Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.146
Reaction score
2.074
Локација
u srcu šesnaesterca
Ne nasedati na stare spinove gebelsa. Pustio je Pantera prekjuce, Lesora juce, Aba danas. Sutra ocekujem napad na Zeljka, sve sa namerom da nam skrene paznju sa Col. Pamet u glavu, koncentracija max. Kad prodjemo sokice, razmisljacemo o gamadima
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.900
Reaction score
7.775
Ovo je bolesno sta radi jedan psihopata koji prvo ne moze da se dogovori sam sa sobom, onda sa ostalima.

Pu pu nedaj boze kad bi se cedol plasirala u finale, isti taj olos bi odjebao kls i potrcao u zagrljaj mutantima iz Ljubljane, kako bi ukrali jos jedan trofej, laganih 3-0.

Smeta mu Arena, smeta mu 20,000 Partizanovih navijaca, smeta mu Zeljko, smeta mu to sto se je njegov tim prosetao do finala naravno u sklanjalicama, a nama svaka utakmica visi o koncu, smeta mu to sto ima svake sezone 5M veci budzet od Partizanovog, smeta mu to sto Exum, Naneli, Panter biraju Zeljka, a ne njegovu usranu igracku zvanu diva.

Boze zdravlje da se plasiramo u finale i onda ocekujem odgovor od Ostoje fikusa, da odbranimo Partizan, nas grb, Zeljka, igrace, navijace, domaci parket, Arenu, ponos i cast.
 

TheWhiteCrow

Početnik
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
99
Reaction score
1.369
Локација
Kosovska Gracanica
Ostoja za sada cuti na sva ova saopstenja, sto uopste nije lose jer je zaista potreban maksimalni fokus i usmeravanje energije na Cedevitu. Medjutim, eventualnim (sta bre eventualnim?) plasmanom u finale Ostoja je taj koji ce polagati najbitniji ispit do sada u novijoj istoriji kluba. Ponavljam, to nece biti ni igraci, ni Zeljko, vec Ostoja i njegova "borba kroz institucije". Kako ce to da izvede, da li ce da udje u blato sa Covicem i da vrsi medijski pritisak i prepucavanja, ili ce da obezbedi neophodnu logistiku, a da ne izlazi u javnost, mene ne interesuje, ali on MORA biti taj koji ce povuci najveci pritisak, a ne da Zoran Savic i Zeljko biju njegove bitke. Vrlo je izvesno da je ovo mozda i poslednja sezona u ABA ligi, Partizan mora da je osvoji, bez obzira da li ima ucesce u El sl. sezone nezavisno od plasmana. Partizan mora da osvoji jer bi time okoncao ovu Covicevu ligu kao najtrofejniji klub u istoj, a onda bi se ugasila liga i to je jos jedan udaras psiholoski od kojeg cemo da im nabijemo vecite komplekse! Zato, Ostoja, sad ces se pokazati ko si i sta si zapravo.
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
448
Reaction score
2.542
Локација
Novi Beograd
Ostojica mudro ćuti, čeka razvoj situacije na svim frontovima, što košarkaškim, što narodnim.
On verovatno i razmišlja, dok mudro ćuti. Ima svoje mišljenje, ali često nije saglasan s njim.
Možda, ali samo možda, želi najbolje za Partizan, ali je svestan da sad nije trenutak da pita šta da radi.
Stoga i ova tišina.
Kad bi sad krenuo da se meša u svoj posao, bio bi nariban. Lakše je pustiti da Savićeva grbača amortizuje sve otrovne strelice i podle tabloidne udarce, Savić je gromada od čoveka u svakom smislu, može on to da podnese.
Još k'o za inat Ostojica nikako da prebroji naše pare za porez i vidi kako da ih dodatno oporezuje.
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
465
Reaction score
2.586
Vrlo je izvesno da je ovo mozda i poslednja sezona u ABA ligi, Partizan mora da je osvoji, bez obzira da li ima ucesce u El sl. sezone nezavisno od plasmana. Partizan mora da osvoji jer bi time okoncao ovu Covicevu ligu kao najtrofejniji klub u istoj, a onda bi se ugasila liga i to je jos jedan udaras psiholoski od kojeg cemo da im nabijemo vecite komplekse!

Kakva crna posljednja sezona u ABA ligi? To je naucna fantastika.
 
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
244
Reaction score
1.108
Локација
Trebinje
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
427
Reaction score
2.775
Локација
Beograd
Jebenih 19h, pa treba da se polomi pola nas s posla da dođe... pola osam je problem zbog Arenasport raporeda šeme programske..jbt Arena sport najgovnastija tv ikada...ona određuje pola termina i uslovljava kad se šta igra... inače kad rade prenos ne mogu da stignu na početak nijedne tekme Partizana.
 

Kinzal

Početnik
Учлањен(а)
01.07.2022
Порука
93
Reaction score
120
Локација
Sarajevo
Ne smeta njemu 20000 grobara u Areni, smeta picoustom, to je problem, kad u ovoj situaciji zagrmi "vučiću pederu", to je jako zajebano.
Ma zajebano je moj qrac, grmi mjesecima i godinama i ...?
Nema u ovoj nesretnoj Srbiji promjene vlasti dok to ne odluče oni koji su ga i doveli.
Sve dok ispunjava to što ispunjava može se grmiti qrcu
Kad se pojavi novi koji će to bolje raditi ovaj leti, grmio ga ne grmio
 

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.141
Reaction score
4.575
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
Itekako je zajebano, u ovoj ucenjenoj, napaćenoj zemlji Srbiji navijači Partizana su mu jedini trn u oku koji kvare ovaj decenijski progres u svim sferama dok ekonomski tigar ruši sve oko sebe. Treba da mu se skandira dok ne umre a i kasnije da se nikad ne zaboravi zlo koje je haralo Srbijom. On se bavi više nama nego državom, zašto zato jer nismo savilii kičmu ko ostali(opravdano ili neopravdano), njega to strašno nervira a kad je nervozan o da radi greške koje bi trebale da se naplate u nekom idućem periodu.
Da je neki drugi čovek na njegovom mestu skandiranje ne bi imalo smisla na duži period jer bi taj isti pre odstupio i bez skandiranja ali pošto je u pitanju luđak ima i te kako. VČĆ-PDR, meni draže ova VUČIĆU PEDERU
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.267
Reaction score
18.280
Локација
Kej Republika
27. April 2013.
Datum kad smo poslednji put uzeli ABA Ligu.
Laktaši F4. Igokea, pa cigani u finalu.

10 godina čekamo. Predugo.

Te sezone nismo blistali. U EL skor 2-8
Aba 16-10 I jedva dobacujemo do 4-og mesta. Highlight te sezone je utakmica sa cedevitom, tada iz Zagreba. I koš Gagija, na par sekundi do kraja. On daje taj koš i mi znamo da je sezona naša, da smo je prelomili, opet.

Večeras ne priželjkujem neku epsku pobedu, ne treba nam taj neki koš u poslednjoj sekundi. Samo tražim taj osećaj da smo konačno prelomili, da je sezona naša. Da se uzme trofej.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top