Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.276
Reaction score
37.185
Jutro posle, stanje redovno u zemlji ciganiji, strano telo izgubilo, "izlapeli" Željko ne zna gde mu je igrač... Ako ništa drugo bar ne moram da čitam još neko saopštenje za ubijanje moždanih ćelija plus je porez nadamo se na istom nivou kao juče.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
465
Reaction score
2.586
Zaista mi ne djeluje kao da je Zeljko dopustio Tristanu ovaj izlet. Pa covjek se 2004 na OI odrekao Stojakovica zato sto je ovaj htio da dodje na pripreme reprezentacije sedmicu ili dvije kasnije. 2005 ludio jer su igraci izlazili uvece u diskoteke, a sad da dopusti nekom balavcu da odsustvuje za najvaznije meceve sezone. Prije mi djeluje da je stavljen pred svrsen cin. Ali mi nikako nije jasno da neko iz kluba potpise ugovor sa igracem po kojem ovaj ima pravo da u finisu sezone napusti klub da bi otisao da se dodvorava NBA skautima. To je moralo biti dogovoreno ranije. Sta da nismo usli u TOP 8? Za ocekivati je bilo da u ovo vrijeme igramo polufinale protiv Olimpije ili Buducnosti. I da unaprijed znas da neces imati igraca za te utakmice jer ima pametnija posla. Kao da smo trecerazredni amateri, a ne Partizan. A i Vukcevic je, ako mu je bas zivotni san sakupljanje trash minuta na par utakmica po sezoni u NBA, mogao da ode u Megu. Oni su specijalisti za proizvodnju takvih igraca. Ovo je, sveukupno, bio kompletan diletantizam, i nadam se da ce mu se Zeljko ne-bas-kulturno zahvaliti na saradnji cim se ovaj vrati.

Sto se tice utakmice i serije, kako su nam kola krenula strmoglavo nizbrdo zbog dvije minute jedne utakmice u Madridu, od cega se jos oporavljamo, siguran sam da nam tako treba i samo jedna dobra partija, pobjeda, ili nekih 5 minuta egzibicije, da pocnemo da se penjemo. Ne sumnjam da cemo to imati vec u cetvrtak i da ce se stvari vratiti u normalu. Previse su i Zeljko i igraci iskusni da dozvole da se tako olako upropasti kompletna sezona.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.261
Reaction score
10.596
Локација
underground
Sto se tice Vukcevica jeste imao klauzulu da ode kad se prijavi na draft.
Sto ne znaci da je morao da je iskoristi, tim pre sto nije tajna da je Zeljko i ranije bio nezadovoljan njegovoj posvecenosti. Ne u smislu da je izbegavao obaveze nego u smislu da je kao mlad igrac trebao da radi i vise od toga.
No ne sekiram se ja za Tristana , on svakako ne bi iz tih razloga bio od koristi,. Mene brine ta povreda Smailagica.
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.542
Reaction score
3.822
Локација
Beograd
Na isti nacin je Zeljko odgovorio novinarima za Smajlija kad se razboleo. Sta je sa Smajlijem? On je bolestan. Ne znam gde je.

I vi tupite stranicama o Vukcevicu i Zeljkovoj izjavi kao da je uopste covek i neki faktor u timu bio ove sezone.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
465
Reaction score
2.586
I vi tupite stranicama o Vukcevicu i Zeljkovoj izjavi kao da je uopste covek i neki faktor u timu bio ove sezone.

Jebe se ikome za Vukcevica, niko nije rekao da je ikakav faktor u timu, samo se vecina slaze da je napustanje tima u odlucujucim utakmicama zbog odlaska na pripreme za NBA draft na kojem vjerovatno nece biti ni izabran neozbiljno i nedostojno kluba za koji nastupa.
 

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.004
Reaction score
7.552
Nebitno je koliki je faktor u rotaciji u timu kada defakto nije čovek i ostavlja drugare iz tima na cedilu kada nam je već osakaćena rotacija i to u najbitnijem delu sezone.
"Zahvaliti" mu se na svemu i putuj igumane..opasno zaudara petrušitis iz njega.
 

