GraveDigger88
Grobar
Bravo momci! Lagano pobeda, lepo zagrevanje pred derbi. Napred Partizan!!!
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Гледам ово 2 пута и само расте бес у мени. Ова појава, овај отпад људски, је члан УО Дунав осигурања и неко мудо у фирми Експо 27? Јеботе, какав је то накот. И колико месечно ова јадна држава издваја за такве?![]()
Željka Obradovića jezivo vređao napredni navijač iz redova Zvezdinog sponzora, pre toga obrušio se i na nastavnike
Ako ste se nekada zapitali kako Srpska napredna stranka vidi "većinsku, pristojnu, obrazovanu, domaćinsku i uspešnu Srbiju", najbolje je zaviriti u njihove redove.nova.rs
Bio je minut cutanja, maksimalno ispostovan.Tv Arena se uključila u prenos kada je utakmica već počela...zna li neko da li je bio minut ćutanja za Praju i kako su klubovi i hala to ispoštovali?
Gledao sam početak na Areni 10, uključili su se nekoliko minuta pre početka utakmice, bio minut ćutanja za Praju, ne znam tačno koliko je trajao.U 4/4, na plus 28, Ajzeja Majk leti po parketu zbog jedne lopte...lepo za videti...
Tv Arena se uključila u prenos kada je utakmica već počela...zna li neko da li je bio minut ćutanja za Praju i kako su klubovi i hala to ispoštovali?
Za jednog Saleta Mutavog se nosila majica sa njegovim likom...a za Praju...?
Ili se čeka nastupajući derbi...
Ali mi je drago na sta drugi lici posle izivljavanja žvale i povratka ŽocaŽalosno na šta u ovom trenutku liči jedan velikan kao što je Cibona.
Pa, vežbao čovek protiv Pariza... Sta ti bi Aleksej 5 trojki...
NeZoc pravovremeno poceo da razigrava domace igrace za kup.