Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2024/2025

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
559
Reaction score
3.081
Локација
Панчево
Gledam Zeljkov intervju sa sport klubu i upada mi u oci kako iskreno veruje u to sto prica i cestita ostoji za sve postignuto.

I pocne da mi bude zao coveka, jer ga mrzim iz dna duse, a uglavnom Zeljko moze da diktira moje misljenje za javne osobe oko kosarke i generalno, suvisno je pricati koliko ga postujem i volim ko oca rodjenog.

I ukapiram da je ostojina najveca mana sto je predsednik Partizana, i sto su njegovi navijaci Grobari, a ne niskomoralna gamad koja peva kako sviras.

Ostoja je, cinjenicno, najbolji funkcioner u istoriji SD partizan u bilo kojoj eri i sportu, gledajuci postignuto i zateknuto, i verujem da radi dobar poso, ali covece, brata rodjenog bih pljunio da je sluga rezima. Zao mi je coveka nekako posle ovoga.

Nismo isti, to je njegov glavni problem. Dosad bi imao statuu ispred cmarakane da je sa druge strane brda.

I da, nek crkne, nismo isti.
Dragan Kićanović likes this...

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
382
Reaction score
1.128
Tesko je ovo objasniti,osim da je Zeljko iskreno govorio,sto mu je jednostavno profil.

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
647
Reaction score
4.019
Локација
Trstenik
Željko da iskreno govori uvek u javnosti onda bi odavno nazvao Ćoravog i majmune koji navijaju za njegovog mutanta smećem i ološem. On govori ono što je procenio da je najbolje po Partizan, i tako bi svi mi trebali da delujemo. Šta sad treba da krene da pljuje po Ostoji? Kakvu bi to korist imalo po stanje u klubu?

Sahranar

Početnik
Учлањен(а)
17.04.2016
Порука
110
Reaction score
518
Локација
Diznilend
Поједини овде не схватају или не желе да схвате. У борби за лиценцу ЕЛ посматра се сваки гест свих који су повезани са клубом. Шта мислите како би се посматрало да Жељко назива правим именима овдашњи талог и руководиоце, како спортске тако и оне ван спорта. А тек да са сарадницима из клуба има било какав сукоб... Све се одмерава и оцењује и то је разлог због чега Жељко инсистира на господству, иако је више него очигледно да се суздржава на макс и на интервјуима и на кзш да не узврати на провокације како би требало.

pfc__

Grobar
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
207
Reaction score
1.142
Локација
Jug
Rutinski, kako nam je i trebalo. Dobro rasporedjeni minuti i poeni.

Drago mi je zbog Lakica koji je dobro iskoristio pruzenu sansu.
Nakic s druge strane se jos trazi nakon povrede.
Balsa dominirao pod kosem.

Nilikina je navodno povrijedio zglob, nadamo se da nije nista strasno! Trebamo ga u ovom duplom kolu.

Kentucky

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2018
Порука
306
Reaction score
2.457
Локација
Western filmova
Tako reći, lakši trening. Dobra utakmica, za uigravanje, ponavljanje, automatizam nekih akcija u napadu i odbrani. Sada idu jako bitne utamice, možda i prelomne za ovu sezonu.

Sava93

Grobar
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
302
Reaction score
878
Локација
Ruma
Korektno odigrano, reklo bi se rutinski. Za izdvojiti jedino partije Koprivice i Lakića, prvi jednostavno i zaslužuje minute u EL, drugom se malo i namestilo večeras. Dosta slobodnih bacanja, ušle su na kraju i te dve trojke, ali generalno dečko još dosta mora da radi, pogotovo na šutu. Doduše potrebni su minuti, valjda će ih biti u narednom periodu, pošto u ABA imamo lakši raspored. Ne bi bilo loše da imamo još jednog domaćeg raspoloženog igrača, ako ništa drugo za taj kup koji samo što nije. Valjda će do tada proraditi i Nakić. Sve u svemu glavni ciljevi su ispunjeni, a to je pobeda i odmaranje nosioca. Čestitke momcima na pobedi.

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.595
Reaction score
13.170
Локација
Beograd
Meni bilo malo čudno, navijaju za nas a protiv svojih :D svakako je dobro što su se neki odmorili a neki pokazali ali za dokazivanje, nije dovoljno, mora jače da se grize...
@zoig, zna ali smara s nba i koledž košarkom, davi, za gušu hvata, dosadan je, jbt...

Sahranar

Početnik
Учлањен(а)
17.04.2016
Порука
110
Reaction score
518
Локација
Diznilend
После тешког пораза ништа боље за опоравак него лака победа, да се врати самопоуздање. Играчи као да нису свесни колико потенцијал као екипа поседују. Сад иде припрема па уз Божију помоћ да се крене у нову серију победа у ЕЛ.