Dr.Hofmann

Stara garda
Учлањен(а)
05.03.2023
Порука
341
Reaction score
2.399
Локација
Vukovar
Ono sinoć je bilo jako mučno za gledati.

Ova ekipa je tokom ove sezone pokazala da ima opasnih problema sa psihom ,glavom i disciplinom i da tu ni Željko nije uspeo da odradi neke stvari da bi se to sredilo i stabilizovalo.
Oscilacije su ogromne, ono što je sinoć bilo evidentno je da se vučemo ko prebijene mačke po parketu, da stojimo daleko od igrača, da im se uopšte ne igra i da su očekivali da će se ovi sami pobediti.
Usrali su mi i veče i dan sinoćnim ponašanjem naši košarkaši, to je nedopustivo da se onako ponašaju na parketu, bez obzira na tragičan poraz u četvrtfinalu, sramota velika za klub je da se dopusti da ti igrači budu onako nemotivisani i nonšalantni.
Tu je trenerova greška najveća, pa da je Sveti Petar na klupi.

Kada nam stane šut spolja mi smo koka, to je bilo evidentno na dosta utakmica ove sezone,prosto živimo od tog šuta a isto tako i umiremo od tog šuta.

Čitam Smailagić opet povređen,pa koji put već ove sezone, očigledno taj čovek nije materijal za sportistu, ne bi se njega Golden State Warriors tek tako lako odrekao da su procenili da ima materijala za obradu.
Voleo bi da ta povreda kolena o kojoj se piše bude nešto sitno, ali previše je već puta ove sezone bio povređen da bi to bila slučajnost.

Mi smo ove sinoć morali da pobedimo 20+razlike bez obzira na sve,ali kad bi neko hteo da igra, ali da se osvrnem na naša 2 poslednja napada na utakmici, pa majku mu jebem imamo li mi neko drugo rešenje u poslednjim napadima izuzev da damo loptu Panteru koji treba sam sve da rešava?
I onda on drži loptu non stop kod sebe, i ili šutira iz finte preko ruke trojku, ili probija prvu liniju pa šutne nešto iz naskoka, dok ostala 4 saigrača kao da ne postoje u igri, da li je to moguće?

Verujem da ćemo ove proći, ali ćemo imati jako velikih problema sa Cedevita-Olimpijom u polufinalu a da ne pričam o eventualnom srazu sa ciganima u finalu.

Naša ekipa ne voli i ne zna da igra protiv ekipa koje forsiraju kontakt, a cigani su baš takva ekipa,plus će imati suđenje kao i uvek, tako da će biti jako jako jebeno, ako uspemo nekako da se probijemo do finala.

Što se tiče ovog Tristana, kamo sreće da oće neko da ga zadrži tamo u SAD-u al nije niko toliko lud.
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.210
Reaction score
7.026
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Ljudi, taj jebeni Derbi se neće sam pobediti, očigledno smo ih već jednom potcenili i opekli se.
Sada nema popravnog, tako da ne upisujte unapred te stoka razlike, treba ih shvatiti jako ozbiljno.
Znamo svi da smo bolji za dve klase, ali moraju naši za pobedu doobro da se oznoje na parketu, prvo na njihovom.
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Očekivao sam malverzacije u ABA, pogotovo u završnici.
Očekivao sam saopštenja iz železnika, stvaranje atmosfere linča i pokušaj da se domaćinstvo Partizanu oduzme na svaki mogući način.
Očekivao sam medijski rat protiv Partizana.
Očekivao sam, mada i dalje ne mogu da povjerujem, kakav stav je slinčuga Grbović zauzeo prema KKP i to da nas šalje u Zagreb ili Ljubljanu.
Očekivao sam da će svaku jebenu mogućnost da upregnu protiv KKP, ne bi li mu stali u kraj.

Nisam očekivao onakvu kurcobolju među igračima.

