Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2024/2025

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
4.717
Reaction score
22.783
Локација
Beograd

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.297
Reaction score
10.068
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Sedmog i 8. septembra učestvujemo na pripremnom turniru na Siciliji sa ekipama Trapani Šark, Dertona Basket i Golden Kings.

U Atini, na otvorenom stadionu, 20-21. igramo turnir sa Paom, Efesom i Makabijem.
Na sajtu abe stoji da se prvo kolo igra 20-22. septembra, mi otvaramo sa Borcem kući, i malo je nejasno kako i kad, ako smo u Atini tada?

Pripreme mislim da bi morale da krenu oko 15. avgusta, u skladu sa pravilom da se krene max 35 dana pre prve utakmice u sezoni.

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
5.415
Reaction score
13.108
Ko ce da krene na pripreme, s'obzirom da su Vanja i Nilikina na OI i da ce verovatno imati odmora mozda do kraja meseca?!
Iffe Lundberg, Kopriva ako je napokon zdrav i Aca Matovic je najrealnije, mozda se i Ostoja pojavi u neki retro dres Kicana.

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.566
Reaction score
3.765
Локација
u srcu šesnaesterca
Igraci su duzni da se jave do 01.09. na pripreme. Mladji domaci obicno dodju nedelju-dve ranije, stranci retko koji

GraveDigger88

Grobar
Учлањен(а)
04.04.2023
Порука
242
Reaction score
1.360
Локација
Netherlands

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.876
Reaction score
21.141
Локација
Kipar
Povodom jucerasnjih potpisa, Mario Nakic je igrac koga sam prizeljkivao u Partizanu. Ide kroz karijeru stepenik po stepenik i dolazi u Partizan na mala vrata. Mislim da ce se izboriti za znacajniju ulogu od projektovane.

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.699
Reaction score
10.573
Na temi od transferima se povela prica o talentima i nasoj djeci koja ne dobijaju sansu, vec stranci se dovode. Nisam htio tamo da pisem pa cu ovdje. Daj Boze da nijednog igraca ne izbacimo za reprezentaciju, ne samo u kosarci nego u bilo kojem sportu, sve dok nas dezava tretira na ovaj nacin.

Isak

Isak Neinsajder
Учлањен(а)
26.09.2019
Порука
70
Reaction score
582
Локација
Iza sedam gora i sedam mora
Kaže limar da nema objavljivanja pojačanja do početka priprema.
Jusup obznanio da dovodimo Lakića , Igokea za Nakića , Džons registrovan u KSS , Karlik se sam ozvaničio , Duan je otišao još i dalje i objavio sebe u crno belom dresu.
E moj limaru trpa te ko stigne.
Koliko je jadan , nekad mi ga bude i pomalo žao.

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
443
Reaction score
1.275
I ja mislim da je to stvar marketinga,vjerovatno vezano za sezonske karte.Kako smo rasformirali cijelu ekipu i otpustili igrace koji su bili mamac za gledaoce,sada ce predstaviti svih 15 igraca i objaviti cijene karata.U principu nema neizvjesnosti sto se tice potpisa,vecina sezonaca prati ove transfere pa nisam siguran da ce grupno predstavljanje imati neki iznenadjujuci efekat.