Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.789
Reaction score
7.557
Локација
25-i maj
Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo. Samo Kuruc da se digne na potreban nivo i centar koji ce da se uklopi dobro i masina ce da samelje sve.
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.618
Reaction score
8.398
Локација
Македонија
Odlican trening u oba pravca veceras :D
Ajmo sledeci :jumping-smiley-027:

Madar napaljen (imam osecaj da ce lepo da oplodi mutiranu cigansku kucku) :D Kurucs takodje u elementu veceras, mali Koprivica dobio minute i bio solidan, Glass opravdao svoje minute isto, Panter udje opali 4-5 troki i cao djaci :D
Teraj dalje
 

SilentKiller

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
148
Reaction score
346
Локација
Srbija
Obradović legenda i to očigledna! Na grešku Miletića u bloku kad pravi faul okreće se Koprivici i viče na njega iako nije ni kriv ni dužan, više zbog toga da bi naučio na tudjim greškama.

Balša osetni napredak, Miletić standardno ispod forme.
Panter vidim da će biti nosioc. Madar najzad pokazao zube taman da ućutka neke sa foruma ovde. Treba mu centar koji će da čita njegovu igru, Balša još uvek ne može da ga isprati. Nisam video nijedan pik n rol na utakmici a kada i to nabudzimo, bićemo ubitačni!
Raduje me što veći deo ekipe može da postigne trojku što ranijih sezona nije bilo, ako nekog ne ide, tu je drugi da puni trojkama.

Kuruks, dok nekom ne smrkne, drugom neće da svane. (Povreda Zagorca). Odlično se pokazao danas i drago mi je što nije grešio kao u prethodnim utakmicama i ovo je dobro za njegovo samopouzdanje.

Dangubić osetna razlika u defanzivi, tu gine i sad mu slabije zameram za mašenje otvorenih šuteva ali verujem da će i on namestiti ruku da to ne sme promašiti.

Mur danas više igrao za ekipu, nije se silio da šutira, možda je to bio cilj i Obradovića, bio je defanzivno odličan.

Ledej klasa, kao i Panter, biće ubice prave.

Zmago Slovenac odličan, još malo da udje i ritam, odličan bek šuter!

Avram danas ispod svog proseka, nadam se samo da mu je loš dan.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.210
Reaction score
2.629
Meni na kraju bi zao ovih iz Krke :) Odlicna utakmica, a jos bolje sto su se razigrali i ovi sto su imali manje priliku da igraju. Posebno raduje sto nisu popustali ni u odbrani ni u napadu. Bravo Zeljko! Bravo crno-beli!
 

SMK

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
994
Reaction score
3.679
Локација
Madar bi mogao da igra 1 na 1 i protiv Lenarda i protiv LeBrona.

Na zvaničnom sajtu ABA lige stoji da je Koprivica imao 2 blokade, ja sam izbrojao 4 u toku utakmice.
 

MiM

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2018
Порука
164
Reaction score
971
Локација
JNA
Mnogo mi je krivo sto veceras nisam bio u Pioniru , izabrao sam sledecu umesto da sam kao covek otiso na obe , tako mi i treba !
Kada je cela hala zagrmela poleteo je Partizan bukvalno se videlo kako se odvajaju od parketa igraci , kako bi ona ludacka atmosfera od nekih sezona ranijih , normalnijih nosila ovaj tim , prosto bi dizala ovaj nas mladi tim preko 100% mogucnosti ...
Hvala Zeljku .
Hvala igracima .
Hvala svima vama koji ste bili u hali veceras , sto ste mnogo govana ostavili iza i zarad vece stvari od svih nas , zbog Partizana izgrmeli svi zajedno par minuta onako kao nekad .
Veliki si Partizane !
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
Dragi mi je da se nazire da Koprivica moze da bude pravo resenje na centru u buducnosti, vidi se da moze...
Za ostale znamo da mogu to biti vec ove godine. Nije Krka losa ali nije ni merilo, polako korak po korak.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Demoliranje. Bravo crno-beli. Odlicno odigrana utakmica u oba pravca, trojke u americkom stilu, blokade... Publika u hali aktivna (po sajtu ABA lige bilo prisutno tacno 3.321 ljudi) i svi zadovoljni. Odmarali smo nosioce, posebno Pantera (oko 10 minuta igre) i Ledeja (oko 12 minuta igre). Madar se polako "vraca" onakav kakav treba da bude, Kuruc sasvim lepa rola veceras kao i Glas... Panter i Ledej za kratko vreme dosta toga uradili a Smajli i Kopriva iako ne bas poenterski raspolozeni bili su zid u odbrani - lupali banane i skakali dobro.

