Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

LAMPAŠ

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.254
Reaction score
3.267
Локација
Beograd
Ne bih da ulazim u razne teorije zavjera, ali ovo je nemoguce kako smo lose odigrali…bez volje, bez energije, bez muda, bez ikakve reakcije. Takodje reakcija klupe skroz nejasna…Zeljkov izraz lica? Da li postoji neka pozadina prije utakmice?

Kriminalna igra u napadu na niskom
postu, Ledej je carinio loptu svaki put. Kriminalma odbrana na prvom koraku, finta polaska?! Lesor zestoki kanal, udje u one svoje momente gdje nema povratka, najbolji primjer onaj def skok.

Sumorno vece.
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Postajemo luzerski klub,ove zgadije nas biju sa kojim god timom da izadjemo. Ne mogu da verujem koliko ovi igraci nemaju petlje i herca za velika dela. Bukvalno skandalozna partija i dalje sam u soku,a bio sam ubedjen da cemo ih bez ikakvih problema dobiti!
 

fudbal011

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2020
Порука
97
Reaction score
457
Локација
Novi Beograd
Toliko o tome da oni veze nemaju a mi rastemo. Ova njihova kanalizacija od kluba igra evroligu vec 7,8 godina (vise i ne znam tacno), odigrali su samo u poslednje 3 godine oko 100 utakmica u istoj toj evroligi sa mnogo jacim klubovima od njih i jednostavno su nabili iskustvo za ovakve meceve. Nisam poznavalac kosarke, ne znam koji su dobri ili losi igraci, ne znam da li je do trenera, ali znam da srece za nas nema sve dok su sns govna na vlasti i oko naseg kluba.
 

nikola1970

Grobar
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
995
Reaction score
2.049
Локација
BGD
Nabijte te vase kartice vernosti i lojalnosti i ljubavi u dupe mater vam jebem. Gde je vama ponos i zar i ratnicka zelja da satrete ono najgore sto postoji i hoda ovom zemljom. Koga vi bre zajebavate. DA SU OTISLI SA 11 JUNIORA U SPANIJU I OSTAO CEO TIM U BG DA SE SPREMI REC VAM NE BIH REKAO.
POLOMIO BIH CEO STAN SAD. sutra ce i trece jutro ljudski slajm da gostuje i da jede govna. Aaaaaaaaaaa
Koji žar i ratnička košarka kad ti igra 5 crnaca u petorci. Boli njih moj burazeru kurac. Nemaju oni taj osećaj.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.242
Reaction score
3.597
I u Madridu je ovako bilo, damo trojku, odmah primimo trojku u sljedećem napadu, bez bilo kakve odbrane, agresije.

Postajemo cirkuska ekipa, pravimo glupe poteze sa izborom pojačanja, kao što je recimo ovaj slovak.

Jbt, Mozli bi ga pojeo.

Oni imaju strance koji igraju odbranu, mi imamo strance koje boli kurac da igraju odbranu. Tu je razlika.

Tačno imam osjećaj da Željko može da proča šta god želi, da ga pola njih i ne konstatuje.

Šta će vam koji kurac zubalo u ustima kad ne znate ni šta je duel i tvrda odbrana.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.171
Reaction score
9.882
Локација
underground
Jednostavno ne mozes dobiti utakmicu ako odbranu ne igras u kontaktu a oni igraju. Imamo problem sa odbranom i nije to od veceras. Nekad imam osecaj da ne mozemo nista da odbranimo. Ok ekipa je tako napadacki selektirana , ali dok odbranu ne krenemo da igramo u kontaktu nece biti dobro. Ne moze bas da se desava da ti Vildoza i Nedovic milion puta probiju a da ne pokusas nista nego te nema ni u kadru. Na domacem terenu valjda zbog atmosfere to na nesto i lici ali na strani smo spori , ne probijamo blokove , ne igramo odbranu telom u kontaktu da ga malo izbacis iz ravnoteze itd. Avram ce tu doneti neko poboljsanje Koprivica ce zastiti obruc kad nas probiju ali dok se svi svaki napad ne spuste u stav i daju maksimum bice ovako.
 

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
394
Reaction score
2.726
Локација
Novi Beograd
Pun mi je kurac izgovora tipa rukometne odbrane, sudija itd

Ako ne umemo da odigramo utakmicu muski, da se pobijemo i da izrudarimo poene daj da se ugasimo. Zna se kako se igraju tvrde utakmice i u fudbalu i u kosarci. Ako cemo da ladimo jaja i igramo pametan napad bez kurceve odbrane, gasi i motaj kablove.
 

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
362
Reaction score
2.095
Локација
Trstenik
I opet mi nisi odgovorio, da li ti misliš da bi najbolji trener dozvolio da mu se diktira kada će da izgubi kada će da pobedi? E nemam ja živaca za ove gluposti, čuj saznali šta treba da se desi u derbiju...
Pa Željko nije imao drugog načina da se vrati u svoj Partizan i završi karijeru u Partizanu. Ovo je jedini način. Ako hoće da mu svevišnji napravi tim, mora da igra po njegovim pravilima. Tako da je odgovor: DA. A ti i dalje živi u zabludi.
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Na ovom sam forumu skoro 13 godina, da se unaprijed odjavim, mozete me banovati, samo da kazem nesto.
Vi, forumaši, navijači Partizana odje, kao i oni dežurni na portalima, ste jedne takve malerčine nevidjene, samo vas nesto pratim danima i nista ne pisem, jebalo vas vaše loženje koje je gore 10x od novinara Blica i Kurira u vezi reprezentacije, s kojim pravom komentari i vrijedjanje, koja stoka da nabije 30 razlike, jel ste vi mutavi, nema stoke, nema Duleta, nema žara, gledate moderni Partizan sa preplaćenim Amerikancima koje zabolje kurčina crna za derbi. Spuštite se na zemlju pobogu!!! Ali ne...

