Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

Џими

Početnik
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
17
Reaction score
121
Локација
Novi Sad
За мене ће ова утакмица остати заувек у најлепшем могућем сећању за цео живот, из неких личних и породичних разлога о којима не бих овде.
Што се тиче саме утакмице, искрено нисам веровао на -5 у 4/4 после неколико нереализованих везаних напада да можемо да добијемо, али после Трифине тројке нисам имао трунке дилеме. Уз то морам да похвалим његову одбрану. Јани је показао класу, знало се да ће његова улога морати да буде огромна и да ће морати и на петицу да се спушта у пар наврата, пошто је нажалост јасно да Тристан (надам се само још увек) није ни за овај ниво у озбиљној роли и минутажи. Јани је играч о којег сам се на почетку сезоне огрешио и због чега ми је криво, али зато сам ја индијанац и лаик, а не најбољи тренер у историји Евролиге. Нажалост, што се Анђушића тиче, ту не видим могућност за такав преокрет и свакако је први кандидат за напуштање ростера догодине. Десиће се њему неки Монако на нивоту 2-3х годишње, али то је премало за оно што ми јесмо и што претендујемо да будемо. Опет су морали носиоци да се потроше и да изнесу ову утакмицу, са изузетком Нанелија који реално има резерве за уторак и очекујем да буде наша прва нападачка опција против Барсе. Важна, рударска победа, овако се титуле освајају.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.591
Локација
25-i maj
Resice nam Anjdusic taj Monako zivi bili pa videli. Stvarno ga nece ali mislim da je glava u pitanju,duzan nam je ostao trebalo bi da isporuci sad na kraju. Nego nisam znao da pominju Kampazza u jednoj pesmi Zabranjenog pusenja,onaj deo kad kazu “Ko igra za raju a zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Zelezniku.”
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.155
Reaction score
3.671
Upotreba teških reči
Pozdrav Grobarijo. Nadam se da svi uzivamo u ovom ubitacnom rasporedu gdje nam igraci poluzivi i dalje melju protivnike.

Za Andjusica.. Nabijem vas sve koji ga pretjerano kritikujte i vrijedjate. A vas koji mu dajete dijagnozu nabijem dvostruko. Ne glumim nekog supergrobara veceg od svih, ali bar mogu reci da imam vise razumjevanja.
Jebote, pa sta ako je najslabija karika u timu koji melje. Pri tome ima cak i jedan sa jos manjim doprinosom pa se ne spominje.
Poslije ovoliko teske utakmice trazi se nesto lose.

Inace, ocekivamo teska utakmica. Rezervisti podbacili, ali prvenstveno zbog jakog protivnika. Hvala Bogu nema povreda. Izgleda da se i tu radi odlican posao.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.198
Reaction score
36.705
Anđušić igra onoliko koliko zaslužuje, ne po mišljenju onoga koji ga "napada" ili po mišljenju nekoga ko ga od onog prvog "brani", već po mišljenju najkompetetnije osobe na svetu, svog trenera, ujedno i najboljeg trenera Evrope. A taj trener kaže da posle utakmice u Bolonji i 4:55 odigranih minuta, pomenuti Anđušić je u naredne 3 utakmice proveo ukupno maksimalnih 120 minuta. Ja mislim da to mnogo više govori o njemu, njegovom zalaganju i igri, ne radi se tu samo o manjku samopouzdanja ili lošem šutu.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.968
Локација
Kragujevac
И Папапетру, кад би он проиграо на мало већем нивоу, дечко који је у Партизану, каже да вреди за двадест , толико је нормалан и приземан момак, који је у Панатинаикосу био главни играч, овде мора да буде бар шести.

Данас на четворци бих волео да га видим, и 10 поена и скокова, 31 минут у игри. Како год , само да добијемо.

Нисам много омашио. Углавном и даље мислим да он може бар још 30 посто више од овога.
Жао ми Анђушића, дечко и кад је играо и иностранству, нон стоп је избацивао слике са децом са Партизановим стварима, бар децу васпитава како треба.

Неоспорно је да боље партије пружао ван него код нас, стегнутост, превелика жеља или превелик клуб за њега нешто јесте. Са друге стране домаћих играча нема да су на располагању и на тржишту тренутно.

Мало скретање са теме, онај млади центар Цедевите, Маткович, изгледа као супер потенцијал, а на терену понашање за десетку, штета што није домаћи :D
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.198
Reaction score
36.705
...A taj trener kaže da posle utakmice u Bolonji i 4:55 odigranih minuta, pomenuti Anđušić je u naredne 3 utakmice proveo ukupno maksimalnih 120 minuta...
Sad tek vidim da sam progutao "na klupi", proveo je na klupi 120 minuta u poslednje 3 utakmice.

Svakako sam za normalnu diskusiju, svi bi ovde na kraju krajeva trebalo da imamo isti cilj, a to je KK Partizan ponovo na krovu Evrope (i sveta ako nas puste u NBA :D). A mišljenja će se uvek razlikovati, bitno je da se na kraju dana makar civilizovano složimo oko toga da se ne slažemo. :ziveli
 

SMK

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
997
Reaction score
3.691
Локација
Ne podrzavam ovo pljuvanje Danila ni najmanje. Ali tako je bilo i sa Nanelijem… Izgleda je jedan uvijek mora biti na meti.
Kod zaljubljenika u košarkašku igru Đuša je morao biti i bio na meti i pre nego što je sezona počela. :D