Sto se tice timske statistike... u sutu za dva poena solidnih 59,4 % (19/32), a za tri jako dobrih 50 % (15/30), bacanja 81,8 % (9/11). Nadskocili smo ih (35:25 u skokovima za nas). asisitirali vise od njih (18:12), bili bolji i u kradenim loptama (9:6) a izgubili smo manje lopti naspram njih (14:21).

Igraci... Madar nas predvodio sjajnom partijom (23 poena, za dva 6/8, za tri 3/4, bacanja 2/2 + 4 asistencije + 2 ukradene lopte), potom Kuruc (15 poena, za dva 4/5, za tri 2/4, bacanja 1/2 + 4 asistencije ali i 3 izgubljene lopte), a onda i Panter (15 poena, za dva 1/1, za tri 4/6, bacanja 1/2), tu je i Ledej (8 poena, za dva 1/3, za tri 1/2, bacanja 3/3 + 5 skokova + 2 ukradene lopte)... po meni solidni danas i Koprivica (2 poena, za dva 1/2 + 6 skokova + 2 asistencije + 2 blokade) i Smailagic (2 poena, za dva 1/1 + 4 skokova + 2 blokade) kao i Glas (12 poena, za dva 0/2, za tri 4/7 + 3 asistencije)... Ostali... Avramovic nesto malo bolje nego pre ali i dalje tu ima prostora da krene jos bolje (4 poena, za dva 2/4, za tri 0/1 + 4 skokova + 3 asistencije), Mur nesto slabiji veceras i bez trojke sto je bas cudno (4 poena, za dva 1/2, za tri 0/2, bacanja 2/2 ali i 3 izgubljene lopte), Miletic se vratio i upisao se u strelce (4 poena, za dva 2/3 + 3 skoka) i Dangubic koji je malo podbacio danas iako standardno dobar u odbrani (3 poena, za dva 0/1, za tri 1/4 + 3 skoka + 2 ukradene lopte). Nisu bili u postavi Zagorac i Trifunovic.

Sve u svemu nastavili smo pobedonosnu seriju jednom bas bas ubedljivom pobedom za 5/5 u ABA ligi. I pored pobede sa ogromnom razlikom i dalje mozemo jos bolje i jos vise da napredujemo u narednim mecevima. Tek slede oni pravi izazovi. Prvo u sredu (Evrokup) i dolazak Turk Telekoma a potom i gostovanje u Zeljkovom Cacku protiv Borca u narednom kolu ABA lige. Idemo utakmicu po utakmicu.
 

Pankoz

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
271
Reaction score
782
Локација
Vojvodina
Ovo večeras je bila čista poezija :šal
Žoc je definitvno pravi dirigent i lepo uštimava svoj orkestar.
Odmorio je Ledeja,Pantera i Smajlija dok su ostali igrači imali podjednaku minutažu.
Panter je definitvno igrač extra klase i deluje odlično motivisan u odbrani koju igra jako,a za napadačke sposobnosti šta reći,osim bravo,bravo.
Igramo se košarke,kako neko gore pre mene reče vešeras i to jako,jako lepo izgleda.
Žoc ne da da se igrači opuste već zahteva da igraju posebno odbranu vrlo skoncentrisano i jako,što je publika večeras znala da nagradi aplauzom i podrškom.
Jeva čekam jače mečeve,da zaista vidimo koliko možemo.
Napred Partizan!!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top