Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.124
Reaction score
15.395
Локација
Beograd
Ima kod Tegeltije nešto na instagramu, proveri da li je to ta situacija, kada ljiga udara Lesora koji je pao posle toga.
 

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.042
Reaction score
3.842
Локација
Beograd
Srecom, ja sam direktor u mojoj firmi. Pa sam na posao dosao u Partizanovoj majici sa citatom Duska Radovica, pantalonama na peglu i sakou :)
Ko je od ciganije dao neki negativan komentar na sefov stil oblacenja, pokrenut je disciplinski postupak po skracenom postupku sa donetom Odlukom o 10% umanjenju plate.

Nije da se žalim, ali nije ni da mi je prijatno što se vidi po tome da sam budan u skoro pola 4 ujutru, mene je večeras posle posla sačekalo rešenje o otkazu. 7 dana na godišnji odmor i odluka o tome da je stav firme da se ugovor o radu ne produži. Pošto sam prilikom zapošljavanja potpisao brdo papira da neću biti uzbunjivač, itd ne smem o detaljima čija je firma i ko vodi glavnu reč, ali je kao razlog navedeno nedolično ponašanje i podržavanje nasilja i poteza Lesora posle utakmice. Od poslednje zarade će mi biti odbijeno za šlem pošto je "uništen" sa dve Grobarske nalepnice.

Što se tiče samog derbija, mislim da je apsolutno sve ispričano i da tu treba staviti tačku i okrenuti se Efesu koji je prva kvalifikaciona utakmica za nas.
 

Vanjor

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
324
Reaction score
2.273
Локација
Novi Sad
Posto su poznati po tome da kukaju, kad neko nagazi aut liniju, kako se ne oglasaju jer je "najbolji bek sveta" gazio aut liniju kad je dao trojku preko Ledeja.
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.557
Reaction score
7.854
Engleska jbg, nije to tajna. Njegovo dovođenje u vezu sa ubistvom Đinđića potiče od činjenice da je nekoliko dana pre atentata na sednici vlade Đinđić pljuvao amerikance i britance i da je pudla odmah informisao engleze telefonom o tome.
 

Mr Petrov

Početnik
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
144
Reaction score
1.114
Локација
Pozega
Meč odgledao ceo. Sve ste već elaborirali. Velika pobeda, velikog kluba. Ja bih malo, o trećem poluvremenu.
Kiklop neće lako pasti. Od 2012., i njihove prve, prljave izjave, beše to nešto oko vatanja sudija za gušu, vs našeg KK, i return poklanjaje dresa ogavnog fk kluba, francuskom ministru, na njegovo poklanjaje dresa francuske fud.reprz., i to javno ?!?, znalo se šta sledi. Taj njihov "sistem", uspostavljen u košarci, je sistem sive zone. Sve što su osvojili, je obojeno u sivo. Tu su pp aparati, kradja pehara, saopštenja, beronovi petokoraci itd. ...U njihovom dnk, je da ih to ne zanima. Oni su majstori i sluge licemerja. Najgora osobina. Oni su rođeni licemerni. Hobotnica la piovara, koju su odgajili od 2012. ima desetine pipaka. Videli smo jedan, na terenu, u liku dečka, koji je pljunuo na sebe, jer ga niko nije terao, da javno iskazuje, svoje navijačko opredeljenje, da bi sada bio njihov najveći jurišnik, videli smo hobotnicu i posle meča, u jeftinoj predstavi, a naravno ona i dalje seje zlo, jer su licemeri izgubili na parketu, ali oni svoje bitke najviše vole da vode van istog.⁹
Očekujem od uprave, da timu obezbedi iole regularne uslove protiv kiklopa, kada bude najvažnije. Ako tako bude, na parketu ostaje 5 na 5, i uz domaći teren više, očekujem da kiklop padne. Jednom kada padne, više ustati neće. Jasno je da dolaskom najvećeg trenera, KK Partizan ima svo sportsko pravo ovoga sveta, da se popenje na tron, tamo gde mu je i mesto.
Svidja mi se šta čovek malo pre napisa: Ako je bilo 20hiljada, pa stavi 20h, dokle više da umanjujemo našu snagu? Istovremeno licemeri falsifikuju i povećavaju svoju! Kakvi bre kurci, palci...kazne za kapacitet...Pa onaj pipak od hobotnice, trener dragan, reče u jeftinoj predstavi, da nije čudo što ("njihova" ?!?), publika je bučna, jer je jelte gladna trofeja, jer nije ništa osvojeno u regionu 10god...??? Hahaha, pa majmune jedan, pričaš o Prvaku Evrope, a tvoj bedni klubić ne zna ni kako izgleda f.four, a kamoli drugo šta...
I to treba im stalno ponavljati:
PRVAK EVROPE
PRVAK EVROPE
PRVAK EVROPE...
4 × FINAL FOUR
PRVAK EVROPE...
.
I tačka.
Izvinjavam se svima na dužem postu.
...PRVAK EVROPE. KKP.
 

aleksandar011

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
207
Reaction score
1.294
Mi navijaci mozemo ova njihova saopstenja nazivati spinom, smejati im se, rugati se poganoj ciganiji, ali se nadam da klub sve te njihove igre van terena, "mucenje vode" i mesetarenja shvata najozbiljnije i da posroje advokatske i druge sluzbe u klubu koje ce nase igrace zastititi, obezbediti im regularnost na utakmicama i normalno sudjenje.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.171
Reaction score
9.882
Локација
underground
Tegi na instagram nalogu pomenuo francusku ambasadu :) . Uh kako su naglo prestali pozivi na linc od funkcionera i brisanje tvitova , sud odbio slucaj, dok ce ovih nistavnih budala uvek biti . Mislim bez lazne skromnosti da je onaj tvit ovog foruma bio veci krose nego onaj Lesorov.
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top