas je u svojoj današnjoj emisiji ZONA TREŠ sve nazvao psihopatama.
Još je napomenuo, krijući se iza Duleta da je su jedino njih dvojica pričali o sportskom aparthejdu, samo nije napomenuo da je to bilo pre nego što je pristupio SNS-u i počeo da dobija honorare od Ostoje i iste te političke struje, koja nas shranjuje maltene u svim sportovima. Dakle kad se dobije honorarčić, klupska televizija, emisija na naprednjačkoj televiziji koja je oteta na prevaru i ucenu, onda nema aparthejda. Sad je valjda najzad došla ta sportska demokratija u kojoj cveta cveće i ptičice pevaju. Takođe je gistro "objektivno" rekao da je za krah kluba ove sezone kriva isključivo "uprava", ne spominjući nikoga konkretno a taman posla Ostoju Mijailovića. Pretpostavljam da je mislio na Bogdana Diklića, dr. Predraga Vojovića, Nebojšu Uskokovića, Ivana Bajkovića, Sinišu Vukojčića, Lazarevića, Iskrina (jer je bio i u upravi cigana), i druge.... Čisto sumnjam da je i jednim delićem mozga pomislio na Ostoju zvanog "ajd' Ostoja idi na utakmicu".
Eto drage moje kolege i psihopate, najzad smo dobili i dijagnozu od čuvenog stručnjaka i medicinskog radnika, SNS parazita dr. Tegeltije.
Hvala mu, nadam se da mu nećemo to zaboraviti i zameriti, jer ipak smo mi budale a on je svetac i psihijatar.
Jedan od mnogo onih koji su pokazali svoje pravo lice tek onda kad im je ponudjen sendvic.

Ne shvatam da covek koji je mnogo toga napravio sam u sportskom novinarstvu i stekao i neko ime i postovanje kod navijaca ovog kluba, tek tako pristane da za bednu platicu bude podguzna muva jednom Ostoji Mijailovicu. Stravicno je sta je taj covek pricao pocetkom ove sezone, gde se dao naslutiti nivo ljigavosti koji ce kasnije da pokaze u punom sjaju. Do toga ga je doveo upravo njegov gazda, jer nije imao izbora, ili da proguta Ostojin ponos do dna grla ili da se odrekne plate. Jer ovo sto je uradjeno sa klubom je NEODBRANJIVO i nalaziti bilo kakva opravdanja, a posebno ovako ljigava, je krajnji bezobrazluk i za mene licno klasicna izdaja kluba.

Takvi likovi su nuspojava svake usrane uprave u FK i KK u istoriji Partizana. Onaj najnizi talog, koji se prilepi uz nekog kako bi se konacno unovcio, ne mareci za godine ozbiljnog rada iza sebe i kaljanje obraza.
Takvi likovi nakon konacne pobede ne smeju biti zaboravljeni. Ne smemo da imamo slabo pamcenje. Nego kad gazda ode nizbrdo, bas ovako kao sto je gurnuo klub, njegov nosac toalet papira i KK verzija pomahnitalog Pantica mora dobiti podsticaj za zajednicki sunovrat sa gazdom u vidu noge u guzicu.

Jedva cekam da puste publiku, imam tu cast da sedim tu u parteru iza njega, pa me zivo zanima da li ce i uzivo ovako odvratno braniti gazdu i da li ce uzivo nazvati psihopatom nekog koga do srzi boli izdaja voljenog kluba.
 

-sule-

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
278
Reaction score
1.653
Локација
Beograd
Pobeda...najbitnije je to danas. Kako mi je drago :)
A dušmani nek crknu svakako
 

Pankoz

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
271
Reaction score
782
Локација
Vojvodina
Od kada je šumenkov punoglasnik ukinuo komentare na prilozima BC ?
 

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
272
Reaction score
1.728
Локација
Beograd
Nemojte da vas zavaravaju dušmani, prelistajte po netu podatke, snimke,..
Partizan je pobeđivao u prošlosti i real, barsu, i panatinaikos, olimpijakos, cska, makabi,...neozbiljno, i nepotrebno da tavorimo u Evrokupu,..gmazovi da naše vekovne kvote devalviraju?!!

Čak i fudbalski treba sve "evro velikane" pobediti...igrati u rangu. I turneje, svi delovi sveta crno-beli da osvajaju.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Nisam vjerovao u preokret, pogotovo dok nas je onaj njihov plej trpao nemilice. Svaka čast momcima, a najviše mi se svidio Jovanović sa finom praćkom, njegov skok šut me podsjetio na Uroša.
 
  • Like
Reactions: ZM

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.686
Reaction score
4.312
Локација
Brèko, BIH
Sto se tice 1.tima, mada su nas posumljeni sns sluga i njegov pizdousti gazda, doveli u situaciju da nam je ostatak sezone prakticno nebitan , opet uvek je lepo kad igra Partizan.Vidim da protiv Mege igramo tek sutra i to u podne. Nakon utakmica na svaka 3 dana, posle ispadanja od Metropolitana igramo dve utakmice u 20 dana.
Posto je i u fudbalu repr.pauza, imamo dve sedmice sezone kiselih krastavaca u dva najpopularnija sporta.
Ostaju danas juniori da, nadam se, dobiju prigradsku, omladinsku ergelu, corave dzukele.
 

PARTIZAN INSTITUCIJA

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.992
Reaction score
11.710
Локација
JNA
Bravo momci, ova partija je dostojna dresa Partizana!

Borba, zalaganje, dobra igra.

Dangubić danas odličan, ako hoćemo nešto da uradimo sledeće sezone Tomas obavezno mora da ostane.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.209
Reaction score
2.629
Luda utakmica, a jos ludji i Jaramaz i Tomas i Dangubic. Za ovu dvojicu i ocekujes da kidaju, ali od Dangubica stvarno nisam ocekivao. Tacno im nismo dali da nas dobiju! Bravo!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top