Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2024/2025

Статус
Затворена за писање одговора.

Shomac

Početnik
Учлањен(а)
22.02.2023
Порука
105
Reaction score
447
Локација
_ . . _
Jbg, malo nas nece, malo ne znamo, generalno je takva cela ova sezona, dosta slicna proslogodisnjoj, ne ostaje nam nista drugo nego da se nadamo nekoj sreci i na nasoj strani, ne treba tugovati iako je tesko da coveku ne bude zao posebno kad se izgubi od ovih. Neke greske nam se ponavljaju, posebno u prelomnim trenucima. Da pokusamo nekako da do kraja ABA lige budemo prvi zbog prednosti domaceg terena i moje misljenje je da sigurno u tom slucaju osvajamo ligu jer smo drfinitivno bolji tim od sekte. Sto se EL tice ne treba odustajati dok god postoje sanse za ulazak u plejin. Ziveo Partizan !

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.757
Reaction score
39.813
Локација
vaginamandibularia
Ne zasluzuje ovaj tim ovakvog trenera ni ovakve navijace. Ne znaš da izvedeš aut, ne znaš pravila za preko pola, ne znaš da kad promasujes bacanje to ne sme da se odradi pogadjanjem samo table... Jebiga. Za borbu ocena 9/10 kad se uzmu sve utakmice u obzir, talenat 6/10 maks ali IQ bolje da ne ocenjujem.

Zao mi Obradovica i nesto malo manje nas navijaca.

Cobi

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
376
Reaction score
1.352
Da se dobije mec sa 7 igraca protiv bilo kog evroligasa trika nema pa makar on igrao ovako kao zvezda.
Da pricamo o sudijama je glupo ako na podbacivanju Dejvis Kenan (30cm razlika dohvata ruke) ne mozemo da uzmemo loptu, ako iz 2 To ne mozemo da ubacimo loptu u polje.
I daj boze da pogresim, hocemo opet da kukamo na povrede sledeci put kad budemo igrali sa 7 igraca, gle cuda!
Ako Poku, Kopriva, Nakic, ne mogu protiv ovakvih cigana da dobiju skupa 20min onda dzaba cela prica.
Svaki mec preslikan jedan drugom, zadnjih 5 min raspada i opet sa 7 8 igraca igramo.

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
3.613
Reaction score
12.290
Ne zasluzuje ovaj tim ovakvog trenera ni ovakve navijace. Ne znaš da izvedeš aut, ne znaš pravila za preko pola, ne znaš da kad promasujes bacanje to ne sme da se odradi pogadjanjem samo table... Jebiga. Za borbu ocena 9/10 kad se uzmu sve utakmice u obzir, talenat 6/10 maks ali IQ bolje da ne ocenjujem.

Zao mi Obradovica i nesto malo manje nas navijaca.

To druze nisi normalan...

Bas ovaj tim zasluzuje ovakvog trenera i ovakve navijace... tim je odlican...

Ova ekipa igra ozbiljan basket, i videcete to za mesec dana...

Cek, mi se sad iznenadjujemo zbog poraza od cigana u ABA, a tamo nismo dobili 12 godina kad su oni bili i znacajno slabiji

Nemojte ljudi da budete cigani

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
605
Reaction score
1.742
Mnogo smo se potrosili zbog povreda Ifea i Nilikine.Svakako i Vanje.Ovi momci su dosta i izvukli,ako se vidi njihova minutaza.Ovo veceras je bilo tesko dobiti,bile su pripreme od sudija,preko atmosfere u medijima da 22 utakmice nismo dobili kao gosti,van EL.Veceras bi ih dobili u izgleda jedino normalnoj EL .Ovako ostajemo i dalje u trci za ovaj bitni ili nebitni trofej,dobicemo ih kod nas,samo smo na kraju pored prodate greske,dali im i ÷5 .Valjda ce neko od ovih povrijedjenih biti spreman za petak,skoro pa da nam je dan D za EL.

pfc4ever

Grobar
Учлањен(а)
09.10.2006
Порука
436
Reaction score
1.742
Ovo ce biti sezona propustenih sansi. 10 mec ove sezone protivnik ti se nudi a ti sta, ti mu kazes neka hvala evo tebi dajem ja ne treba mi pobeda.
Odlican ulazak u mec, 15 min ok igre onda naravno pad i stizu nas. Publika ocajna nikad losija atmosfera na derbiju kao da igramo protiv krke i ne iskoristimo. Pocinje cetvrta cetvrtina mi petorka Tajrik Davis Majk Bonga, a njima 3 patuljka bukvalno svaki duel mismec i sta mi radimo??? Pucamo trojke. Ne mozemo da spustimo loptu da odigraju ledjima, a i kad su spustili Tajrika zaustavlja jago ejjjjjjj bre mesto da unese i njega i loptu u kos. Ne moze na ovom nivou da se igra kosarka 37 38 min svaka 3 dana, jebes ti sve kad imas 4 5 igraca koji ne mogu da igraju po 4 5 minuta koja je bila onda svrha njihovog dovođenja. Dje je i sta radi bozic iz zadra dovedite coveka da bude nas osmani.
Smucilo mi se vise posle svakog meca da pisem greota ovo se moralo dobiti

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
6.017
Reaction score
14.894
Tri utiska ove utakmice:

1) "nesto vise" od 13,500 drekavca
2) "prst u oko", "prst u oko Deki" na podbacivanju lopte Jonesa i davidovca.
3) po ko zna koji put pod pritiskom ne mozemo da ubacimo loptu u igru u poslednjim minutama kad se utakmica odlucuje.