Milije vam je da kukate na pičkoustog. On je kriv za sve.
 

zoran.pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
03.12.2012
Порука
1.934
Reaction score
3.012
Svakakva gologuzija nam nabije 90+ poena. Šta mi bre igramo u odbrani? Kakve akcije imamo u napadu, divljanje na trojci i bezidejni pokušaji ulaska u reket, gde nam svaka povratna lopta završi u autu. Jebem vam bre mater u pičku, samo hranite ciganski ego zbog straha da vam se Veliki vođa slučajno ne zameri.
Vraćaj mi Vrapca i kompaniju, bar znam da će gaće okrvaviti iako izgube.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Mi već nekoliko utakmica zaredom ulazimo u minute gdje ne možemo vola u guzicu da ubodemo, a pune nas kao kučku. Kraj prvog poluvremena i rezultat 48-42, tu nastaje pomračenje i budimo se negdje na 7-10 razlike za njih početkom treće četvrtine. Sa ovakvim timom i kad vodimo 20 razlike znam da će nas kad tad stići, a ovima je dovoljno da pobjegnu na dva tri koša i znam da ćemo se oteliti da ih stignemo. Sve čekam da proradimo, da nam dođe taj dio što nam fali i da počnemo da gazimo a ustvari gledam košarku Mute Nikolića i kako nam i kuso i repato ubacuje 100 poena po meču. U pičku lijepu materinu.
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.208
Reaction score
6.986
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Vreme je za treninge u 6 ujutru.
Ovde se i dalje pišu nebuloze za gospodina Željka Obradovića!!??
Da ga bude sramota, Vučić ga naterao da izgubi utakmicu, stvarno!?? Samobanujte se.

Svi smo besni, isfrustrirani, sa razlogom.
Ali moramo da se saberemo, ne smemo odustajati sa podrškom, šta god da je razlog.
Pa već sledeće nedelje ih čekamo u Areni, daj da im napravimo pakao, damo podršku igračima kao nikad do sada (naravno prvo Valensija i Budućnost).
Da ih jebeno ispratimo sa 20+ razlike.
To je pravi odgovor, a ne da se piše kako je sezona već izgubljena!?
Bolan poraz, ali itekako nadoknadiv.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.789
Reaction score
7.557
Локација
25-i maj
Mi se kao jevreji nadamo fer uslovima u Naci Nemackoj. Ja sam sebi dok je prekid bio u fazonu ajde samo da se nastavi i nastavi se sta preinacenom odlukom i sudjenjem kao u selu da si domacin i da sudija zna da ide u bunar posle ako ne dobijes,sto nas opet ne amnestira da igramo odbranu jace pa nek sviraju ionako su lose gadjali bacanja. Zeljko ne moze da nadje petorku i to je ozbiljan problem. Brodzijanski ja ne vidim sta je on tu doneo,za Lesora sam znao da ce da padne malo u formi ali Lidejl svaka tekma sa jacim kontaktom nema ga. Valensiju moramo da dobijemo kako umemo a posle jako ozbiljno u ABA pa najace protiv cigana sa fer sudjenjem u EL.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.409
Reaction score
28.592
Локација
Novi Sad
Samo bez teorija zavera da je Zeljku neko nesto rekao, naterao, objasnio.... izgubili - izgubili, nije kraj sveta. Svi smo besni ali pricati o nekim nebulozama i teorijama zavere - tome nema mesta ovde.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.391
Reaction score
2.083
Upravooo, treneruuu i strucni stab zajedno sa igrace koji nose ovaj sveti dres kako sta vi trazite da igrate pred prepunu dvoranu i sa najboljom atmosferom i pred najboljim igracima kako makjumu srce vam ne zaigra i vi to da vratite sa dobrim igrama zar to mi nismo zasluzili? Nazalost tri poraza za redom sta dalje ? Zeljko da se dobro razmisli dali sa ovim rosterom mozes da rusis cigane. E Dule Dule tesko cemo doziveti takvu dominaciju koji si nam ti omogucio vise od decenije.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
776
Reaction score
4.150
Локација
Beograd
Nama je Zeljko od povratka doneo dosta na poziciji velikog imena evropske i svetske kosarke, ali na poziciji trenera je malo reci da je podbacio u odnosu na ocekivanja. Cinjenica da protiv fmpa koji je sklepao ovakvu kantu od tima mi i dalje dopustamo ovakve blamaze je nedopustiva. I dalje verujem da smo veliki favoriti da uzmemo ABA ligu, jer oni prosto nemaju kvalitet, ali ako se to ne desi mislim da nema potrebe nastavljati dalje sa ovom pricom.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top