Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.789
Reaction score
2.533
Локација
CyberSpace
izvinjavam se ako je već negde bilo, ali...
nešto mi je sinulo nakon ove kazne ABA za Lesora i one priče sa Cibonom i pomena u jednom trenutku da će da igraju sa juniorima - da li su ovi momci koji su nastupali za nas na Kupu u Nišu naši registrovani juniori odn. da li imaju pravo nastupa u ABA trenutno? :unsure:
mislim posebno na malog Mikića :sneaky:
naravno, drugo je pitanje koliko bi mogao da pomogne u ovom trenutku.. :confused-smiley-013:
 
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
242
Reaction score
1.108
Локација
Trebinje
Вјероватно би могао да помогне исто као и Тристан синоћ, а против Игокее можда би могао да упише који минут.
Мада, не вјерујем да је регистрован ( нема га на сајту Аба лиге).
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.528
Reaction score
3.655
Локација
Beograd
Dal ste realni da Mikic bilo sta moze da pomogne ?
Opustite se, najveci nas vodi. Pivo, kokice i resice se i Lesorov izostanak.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.724
Reaction score
6.165
Ovo je ta sezona. Ne znam sta cemo na kraju osvojiti. Ali ovo sto su Zeljko I momci uradili za nase napaceno JSD I grobarstvo nema cenu. Jebote em smo globalna atrakcija em sve vise dece se okrece na pravu stranu. Hvala Zeljko do neba :respect :pfc:
 

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.026
Reaction score
5.832
Локација
Court seats
Neprofesionalno je raditi intervju dok gostujućem timu startuje trening... I ne govorim ovo kao hejter, upoznao sam Tegijevog malog i mali želi ovim da se bavi, stalo mu je da bude dobar u tom poslu... Govorim sa aspekta gostoprimstva i renomea kluba, nama kada su gostovale ekipe u ženskoj WABA ligi i portira smo držali napolju ispred zaključanih vrata hale, jednostavno ispoštuješ pripremu protivnika za utakmicu, posebno u gustom kalendaru gde trenerima svaki delić treninga znači, ma koliko taj trening bio protokolaran...

I baš sam želeo da čujem Džejmsa malo opširnije, jer ima tu blesavu narav i nije toliko "dostupan" kao neki ostali momci...
 
Последња измена:

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.528
Reaction score
3.655
Локација
Beograd
Meni je mnogo krivo sto nikoga ne mozemo cuti duze u nekoj emisiji koja ce trajati 45min do 1h, a imamo klupsku TV. Mislim da to pre svega zbog loseg znanja engleskog niko nije sposoban da napravi.

Ne mogu da se setim gde smo igrali ali strani novinar je toliko otvorio Pantera konkretnim pitanjima da ga nikada nisam video da je duze odgovarao. Kod nas su ti intervjui toliko kratki jer su pitanja sablonska.

Steta, a ima potencijala TV
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.279
Reaction score
10.601
Локација
Beograd
I ne samo to, treba znati nešto o sagovorniku, interesovanja, bilo šta, neki detalj kojim će se sagovornik opustiti u razgovoru, a za to treba biti i školovan i, još važnije, talentovan. Samo znanje jezika, popravi se vremenom, ukoliko ima volje, naravno.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.715
Reaction score
54.949
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ove utakmice su jebene užasno, a da ne pričamo kad se igra sa trećom ekipom u ligi jer jbg ne odlažemo ko ganferi. Videlo se i protiv splita.
Treba pobediti kako god, ružno, ružno i da mi pomognemo da se na terenu ne oseti taj umor. Da mi oproste bogovi košarke što ovo pišem, ali mogao bi i Anđušić da da neki doprinos.
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.145
Reaction score
3.628
I Tristan. Bez Lesora i Balse visoka linija ce biti opterecena.
Mada, najveca opasnost od slo mutanata je spolja. Jos jedan odbrambeni izazov za Madara, Aleksu i Egzuma. Bice tesko veceras i zato daj da prebijemo hrta za sva vremena.
 

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.686
Reaction score
4.313
Локација
Brèko, BIH
Jel onaj hrt igra još uvek kod njih? Zagrebački sokići jebena cedevito "teram vas u pičku materinu ",koja je poAnta vašeg postojanja,naguzit se takvim istim govnima kao što ste vi, a dati poslednji atom snage protiv Partizana?
Osveta braćo osveta, dužnici su nam veliki još od 2012,2014,2017;,dok su još bili samo cedevita, pa i za ova 3 posllednja poraza.....,bilo kako ih dobiti.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top