Ali znamo zašto je ovde, doduše ponekad i taj minimum, kao sinoć, ne ume da dostavi na terenu.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.669
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Upravo sam ocu rekao da nece vise produzavati ugovor sa MTS-om koji je istekao pocetkom sedmice. Gotovo je. Ovo sto nam rade sa konstantnim smanjivanjem tona kao da smo gradjani drugog reda je prelilo casu. Pored sveg dosadasnjeg zla koje nam cine! DOSTA
P.S. Iako navija za nize oblike zivota, pristao je jer cu mu ja placati SBB :)
Savetujem bracu GROBARE da isto ucine. Makar u svojoj kuci.
Sbb ti daje sada 18 meseci gratis, na ugovor od 30 meseci.
Ako se dobro cenjkas možeš u onom Lajt paketu da dobijes i Eon uređaj i otključane sve sport klubove...
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.669
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Jeste ovo bilo jako loše i bio bi veliki kiks da izgubimo od ekipe bez trenera, Omića, još par igrača, ali je pobeda jedino bitna i posle ovolike potrošnje nije se ni moglo drastično bolje očekivati.
Bravo za Trifu i Papapetrua, nisam baš očekivao da će oni šutem da reše.

Oladite vi pojedini malo od Anđušića, trud i pristup mu nisu sporni a time što se onoliko proziva i napada se neće ništa konstruktivno uraditi niti doprineti, svi vidimo da ne ide i da dosta toga što treba da isporuči ipak nije. Nadao sam se da će se kod Zagorca okončati taj juriš za žrtveno jagnje ali smo mi nastavili. Ne treba takvi da budemo (kritika je u redu i poželjna i potrebna ali ne ovo)
Trud i pristup?
Dečko otisao na vikend u Grčku. Umesto da ne izbija iz hale.
Odmor posle efesa je važio za one koji su se skidali. Vidi se koliko mu je koristilo skitanje po grčkoj.

Došli smo u situaciju kad smo srećni da napravi faul na vreme. I to je maksimum koji može da pruži. Ako uspe i to...
 

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.397
Reaction score
4.392
losa forma nema veze sa igrom u odbrani... to je samo zelja i ako ne ide sut, grizi u odbrani...
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.155
Reaction score
3.671
Danilo je doveden kao suter i svako ko nas skautira nakon 15min. zna da je on slab u odbrani. Nekada je imao i sut sa poludistance, ali kod nas to ne radi jer sada imamo Pantera i Madara. Znaci on je za sada samo svana da okine i coskari.

Jedna smjesna stvar, bas pricam dragoj kako na forumu u par postova vrijedjaju Andjusica i kako sam planuo pa malo primitivno odogovorio. A ona: ma jeste se zaje..vao po Atini. Pratim mu zenu na Instagramu i vidim i ona dosla u Atinu nakon utakmice sa Efesom.. :buhahaooo zivote.
 

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
291
Reaction score
2.618
Локација
Beograd
Stani bre, jesmo li mi gledali istu utakmicu sinoć. Anđušić je odigrao dosta dobru odbranu ono malo što je bio na parketu, a zbog promašaja je poslat na klupu i to je to. Kad čujem ljude na tribini kako psuju igrača Partizana, bio to Zagorac, Anđušić, Dangubić ili Naneli, Panter, Lesor, samo pomislim jbt u kom smo mi Kurucu kao narod. Naravno da može da se kritikuje i to je ok, ali liječenje ličnih frustracija na sopstvenim igračima nikako ne mogu da ukapiram. Ostavimo stručnom štabu da odluči šta će biti sa igračima i vjerujmo da može karma i na Anđušićevu, Tristanovu i Balšinu stranu malo da nagne.
Je l stvarno neko misli da neko nema motiv i želju da igra pred 15000 navijača?
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.669
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Pa nzm brate dal smo gledali istu utakmicu?
Na ovoj na kojoj sam ja gledao on je imao šut iz igre 0 od 6. +/- -12. Od njega je samo bio gori Madar sa -13.
Sledeći najgori Tristan i Nunali sa -7.

Možda je u toj što si ti gledao on dao 15 poena, napravio neku asistenciju i neku ukradenu, iznudio neki faul...
Najtužnije od svega je što Anđušić ove godine ima bolje statističke parametre nego prošle. I generalno ima bolje statističke parametre nego što mu je životni prosek. Što znači da je i on sa njegovom bezmudom košarkom napredovao kod Željka, ili mu je nađeno dobro mesto gde ga krijemo.
Ali kada god je potrebno da iskorači, i da odmeni umorne igrače. On se usere.

Što reče @Стојанче Ристевски igrač za +20 i - 20.
Jeste prelomio utakmicu protiv Monaka. I to je jedina.

Malo je za igrača sa tolikim iskustvom.

Svakako ne mogu da razumem da dečko koji protiv Efesa nije igrao ni minut, umesto da ne izbija iz hale i trenira da pokaže nešto, ide u Grčku da se sprda sa ženom. A onda dođe i usere se ovde...
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.541
Reaction score
3.821
Локација
Beograd
Pa nema sta dodatno da radi kad je sve u glavi. Dok ne pocne utakmica na zagrevanjima ne moze da promasi iz svih pozicija. Skoro ga je Tegi snimio na treningu gde je vezao gomilu suteva za 3. To znaci da je glava problem.
A mi cemo mu bas biti prava podrska posvecujuci mu ovoliko vremena u negativnom kontekstu u trenutku kad smo dobili utakmicu. Sta bi bilo da smo izgubili? Verovatno bi ovde padali banovi ko kisa.

Najveci selektira ekipu. Na nama je da im damo punu podrsku i kada ne ide. Isto tako najveci ce opet selektirati ekipu za narednu sezonu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top