Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

Pato9

Grobar
Учлањен(а)
10.12.2007
Порука
394
Reaction score
1.455
Kao plitak potok, da nam je trebalo dali bi smo i 150.
Satri sve pred sobom.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.209
Reaction score
2.629
Bravo momci! I hvala na opustenoj utakmici a takva je bila jer ste pristupili ozbiljno i odmah nabili razliku, a jos je i drzali do kraja. Svaka cast!
 

maxa14

Početnik
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
121
Reaction score
254
Lepo je u hali…bas budi secanja.Utisak je da Tristan ako ne promeni pristup uprkos talentu ce sve upropastiti.Mozda bi mogao da se ugleda na Trifu u tom pogledu.Pristup vrhunski.Djurisic iz Mege meni jako interesantan, ostalo tipicna Mega.
 

MikiBL

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
356
Reaction score
948
Локација
Banja Luka
I kad se uključih u forum s namjerom da, osim što ću pročitati vaše postove, napišem i ja neki utisak sa današnje utakmice, vidim da je na podforumu za EL već napisano slično. A odnosi se na našeg Tristana. Baš me razočaralo što je večeras loše iskoristio dobijene minute. A opet, nadam se da mu se neće uzeti za zlo, već naprotiv, da će uz pomoć naših stručnjaka, a i sam ovo pretočiti u dobro iskustvo i da ćemo biti strpljivi da postane ono što može biti.
A sama utakmica...prvo poluvrijeme školski,,,drugo vrlo neozbiljno, puno divljanja, al hajd, nek se malo izigraju, a koncentraciju ostave za ozbiljne takmace.
 

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
377
Reaction score
3.427
Локација
Kući.
Zna li neko koja je starosna granica za decu da moraju da kupe kartu za KK?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top