Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
Poceli smo da brojimo, PRVA
PS.Mogli bi da prestanemo da od Zagorca ocekujemo cuda, da bude lider... bice nam lakse svima, decko igra koliko zna i moze, ne zabusava, bice igrac zadatka 8-9ti igrac po vaznosti i to je to, smanjimo ocekivanja od njega i nece nas skoro pa uopste nervirati
PSS. Odbrana kosa, defenzivni skok ne zavise samo od centra, vec sva petorica moraju da ucestvuju, setite se kad je dosao Trinkijeri koliko je to promenio, koliko smo se pre njega mucili s tim i kako je to on pokrpio... bice i ovde tako, samo polako.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Ко је очекивао да свакога деремо 20 разлике, а поготово на почетку не познаје толико кошарку или је у баш жестокој еуфорији. Надам се да памтите Дулетове сезоне било је пораза на почетку иха ха, па шта се дешавало на крају. Када имаш тренера каквог имамо, знамо када ће екипа бити најбоља.
едит: Сада гледам резултате у АБА лиги 2009/10 у првих 9 кола имали смо 4 пораза, а на крају знамо шта је било. Биће ово како треба имамо најбољег на клупи.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.426
Reaction score
11.728
Локација
Beograd
Kakav problem pojedinci imaju sa Zagorcem?

Prosle godine nije licilo ni na sta. To arhivirajte.

Danas poneka greska iz zelje. U drugoj cetvrtini odigrao bez greske i pokrenuo sve.

Preuzima centra, iskace, prati odbranu, krpi greske, a nije atleta. Bodri.

Dosta od njega.

Mislim da je konacno shvatio svoje domete (da nisu NBA) da se bori i trudi i da mu je stalo. Igra dosta bolje.

Treba malo obustaviti rafalnu paljbu po coveku iz navike i ne gledati mu i najmanju gresku.
Rade,ti li si Zagorac? :D
Šalu na stranu,slažem se sa kompletnim postom.
 

Beckerecanin

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
42
Reaction score
264
Локација
Zrenjanin
Ali od kada pratim kosarku, a to je od pocetka osamdesetih, u Zadru smo uvek bas teske utakmice imali.

Pocetak je sezone, ako je neko ocekivao da cemo od starta igrati kao masina grdno se vrarao. Ovaj tim, mora da radi i radi i radi i radice u to ne sumnjam sekunde, a sa tim radom Obradovica i ekipa ce da raste. Potencijal ove ekipe je ogroman i znam da ce biti maksimalno iskroriscen.

Jasno je da fali centar, odnosno dva ako cemo posteno, sa njima ce mnoge stvari biti drugacije i u odbrani i u napadu. Za ostatak ekipe je ne brinem.

Mur je danas svoje minute odradio briljantno. LeDay takodje. I molim vas vise prestanite po Zagorcu. Jeste glup faul napravio, bas glup, ali je ostatak posla odradio kako treba.

I zakonski zabraniti Dangubicu da sutira a pogotovo trojke.

Bice to sve OK, a sad na klasik u Splitu, duel evropskih sampiona.
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.396
Reaction score
4.603
Локација
Zemun
Ma da, samo bez nervoze. Ja sam totalno smiren bio celu utakmicu(za razliku od Zoca:)), jeste da su imali sanse, ali ova nasa ekipa ima toliko potencijala i rezerve, da mi nekako pobeda nije dolazila u pitanje.
Bice to sve bolje i bolje kako vreme odmice.
Treba vremena igracima da se naviknu na taj extra pas, na kretnje, da se "pohvataju" medjusobno na iste talasne duzine.
Samo mukotrpan rad i koncentracija i samo cemo da rastemo.
 

Tano

wadepartizan
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
575
Reaction score
2.928
Локација
Universe
J8Q4yP.gif

XQ5yLA.gif
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Zeljku se na pocetku utakmice kad se Avramovic zaleteo na kos bez potrebe, prilikom napustanja igre istog, moglo procitati sa usana "gde si krenuo ko magare?", a malo kasnije i Alen sudiji posle sviranog faula govori "Nooouu" :D

Ne znam, meni je ovo sve ok. Mislim da ce puno bolje izgledati sa centrom jer bas fali neki fizikalac na toj poziciji. I to na obe strane terena.

Jedino sto ne mogu da svarim je Dangubic. Ni sa Zeljkom na klupi decka ne mogu da gledam u tom dresu, nije mi prirodno i to je to. Uz to i ne shvatam po cemu se on godinama kotira kao elitni defanzivac, momak je ravna linija i napredovao je minimalno. I to sto je napredovao malo u sutu zloupotrebljava sutirajuci bez potrebe, prosto ne shvatam na koju foru on uzme neki do bola tezak sut, a sutercina kakva je Mur ne sme da sutne ni iz neuporedivo laksih.
Moguce da ZOC ne da Muru da se ispucava dok ne poradi na nekim drugim stvarima, ali eto nemam pojma...

Trifunovicevo zakucavanje je bilo brutalno!
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.051
Reaction score
4.737
Локација
Nomad
Mur imao 80% sut, 1 skok i 2 ukradene lopte i sve to za nesto vise od 13 minuta.
Ako se po jutru dan poznaje, bice fantasticno pojacanje.

Zao mi sto od Koprivice ne vidjesmo nista, fino bi bilo da je u prvoj zvanicnoj seniorskoj utakmici postigao bar poen.
 

Alejandroo

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
39
Reaction score
129
Локација
Novi Sad
Iskreno sam i ocekivao ovakvu utakmicu, prva je, nov tim, novi trener, privikavanje na Zeljkov nacin rada, a i uvek za nas nezgodan teren u Zadru...nekako se sve to pokazalo u utakmici. Iznenadio me prijatno Zagorac, jeste napravio glup faul, ali sve ukupan utisak je pozitivan, videcemo da li ce biti konstantan. Jos se uigravamo, i igraci uce razne kombinacije napada i odbrane, ali smo ovaj mec rešili iskljucivo na individualni kvalitet, pre svega Ledeja(dva skoka u napadu) i Moora(dve trojke). Zabrinjava me malo kretanje Smajlija i da li ce sudije menjati kriterijum sudjenja prema njemu, vidimo da moze uci u problem sa faulovima, i to me podsetilo na Sasu Pavlovica, ali se nadam da ce me vec u cetvrtak brat Smajli razuveriti.. Moj je utisak da je ovo najtezi period za tim, i da ce vremenom izgledati sve bolje i kvalitetnije!
Pise se pobeda, idemo dalje!
 

MikiBL

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
361
Reaction score
963
Локација
Banja Luka
Kao neko ko je uz KK Partizan još od doba kad su nam Čermak i Farčić bili najveće uzdanice, svaka pobjeda nad Zadrom, klubom sa tradicijom ima veliku težinu. Tako je i sa Cibonom (nekadašnjom Lokomotivom), a žao mi je što današnji Split (Jugoplastika) i Bosna nisu kao nekad pa da uživamo i u tim rivalstvima.
Večeras smo pobijedili i radujmo se!
 

SMK

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
997
Reaction score
3.691
Локација
Mi ćemo sledeće sezone imati čak 3 kandidata za "Euroleague Rising Star" nagradu. Ranije je tu nagradu iz našeg kluba dobio Novica Veličković, a posle njega Bogdan Bogdanović. Naredne sezone potencijalni kandidati će biti Alen Smailagić, Jam Madar i Uroš Trifunović.

Usudio bih se reći da će od njih trojice Trifa dobiti nagradu za Evroliginu zvezda u usponu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top