Cooler
Grobarčina
Onda stvarno imamo gomile igraca sa malim kosarkaskim IQ
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Pa šta je tu iznenađujuće? Svaka ekipa igra tako protiv nas, i to nam je kompliment, na neki način. Ponekad pomislim da 70 posto ekipa igra Abu samo zbog utakmica sa nama. Njima su to svojevrsna finala. Pobediš Partizan, posle godinama pričaš o tome. Nije danas bilo sjajno, ali više volim da štucamo nego da recimo 42 puta zaredom dobijemo neki klub.Bravo Partizane moj.
A ovi iz Mege mogu da mi se napasu muda... a posebno Radanov. Jbte, kao da igraju na život i smrt protiv nas.
Nisam mislio da će biti ovakav ali se videlo još na utakmici protiv barse da ima potencijala bez obzira na gresške iz te utakmice, stvarno je bio dobar, odigrao je dobru utakmicu, sa njim na terenu smo ih stigli...i evo šta se desilo kada je prošlo neko izvesno vreme.Ajde iskreno, je l ima neko da je pomislio pre 2 meseca da ce Washington biti igrač kakav je sada za našu ekipu?
Veliki put je prešao od tada. Bravo za Alekseja.
Manje bitno, pao sam samo nas Partizan za 15 hiljada, igrao ih na kvoti 1.55 na poluvremenu.
Imaju i kup nebojse covica da se pokazu ovako protiv nas,ili izgube 90 razlike od fmpLogicno je da svi igraju maksimalno jer im je to mec sezone . Primer Mege , ne moze da ispadne , ne moze da osvoji , ne igraju nista osim aba, sta imaju prece od ove utakmice gde ih procenjuju razni skauti u utakmici protiv evroligaske ekipe i za koju se spremaju tako reci pola sezone.
Oni sad vec mogu da se pripremaju za utakmicu sa nama u areni i to im je to.
Ako smo se mučili sa našpanovanom megom kako ćemo se izboriti sa našpanovanim Panatanaikosom??!E zato i jesmo VELIKI PARTIZAN. Videćete kako će nas dočekati našpanovani Ataman na maksimumu za koji dan.