Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2024/2025

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.469
Reaction score
33.290
Локација
Beograd
U 4/4, na plus 28, Ajzeja Majk leti po parketu zbog jedne lopte...lepo za videti...

Tv Arena se uključila u prenos kada je utakmica već počela...zna li neko da li je bio minut ćutanja za Praju i kako su klubovi i hala to ispoštovali?

Za jednog Saleta Mutavog se nosila majica sa njegovim likom...a za Praju...?

Ili se čeka nastupajući derbi...

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.605
Reaction score
1.571
Гледам ово 2 пута и само расте бес у мени. Ова појава, овај отпад људски, је члан УО Дунав осигурања и неко мудо у фирми Експо 27? Јеботе, какав је то накот. И колико месечно ова јадна држава издваја за такве?

Слабо идем на баскет, ове године сам само био против Панатанаикоса. Замолио бих све који иду, да на следећој утакмици не помињу покојну Црвену звезду (1945.-2011.), већ само оно како се тај клуб стварно и зове - ФМП Железник.

pfc__

Grobar
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
236
Reaction score
1.414
Локација
Jug
Tv Arena se uključila u prenos kada je utakmica već počela...zna li neko da li je bio minut ćutanja za Praju i kako su klubovi i hala to ispoštovali?
Bio je minut cutanja, maksimalno ispostovan.

Arena u Srbiji ubija sa reklamama, ja zato preko divljeg IPTV preferiram Arenu HR ili BiH... manje reklama, pocne na vrijeme utakmica, na tajm autima cesto nisu reklame pa se cuje i sta treneri imaaju reci itd.

avax

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
3.798
Reaction score
13.682
Локација
okupirana Srbija
U 4/4, na plus 28, Ajzeja Majk leti po parketu zbog jedne lopte...lepo za videti...

Za jednog Saleta Mutavog se nosila majica sa njegovim likom...a za Praju...?

Ili se čeka nastupajući derbi...
Gledao sam početak na Areni 10, uključili su se nekoliko minuta pre početka utakmice, bio minut ćutanja za Praju, ne znam tačno koliko je trajao.

Kentucky

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2018
Порука
311
Reaction score
2.521
Локација
Western filmova
Nisam mogao da odgledam drugo poluvreme, jer na našim ulicama se dešava mnogo toga bitnog za budućnost i lepog, pa ovaj put moja dužnost je bila da budem tamo. Ono što sam odgledao, bilo je dovoljno. Zadovoljstvo i privilegija je biti navijač PARTIZANA, biti svoj, biti slobodan. NUSKNVP

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.653
Reaction score
4.263
Meni je strah od tih 5 dana do utakmice da se Zeljko ne prekombinuje sa dodatnim akcijama i specijalima, pa da ih uvali u mod resavanja trigonometrije.

Samo isto nastaviti, ali malo jace laktom po bubrezima.

Последња измена:

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.188
Reaction score
17.797
Локација
Yaoundé
... Sta ti bi Aleksej 5 trojki...
Pa, vežbao čovek protiv Pariza :D

Nego, ljudi, kako sam se zaj....! Dođem juče s posla i, onako umoran, tražim link za utakmicu. Ne znam šta mi bi da to uradim na jbnm telefonu, umesto kao inače na računaru.

Ubodem link na onom sajtu jagledam, krenem automatski da overavam korake do videa i - tarifira mi utakmicu, koju na kraju nisam ni uspeo da pogledam, sa 1050 dinara! :banghead: Nikad više na telefonu! I još su mi uredno poslali sms sa obaveštenjem: 960 din. za pristup linku, ostatak je, valjda, porez...

Nisam se, začudo, iznervirao kako inače umem, tim pre što sam txt pratio dešavanja u ZG. Sad još samo da naplatimo i naprednim ciganskim govnima!

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
4.188
Reaction score
17.797
Локација
Yaoundé
E, u međuvremenu sam skontao gde sam pogrešio...

To što sam kliknuo uopšte nije bilo vezano za sam video Cibona - Partizan, već mi se otvorila jedna od onih reklama ka nekim, kako se ispostavilo, video-igrama, nekakav Apex ili tako nešto, a što mi je automatski pokrenulo sms aplikaciju i poruku koju sam ja, onako umoran i bez razmišljanja, potvrdio. Magarac...

Gde bismo mogli iskopirati ovo ili ponoviti, da se ljudi ne zeznu kao ja?