Nismo odigrali losu utakmicu, ali smo zbog nasih gluposti zasluzili da izgubimo.

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
7.592
Reaction score
38.889
Локација
Beograd
Uopšteno, sasvim dobra utakmica, veći mi je žal za pobedu, čisto da prekinemo tih preko 10 godina bez brejka tamo, nego zbog nečeg drugog.
Da, bili su glupavo izvedeni auti od strane Sterlinga, pogotovo i tupabo izgubljene lopte preko koraka, npr kad se Vašington zaleteo, pa uvalio Dejvisu kosku.
Mi bez jako bitna 3 igrača smo bolji od njih, koncepcijski, poprilično.

Koprivica danas sramotan, pao dečko sa Marsa. Odluke nedovoljno razvijene osobe I ruke špagete, jedan Davidovac i Mitrović mu uzimaju lopte iz poseda.

Za kraj, za mene, najbitnije, da smo vodili, imali nerešeno, šta god, izmislili bi pobedu, razlika u bacanjima je 32:19, a imali su poen razlike prednosti!!! Pogotovo kraj prvog poluvremena, umesto da odemo na +5, Geidraitis dobija bacanja na pravdi Boga, a 5x jači kontakt Sterling ne dobija bacanja i Mekintajer polaže za samo +1.
U 4/4 ulaze rano u bonus, ali ne lezi vraže, svaki skoro faul za njih je pri šutu. Jako bezobrazno nivelisanje.
Na 85 bacanja. Pa njih sa takvim odnosom Lejkersi iz prajma sa Šekom i Kobijem ne bi pobedili.
Odlična igra sa samo 7 igrača, bitan je Fenerbahče u petak, ove, ko bre jebe.

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
4.287
Reaction score
9.289
Ako smo izgubili a u picku materinu.
Ne znas da ubaciš loptu .
More mors.
Jeste da utakmica nije toliko bila bitna ali nemoj da gubiš ko retardiran da si.
Sledece 3 mora da se dobiju kao sto sutra mora da svane (Fener,Cedevita. I makabi).

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.942
Reaction score
11.433
Локација
"preko bare"
Teško je bilo za očekivati da ih tamo dobijemo, pogotovo ovako oslabljeni. Teško ćemo i kod kuće da pobijedimo. Čak mislim ni da nam ni prednost domaćeg terena neće puno značiti u eventualnom finalu. Jednom su se zajebali, kao u fudbalu, vise ništa neće prepustiti slučaju.

-sule-

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
319
Reaction score
2.090
Локација
Beograd
Tri utiska ove utakmice:

1) "nesto vise" od 13,500 drekavca
2) "prst u oko", "prst u oko Deki" na podbacivanju lopte Jonesa i davidovca.
3) po ko zna koji put pod pritiskom ne mozemo da ubacimo loptu u igru u poslednjim minutama kad se utakmica odlucuje.

Nismo odigrali losu utakmicu, ali smo zbog nasih gluposti zasluzili da izgubimo.
Izdvajam prst u oko... Strasno.

JF1983RS

Grobar
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
233
Reaction score
410
Локација
Zvornik
Nemojte o sudjenju pls, ovakvo sudjenje u gostima u ABA dugo nismo imali i necemo. Nije da nije bilo gresaka ali nisu one odlučile. Imali smo sanse da rutinuramo, nudili su se ceo mec, nije cak ni prelomilo izvodjenje auta, prelomila je losa igra visokih igraca na njihovim niskim. Znam da smesno zvuci ali vratite snimak i videcete koliko smo imali sizuacija da Dejvis ostane na onom kepecu Jagu ili na Kenanu. Mozda gresim vruce glave, mozda nije bio Dejvis ali iz glave znam 3 situacije gde smo izvukli nula koseva. Ne moze se sa 7 igraca igrati kosarka na ovakvom nivou, ja sam se kuci preznojavao i grizao sta sam dohvatio, kako je tek kad tamo njima zivci popuste, koncetracija, dodje umor.

Ovih 5 razlike je i vise nego podnosljivo na kraju, vise me brine kako ce se odraziti na psihu, umor, kako ce biti Dzins sutra kad se zglob ohladi. Na pocetku meca je stao na patiku iskrivljenog i sebi izvrnuo zglob pa se nadam da nije strasno.

Razbiti Fener i ovoga se nece niko secati.

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.175
Reaction score
6.087
Локација
Beograd
Ne pamtim dugo da sam se ovako iznervirao.

Ne možemo CMC i Davidovca da unesemo u koš na niskom postu.
Niti da izvedemo loptu u zadnja dva napada.
Najbolji strelac izgubi 5 lopti.
Nudili su se 40 minuta a suđenje može biti samo gore od ovoga.

Izrazito me zanima šta je diskvalifikovalo Pokušvskog večeras od minuta, ako nije povreda.

Baš sam deprimiran. Što ne znači da nećemo biti prvi na kraju ovoga.

mladen107

Grobar
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
435
Reaction score
1.908
Локација
Novi Sad
Nije posteno da drzis igrace celu utakmicu na klupi i das im sansu kad bas moras i kad utakmica dodje u ovu fazu.
Zamisli koliki pritisak taj Koprivica kad dobije sansu na ovaj nacin. Decko je odmah uvatio dva skoka u napadu i ono sto mu se desilo da mu ispadne lopta 100% je posledica tog pritiska.

Статус
Затворена за писање одговора.