H.U.D.
Grobarčina
pa, ono SK iznad SportKlub u njihovom logou "radosnih"Kurvinsko likovanje ciganskog sk, gamad nad gamadima, oni su najniži oblik života.
Погледајте прилог 25803

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
pa, ono SK iznad SportKlub u njihovom logou "radosnih"Kurvinsko likovanje ciganskog sk, gamad nad gamadima, oni su najniži oblik života.
Погледајте прилог 25803
... i zauške, jbga, i zauške...On i Smailagić još samo rubeole i vodene kozice nisu dobili...
Koliko znam do 7 god ne placaju, ali naravno nemaju mjesto nego „na krilu“. Ja kad sam bio sa 2 sina, za jednog sam morao da zamolim nekog da ga uvede sa sobom. Znaci jedno dijete do 7 god na jednog odraslogJedno pitanje,posto bih prvi put dosao sa dvoje male dece (7 i 4 god)
na utakmicu sa Cedevitom 3.Marta,hteo bih da znam jel se placaju ulaznice za decu ili ne?
Edit ; i kolika je cena ulaznica generalno za utakmice ABA lige,konktetno i za ovu?
Od 600din do 4200dinEdit ; i kolika je cena ulaznica generalno za utakmice ABA lige,konktetno i za ovu?