Залад
Форумски курсаџија
- Учлањен(а)
- 30.06.2019
- Порука
- 4.085
- Reaction score
- 36.560
- Локација
- Из Чикага (моји, знаш ти добро који)
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Ovo govno je najureno iz Dunava. Jedan manje…![]()
Željka Obradovića jezivo vređao napredni navijač iz redova Zvezdinog sponzora, pre toga obrušio se i na nastavnike
Ako ste se nekada zapitali kako Srpska napredna stranka vidi "većinsku, pristojnu, obrazovanu, domaćinsku i uspešnu Srbiju", najbolje je zaviriti u njihove redove.nova.rs
Najuren i odatle.Ne mislim da je najureno, pre ce biti da je stigla komanda da se svi uvlace u jagnjecu kozu jer vide da je dogorelo. Isti taj ima i direktorsku funkciju u Expo2027 pa ne vidim da je i odatle najuren
Meni se čini kao fotomontaža daj Bože da sam pogrešio
Ово је од прошле године.Gde je ovo objavljeno?
Mislim da su ovaj put imali uticaja naši mejlovi. Znam jedno 15ak ljudi, koji su, pored mene, slali mejlove Dunavu ukazujući na ovog retarda, i na to da ćemo Dunav zaobilaziti u širokom luku. Plus sijaset ljudi koji su to isto uradili, ili tako bar kažu u raznim komentarima. A možda sam samo naivan. Inače, saopštenje im je debilno. Napustio iz porodičnih razloga, kažu. Kako god, neka je oteran ili sklonjen, šta god.Ovo govno je najureno iz Dunava. Jedan manje…
27.3. gostujemo u Minhenu tako da sigurno ne gostujemo nikome 28.3. Najverovatnije u Splitu gostujemo 30. ili 31.3.2.5.2025 docekujemo SC Derbi
5.2.2025 u Bolonji
7.2.2025 u Monte Karlu
Zbunila me ova fotografija iznad i meca protiv Splita, kome zapravo gostujemo 28.3.