Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.007
Malo je falilo da bude savršeno veče. Hala puna, eksplozija kod Avramovićeve trojke na 4 minuta pre kraja nezabeležena poslednjih godina. Osim vrlo malog levog ćoška pod krovom hala prepuna, pohvala i grupi za navijanje. Sve u najboljem redu. Jasno i nama, a pogotovo Željku gde treba dopuna ekipe.
Idemo dalje, gazi.
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.224
Reaction score
4.031
Локација
Uvek uz Partizan
Ovoga puta utisak je sjajan. Ne verujem da će ovaj jedan jebeni poen odlučivati. Kako beše u vreme kada je Dalipagić igrao zbog neke slične gluposti nismo otišli u završnicu kupa šampiona. Elem nadam se da je ova utakmica prekretnica u smislu da će se ekipa opustiti i početi da igra u skladu sa kvalitetom koji očigledno poseduje i da će se što veći broj igrača uključiti i doprinosom u napadu.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
804
Reaction score
4.261
Локација
Beograd
Ono sto jako raduje je sto smo u prvom poluvremenu izasli sa tom cvrstinom koja nam je falila u prethodnim mecevima. Bez toga nema nicega, nadam se da to mozemo preneti i na gostujuci teren kad su velike utakmice u pitanju. Ipak mislim da je igra mogla biti jos bolja, mi smo napravili ogromnu razliku na racun toga sto je Stef Kari usao u Avramovica i sto je fmp jako lose sutirao bacanja, da nije bilo tih anomalija vrv bi bilo egal, ali u odnosu na prva dva meca sa fmpom veliki korak napred. Medjutim, sa mentalne strane ova utakmica stvarno moze biti prekretnica, konacno pobeda u velikom mecu, i sto je jos bitnije nismo dozvolili da se ekipi stvori neka mentalna blokada od fmpa. Posebno mi je drago zbog Avramovica, mnogo je kritika trpeo u poslednje vreme, zasluzio je ovo veceras.
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.007
Untitled.jpg
 

pfc4ever

Grobar
Учлањен(а)
09.10.2006
Порука
284
Reaction score
633
Utakmicu smo dobili zato sto smo jace usli u mec i imali vecu zelju za pobedu. Najveci nam je problem sto igramo sa 7 igraca oni sa 10. Davidovac nam svaki derbi pravi probleme. Posto svaki mec igraju 30 min bez centra, sa niskom petorkom, svaki napad mora da se pocinje kao u Duletovoj eri sa spustanjem lopte na centra jer davidovac ne moze da brani Lesora na niskom postu. Svaki put kad smo veceras tako igrali rasla je prednost, a stigli su nas kad je Lesor izasao na trojku pa odatle nesto da kreira. Problem je kad nas napadaju, pa kad igraju pik, i mitrovic i davidovac su brzi od nasih centara, ili se izvuku na 3 ili ih lagano pretrce. E to je kljuc derbija i na tome treba da se radi
 

MiM

Početnik
Учлањен(а)
29.06.2018
Порука
164
Reaction score
971
Локација
JNA
Nije da smo mi bili sjajni nesto preterano , i dalje to sve u napadu kao na silu da ide , svidja mi se jedino sto je Obradovic ipak velicina i bio je ubedjen da sa ovakvom postavkom igre mogu da se dobiju cigani i eto dokazao nam je svima (nisam verovao) .
Dolazimo sad opet do one neizbezne teme ipak stranci/domaci igraci , i eto Avramovica , on je odigrao ovako samo zbog tog kupa u Nisu , ona atmosfera tamo na kraju meca i ljubav,prkos,ponos udju u glavu, covek je shvatio konacno sa kim ima posla i kako mora sa njima (morali su nos da mu slome) . Pitanje je koliko mogu strani igraci da izvuku i da odigraju na taj motiv prkosa nekog.
Onaj pad koncentracije pri kraju , plasim se da ce da nam obelezi sezonu , ne konkretno taj period zbog nekog prvog mesta eventualno (mada i to ) vec cele sezone ti padovi se desavaju , rupe u igri , slavimo kos a na drugoj strani tac daun pas Dobric nas zakucava , odigramo savrsenu odbranu i prodamo napad napravimo im kontru 3 na 1 , skok u odbrani nas i njihov skok u napadu je cista zelja , koncentracija i voljni momenat , zasto ga Davidovac ima vise od nasih igraca? Da li je nas kratak roster ,sad vec moze da se prica i o tome, tu problem?
Kad sudije ne dozvole da nas ovi lemaju , samaraju svaki napad mi imamo sanse sa njima ( videli ste da od muke konstantno se nesto bune , gundjaju ) , nisu navikli da igraju drugacije , plasim se da se to desilo sad pa ko zna kada ...
Sve u svemu pobeda uvek bitna i draga protiv cigana , nadam se samo da ce da kliknu ovi nasi i da ce da ih podigne ovo za najvazniji deo sezone.
 

Mandragor

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2006
Порука
631
Reaction score
3.844
Ne znam sta je Kari uradio Avramovicu i sta mu je pricao u reprezentaciji, ali ovo kako izgleda sada i sa kakvim mudima preuzima odgovornost je neverovatno... Udvojili i ugasili Pantera u drugom poluvremenu i onda ih Avramovic samelje sam... Bukvalno nisu znali kako da igraju odbranu na njemu, nisu se ni spremali za Aleksu niti verovatno mislili da je ovo moguce. Steta za neoziljnost na kraju. 98 poena "najjacoj" odbrani evrolige... Prskaj!
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Svašta sam htio da napišem, ali ste već ispisali toliko da sad više nemam šta da dodam :D

Ne znam šta sam očekivao prije utakmice, mada sam priželjkivao punjenje, pogotovo jer smo se vratili u Pionir, a oni su se kanda odvikli od tuđih navijača u pioniru.
Zbog prednosti ispuštene zarad gluposti na kraju, osjećam se gotovo kao da smo izgubili, pošto može mnogo da nas košta, iako ima još mnogo da se igra. Međutim, momcima treba da se čestita. Borili su se i izborili pobjedu nad mladim limenim mindža mutantom.

U prvom poluvremenu nam je odbrana bila na nivou, tad je Panter vodio kolo u napadu i bio je poprilično usamljen.
Kasnije smo se popravili, ali opet nismo uspjeli da spojimo dva dobra. Štafetu je preuzeo maskirani osvetnik i u napadu smo prebacili u četvrtu, al' smo u odbrani postali bušni. Što reče kolega @pfc4ever, pretrčavali su nam visoke igrače na perimetru kao od šale, u tranziciji isto tako.
Pored toga, X puta se dogodilo da im igrač u lijevom ili desnom uglu ostane sam na šutu ili da jedan njihov igrač pokupi ofanzivni skok pored 3-4 naša.

Vjerujem da će Željko da utegne ekipu do plejofa i da ćemo da krenemo sa "specijalkama".
Pretpostavljam da teško naoružanje još nije na stolu, a samo zbog njih ga spremamo ove godine.
Oni imaju luksuz sazrijevanja kroz najjače moguće utakmice. Mi, istina, kroz nešto slabije, al' zato možemo da čuvamo ono glavno za glavni okršaj.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top