Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.846
Reaction score
7.576
Treba priznati da smo odigrali losu utakmicu za nase uslove.

Bilo je pregrst gresaka, promasaja, vecina od igraca nisu ni dosli na utakmicu, ali nekako mislim da smo skrivali karte za limenke.

Ne mogu da zamislim kako bi ovaj tim izgledao uz jednog beka pored centra koji ocito nedostaje.

Aleksa, Ledej naklon do poda, ovaj prvi konacno poceo da se isplacuje, odbrana vrhunska, napad pametan:clap
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Utakmica dobijena sa onoliko snage koliko je bilo potrebno da se dobije ovakav protivnik. To dal je bilo u toku utakmice 25 razlike pa palo na 5 na kraju je nebitno po nas gledaoce, bitno je za strucni stab da analiziraju propuste i ispravljaju na treninzima.

Samim tim sto Zeljko nije mnogo forsirao glavne igrace i davao priliku nekim drugima da pokazu sta mogu trenutno govori da smo u ovu utakmicu usli da se uigravamo jer bez neke lazne skromnosti nas tim i tim iz Zeleznika ma kako se zvao po individualnom kvalitetu ne mogu da se porede.

Po meni ovo je bio malo jaci trening i nista drugo na koji je neko dosao raspolozen posle prespavane noci a neko nije.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.057
Reaction score
18.217
Auu kakav intervju smrada ciganskog, bolje da nisam čitao :puke: Jebati im mater uvek i svuda, a najviše na terenu, to ih boli mnogo više od toga kako se j*be Čović Vesna...

Ako je sudeći po onome što je govno ćoravo cigansko izgovorilo u programu TV Prve jutros na početku svoje tradicionalne turneje "4 skakaonice", čeka nas još jedna paklena sezona van terena...

Zato svi iza Želimira i ekipe, pa šta bude! Neka bude borba neprestana... Ćeraćemo se, pudlo mafijaška! :angry-smiley-002::picka-ciganska:
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.888
Reaction score
26.044
Uskoro će i ta utakmica sa njima.
Kromanjonci će sigurno vredjati i ZELJKA i pojedine igrače, ciljano.
Baš da vidimo hoće li se prekidati utakmica i moliti orci da prekinu sa vredjanjem?
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Neverovatno koliko zlobe i pakosti u jednom coveku, da nije za shodno nasao ni da kaze "Hvala Zeljku Obradovicu na tome sto je prekinuo skandiranje" nego jedno sturo "naravno ja sam Zeljku zahvalan".

Samo se nadam da Zeljko nece upasti u vatru vec da cemo da gledamo svoja posla.

Onaj zlobni osmeh na kraju kad je rekao prvo Asvel pa derbi mi je mnogo sumnjiv, bice svasta sa musavima na utakmici.
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.354
Reaction score
6.416
Локација
Novi Sad
Pisanje poruke nakon upozorenja urednika
Eo da uzmem reč:
1. Organizovani, pevaću sa vama besnoj vesni onog momenta kada od vas krene i pesma o nekom žvalavom pederu. U prevodu -neće se desiti.

2. Da treba govnare nazivati govnarima - treba, osim ako se ne skonta sadasnja situacija u kojoj govnjarima apsolutno ta stvar sa skandiranjem ide na ruku. Nemoj da teramo vodu na njihovu vodenicu.

3.Sačekamo finale lepo pa onda kada ih vratimo tamo gde im je i mesto- onda svi da joj pevamo, i mi, i igrači i žoc neka pevaju.

4. Bitni ste ali niste bitniji od Partizana, ni vi, ni žoc, ni ja, niti bilo čije mišljenje i obrazloženje ukoliko to ide patuljku na ruku. Shvatio je da na terenu neće moći ništa pa sad spletkari-aj da mu ne pomažemo.

Pitanje: da li može da se napravi dogovor, da odavde krene inicijativa, da se ta tribina ujedini barem po pitanju ovoga da nam je rezultat iznad svega trenutno.
Ako ne, imaćemo cirkus svaku utakmicu. Kome to godi??
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.473
Reaction score
13.187
Локација
tamo daleko...

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
Meni samo nije jasno gde su sada svi oni sa foruma zbog kojih sam popio BAN, jer sam rekao da trebamo da podrzimo Zeljka i ekipu, samim tim i poslusamo Zeljka i navijamo samo za ekipu...
Evo tu sam, mada ne znam da li si zbog mene dobio ban....
lično, uvek ću podržati Želimira u svim razumnim zahtevima. Inače oduvek mislim da je debilno ovo pevanje vesni -tako da apsolutno ću uvek u tom zahtevu podržati Želimira. Ali, nikada ga neću podržati i poslušati u zahtevu da se ne vređa psiho - ako ikada dođe do takve situacije.

Utakmica - igrali smo koliko nam treba... baš mrzim takve, ali nekad i tako mora.
Niko se nije povredio, samo da svi budu zdravi i teraj dalje.
 
Последња измена од уредника:

malimiki

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2021
Порука
225
Reaction score
640
Локација
Beograd
Nije bitno zbog koga, samo kazem da je ovde bilo drvlje i kamenje po meni jer sa samo rekao da treba poslusati Zeljka da se podrzava iskljucivo Partizan.
Ne moze on da utice na sve, ali i mi trebamo imati granicu. Ja iskljucivo gledam sport i sportski deo, politika me ne zanima, niti sam deo nje, niti cu biti. Bio sam protiv svake vlasti, tako sam i protiv ove, a opet nisam ni deo opozicije, jer ne postoji naravno... Samo kazem da postoje druga mesta gde moe sve to da se iskaze i pokaze, a ne samo Partozanova utakmica. Necemo dalje u temu, kako ne bih popio BAN. :D
Pozdrav! :)
 
Последња измена од уредника:

aleksandar011

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
207
Reaction score
1.294
Andora nam je sledeca i vaznija je od utakmice 14.11. protiv FMP2.
Nadam se da ce Smailagic biti u timu, spreman, jer pretpostavljam da je Andora, kao i vecina timova iz te lige, puna atletski besprekortnih igraca.

Sto se utakmice u nedelju tice mislim da je FMP2 favorit, na papiru, sto ne znaci da ce se nasi klinci predati bez otpora.
Bice to velika skola za nase igrace od kojih je samo Zagorac ima znacajno iskustvo u utakmicama protiv FMP2.
Puna dvorana izrazito neprijateljski nastrojene publike ce za ogromnu vecinu biti velika skola.
FMP2 ce ici na to da nas zaplase vredjanjem, da nas na terenu prebiju i da tako pokusaju da nas pobede. Prebianje im je jedina sansa, kosarkaski nemaju sta da traze protiv nas.
Po meni, ovo je FMP2 najveca prilika da nas dobiju ove sezone, jer kada nasi klinci i tu skolu prodju, "javlja mi se" da ce FMP2 biti resen za jedan duzi vremenski period.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top