Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
431
Reaction score
1.558
Jako mi je zao sto Nikola nije zavrsio u Partizanu (ne njegovom krivicom) onda kada je trebao da zavrsi. Jedan od Duletovih omiljenih mladih igraca u to vreme (a svako ko ima nekoga u Pg moze da sazna i kakvo misljenje Nikola ima o Duletu) i prava je steta sto su povrede ucinile da nema vecu karijeru. On definitivno nije deo njihovog mulja.
Izvini ali kakvo mišljenje imati o decku koji u najmanju ruku simpatise nas a ode kod njih. Dobro znamo kako su ih napali cigani na parketu one godine u majstorici finala i malo posle toga zavrsi kod njih ..
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
425
Reaction score
2.771
Локација
Beograd
Jeste ovo upućeno njihovim sektašima, ali istovremeno ako uspe da nas poremeti u EL i nastavku ABA, tim bolje. Boli njih što smo prvi u ABA, boli njih što smo u prvoj sezoni u EL posle pauze na korak od TOP8 dok se oni svake godine bore za TOP16.

Ja potpuno verujem u Željka da će odraditi "svoj" deo posla i da neće dozvoliti ekipi da se peca. A na nama navijačima je da to odradimo sa naše strane. Domaći teren u oba takmičenja MORA da se odbrani pa neka oni u svojoj jazbini smrde koliko hoće. Na nama je da damo poslednji atom snage na tribinama u svakoj utakmici, da ne dozvolimo da padnemo kada momci na terenu padnu. Zajedno možemo i moramo do velikog uspeha, a to je titula u ABA, TOP8 u EL i onda dugogodišnja licenca za EL. Sve smo to zaslužili odavno.
Pa jesmo mu mi krivi sto je pričao daje naš
Mene ne bi čudila jedna stvar. Ovo u vezi Lesora i govanceta malog filipa... Ne sumnjam da je Lesor isprovociran žestoko ali... da li je ta provokacija nastala tek tako? Poznato je da su govna deficitarna na poziciji centra iako ih imaju 4-5 ali većina su im neupotrebljiva... možda je malo govance filip dobio neku instrukciju od njih (ili stručni štab ili pudlica lično) da se Lesor žestoko isprovocira kako bi izazvali neki incident da bi se kaznio Lesor kako bi mi bili oslabljeni tu u nastavku sezone? Taj mali govnar filip već ima takva neka iskustva gde je znao da provocira protivničke igrače, setite se kad je bio u Megi pa kad je uspeo jednog mirnog Zagorca da isprovocira. Ništa me više ne bi čudilo od njih ali ako je stvarno tako bilo onda definitivno filip petrušev dobija status jednog od najvećih govana (iako je i ovako već previše zasrao) tako da njega ne želim u životu da vidim u svetom dresu ikada !!! filipe, filipe puši kurac filipe !!!
Pa nejgov psihološki problem i jeste taj što se sam izjasnio kao navijač Partizana... a uradio sve protivno tome... ej mali debilko postavlja uslove jednom Atamanu... te neće višegodišnje ugovore, te oće minute... pa on je kod predgrađa potpisao na godinu dana... bukvalno dečko bez stava i identiteta, koji je pljunuo sam na sebe time sto je otišao u Mordor...
Juče mi drug pokazuje njegovo pravdanje u nekom intrvjuu pred sezonu( i sad iz ovog konteksta mi izgleda kao da se pravdao samom sebi što ide tamo)...gde dečko priča o tome kako će u Crvljivoj žlezdi imati priliku za napredak i prostor za igru, ponavljam, sve pravdajući se sebi i verovatno onima koji ga poznaju.
Pomisao da je bio blizu potpisa sa nama mi nekako ostavlja takav čudan osećaj kao nekakav dežavi Pecarskog (razmažen, ne voli rad ni konkurenciju sa prenaduvanim egom). On je na našu veliku žalost grobar, ali on karakterno to nije...on je to samo time što je to samoproklamovao, ali nema nijednu osobinu koja krasi igrače koji su bili veliki kod nas a prema kojima je ljubav s godinama samo rasla... on je nekakav oportunista i ziheraš... sa odlikama koje imaju neki naši bivši igrači koji su ostavili trag tipa Varda, Grbović, Lončar, otpaci koje navijači Partizana preziru.
Prema Petruševu osećam gađenje ali i pomalo sažaljenje... nije lako biti poturica, jer kad je Turčin krvav do kolena poturica mora biti krvav do lakata.
Moram da naglasim da sam posle ovog odlaska u SUP, po nalogu malog ćore iz predgrađa, osetio samo sažaljenje... zamisli tu bedu da ti iz frustracije i svega u šta te je dovelo menadžerisanje zalizanog ali pre svega tvoje odluke, zasnovane na nabeđenosti koju nosiš, dolaziš u žižu predstave koju nisi ni zamišljao da će se odvijati baš na ovaj način.
Shvatite, svako je u svojoj priči, životu, pozitivan i ispravan...zamislite sta se dešava u glavi ovog dečka, pa to su potpuni prelomi i kopernikanski obrti. Ti si navijač suparnika, došao si kao iz pragmatičnih razloga u tim koji je najveći rival tima za koji navijaš, i onda iz potrebe dokazivanja njima i brisanja svega što si pričao, svega što si dotad živeo, ti ideš u krajnost (od smešnih stvari tipa crvene patikice do sukoba sa nosiocem tog tima gde si jedan od tih mogaa biti ti, i gde nesumnjivo postoji i elemenat zavisti prema Lesoru, želje da je on u toj poziciji).
Gađenje je jedan od najvećih motivatora kod ljudi, a dosta nas koji znamo za njegovu priču je baš zbog toga i želelo da Lesor patosira Petruševa(jer on se ljudima gadi upravo zato što predstavlja, sa gledišta nas kao navijača, ono najgore što bi jedan navijač mogao da postane, izdajnik svog kluba i samog sebe, on je ono što bi nam se gadilo najviše kod nas samih).
 

tobacco

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
2.569
Reaction score
8.001
Ražnatović i Petrušev su mogli da kažu ćoravoj špijunčini da odjebe. Nisu. Nisu mene bolele godine bez titula, mene su boleli izdajnici i špijuni u sopstvenim redovima. Da se ja pitam, momentlno bih ostavio u Beogradu Anđušića i Avramovića, njihov agent učestvuje u progonu jednog od naših ponajboljih igrača. Kad se čisti, da se čisti do kraja.
 

Djuradj89

Grobar
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
228
Reaction score
1.732
Локација
Kraljevo
Petrušev (211cm,107kg) i veći i teži od Lesora (206cm, 95km), ali očito postoji ozbiljna razlika u kohonesima.

Provocira, dobije po nosu. Da je čovek, a ne pizda, vratio bi momentalno bez razmišaljanja. Da je čovek, ne bi ni provocirao na prvom mestu. Dođe do konflikta, širi ruka kao pizda, a sutra ide u stanicu.

Drago mi je što nije došao kod nas, već otišao u ciganmalu. Da je na osnovu svog karaktera tražio mesto u koje će se bolje uklopiti, ne bi našao.
 

Djuradj89

Grobar
Учлањен(а)
03.09.2019
Порука
228
Reaction score
1.732
Локација
Kraljevo
Druže Lesor nije imao 95kg od osnovne škole.
Sasvim moguće. Gledao sam podatke sa google-a, a tamo nisu baš najispravniji :
Capture.jpg
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top