Mi logistiku kao da i nemamo.
Jedino mjesto gdje možemo da se izborimo sa svim nedaćama je teren. Neće se niko sam pobjediti, pogotovo ne u privatnim takmičenjima kakva se igraju kod nas.
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!
Ovo oko Vukcevica smatram da Zoc odlicno zna gde je,ali da mozda nije dao saglasnost da mali ode na ove trening draftove,qrce palce...
Sigurno da ga je i poraz naljutio pa je ispizdeo dodatno. To je samo moje misljenje,a i nekako mi je nelogicno da Zoc ne zna gde mu je igrac
То значи да је он своје у Партизану одсвирао и да Жоц више на њега не рачуна!
 

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
2.757
Reaction score
14.148
Локација
Madagascar
Prodaja karata za mec playoffa ABA lige izmedju Studentskog Centra i Partizana pocinje u srijedu od 12:00h do 18:00h kao i cetvrtak od 12:00h do pocetka meca.Ulaznice ce se prodavati na biletarnici Sportskog centra Moraca.Cijene ulaznica su od 20 do 40 eura
 

rasimPFC

Grobar
Учлањен(а)
09.12.2008
Порука
560
Reaction score
1.673
Локација
Vranje
Nemam sta da zamerim,igraci i Zelimir su mi dali mnogo radosti ove sezone. Samo mogu da zamolim sve u hali na revansu sa SCom da se 40 min ori (makar refren) VRACAJU SE DANI POBEDE. To je minimum sto su oni zasluzili!!!
 

MacManus

Grobar
Учлањен(а)
01.07.2022
Порука
313
Reaction score
919
Локација
Boston
Poraz je nekad i zdrava stvar. Srećom pa nije bila be or not to be utakmica.
Kad odigraš utakmicu bez koncentracije i želje gubiš 100% . Mi smo i takvi odigrali ozbiljan napadački i egal meč, što dovoljno govori o potencijalu ekipe, ali lopta ne laže... Kada je ovoj ekipi glava na mestu, može pobediti kog hoće.
Šamar ekipi da se trgne i uozbilji jer dolaze dani kad se greške skupo plaćaju. +20 u Podgorici.

Šamar i ušuškanoj grobarskoj javnosti da se uozbilji i da dođu na utakmicu kad se ne igra EL. Ismejavan sam ili "usran" bez osnove od strane forumaša i to im je prošlo isključivo zbog njihovog dugog staža ovde ali nažalost sam bio u pravu...
Ta pesma bi trebalo da je pola svake tekme. Učestvovali su momci u njenom stvaranju i toliko je realno i dobra.
Nemam sta da zamerim,igraci i Zelimir su mi dali mnogo radosti ove sezone. Samo mogu da zamolim sve u hali na revansu sa SCom da se 40 min ori (makar refren) VRACAJU SE DANI POBEDE. To je minimum sto su oni zasluzili!!!
Uozbiljite se...
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.900
Reaction score
7.775
Kao da nekog interesuje utakmica protiv SC
Eto vidis, mozda i igrace "nije zanimala" ova utakmica, bas kao i tebe, a verujem i vecinu, posto nismo uspeli da ispunimo kapacitet Pionira od koliko 7000-8000 hiljada.

Za Partizan se ne navija zato sto je najbolji, vec zato sto je najposebniji klub na svetu, ovo vazi iskljucivo za KK sekciju.

Sami smo sebi zakuvali, sami cemo se izvaditi, bolje izgubiti kuci od Derbija, nego li od odvratne zagrebacko-slovenacke fuzije.
 

MacManus

Grobar
Учлањен(а)
01.07.2022
Порука
313
Reaction score
919
Локација
Boston

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.224
Reaction score
1.534
Ali ti tekstovi, pa ovo treba odstampati i dati igracima da citaju... Svi se kao sekiraju sta se desava sa Partizanom a ustvari jedva cekaju da poginemo... Toga svaki igrac mora da bude svestan sutra...Ovaj mec u Podgorici se mora uci kao da igramo fajnal for protiv Barse...

Ako odigramo maksimum, nema razloga za brigu, svako opustanje kao u Splitu i fazon lako cemo, kostace nas...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top