Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

Pogledajte naslov istog teksta kod origanalnog posta kolege Zalada i sada. Prvo Rada i njen pro-Partizan tekst (koji me je ostavio bez reci priznajem jer to nisam od nje ocekivao) a sad promenjen naslov teksta u kom su spinovanjem napisali kao da Ostoja upire prst u Zeljka i Zorana i kaze da je kriv sportski sektor, iako ih u tekstu nigde nije spomenuo. Naslov promenjen na samo neuspesna sezona. Izgleda da neko na SK zavrce usi zbog insinuacija i lazi usmerenih prema nama, ja ne znam kako drugacije da objasnim promenu naslova za tako kratko vreme.

Jebeš me, dođe mi da nađem Bogdanov mail i da ga molim da zajebe Atlantu i dođe kući.
Ja ne želim da mračim, ali zaista ne vidim kako možemo da opstanemo u ovakvoj državi. Ovo je gore od okupacije, ovo je gore od pakla. Kakva pokvarena ciganska govna upravljaju našim životima, naša jedina šansa je neko čudo, tipa Bogdan odjebe Atlantu i vrati se kući.

Jebeš me, dođe mi da nađem Bogdanov mail i da ga molim da zajebe Atlantu i dođe kući.
Ja ne želim da mračim, ali zaista ne vidim kako možemo da opstanemo u ovakvoj državi. Ovo je gore od okupacije, ovo je gore od pakla. Kakva pokvarena ciganska govna upravljaju našim životima, naša jedina šansa je neko čudo, tipa Bogdan odjebe Atlantu i vrati se kući.
Tesko, letos je izjavio da mu je zelja da zavrsi karijeru u NBA, po mogustvu bas u Atlanti.

Od opste halabuke kako treb ceo tim rasformirati do opsteg pesimizma kako nam svi odlaze a kako ciganima dolaze svi redom.
Polako sa zaključcima, tek ce se lomiti koplja!

Od opste halabuke kako treb ceo tim rasformirati do opsteg pesimizma kako nam svi odlaze a kako ciganima dolaze svi redom.
Polako sa zaključcima, tek ce se lomiti koplja!
A leto jos nije ni pocelo...Kako smo krenuli, svi cemo zavrsiti u Urgentnom do kraja juna, pitam se ko ce ziv docekati septembar.

U prošlom prelaznom roku videli smo kako nas država sapliće i logistički i finansijski. Bojim se da će ovaj prelazni rok biti još gori, jer je Oskar još bolesniji...

Прошле године овде на форуму је било баш прво занимљиво, а после мало и тужно, терао се Небо, Калатес циглар као трећи плеј, и бар пола НБА играча није било довољно добро да уграби који минут у КК Партизан.

А наравно на све то јебени новинари су ишли још даље и кењали да доводимо бар пола Европе. Углавном прелазни рок не мора ништа да значи у смислу не знамо ко ће да експлодира, поднесе притисак и тако даље. Ко год да дође добродошао, ко год да оде све најбоље.

Прошле године овде на форуму је било баш прво занимљиво, а после мало и тужно, терао се Небо, Калатес циглар као трећи плеј, и бар пола НБА играча није било довољно добро да уграби који минут у КК Партизан.

А наравно на све то јебени новинари су ишли још даље и кењали да доводимо бар пола Европе. Углавном прелазни рок не мора ништа да значи у смислу не знамо ко ће да експлодира, поднесе притисак и тако даље. Ко год да дође добродошао, ко год да оде све најбоље.

Zato smo i tako zavrsili… svi su upali u euforiju zbog bradatog smrada, na zalost i nas sportski sektor a nakon toga potop… svaki sledeci igrac je ubedjen sam bio ishitreno resenje

Zato smo i tako zavrsili… svi su upali u euforiju zbog bradatog smrada, na zalost i nas sportski sektor a nakon toga potop… svaki sledeci igrac je ubedjen sam bio ishitreno resenje
Proslo je i vise se ne treba okretati za tom sezonom niti za igracima koji su potpisali ili nisu, zadovoljili ili ne. Isto mislim i za sezonu sa Exumom i Lesorom, taj tim se ne moze vise vratiti. Vreme je za novi tim. Vazno je izvuci pouke iz svega toga i ne dozvoliti da se lose stvari ponove. Narocito se nadam da su Zeljko i Zoran naucili s kakvim ciganskim smradom posla imaju a taj je smrad dostigao kulminaciju krajem sezone a siguran sam da ce smrad biti i veci srazmerno nasem rastu i boljim rezultatima i da ce biti spremni na to.

Bojim se da bi, u tom slučaju, krenulo analiziranje njegovog porekla, svakog pogleda na hrvatsku zastavu i zameranje "srbskoj košarci". Jedino da ga patrijarh pokrsti pa da igra pola-pola.

Статус
Затворена за писање одговора.