Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2024/2025

Статус
Затворена за писање одговора.

mogway

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
289
Reaction score
1.830
Bilo bi lepo da je tačno, ali bojim se da se to možda plasira po medijima u cilju destabilizacije i dekoncentracije jednog od trenutno najboljih šutera u Evroligi

pfc__

Grobar
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
820
Reaction score
6.742
Локација
Jug
Da li ima istine u ovome?

Mislim da ima. Brown kod nas ima ugovor na 2 sezone, ali ima izlaznu klauzulu na ljeto i mozda novim ugovorom zelimo da zatvorimo i tu mogucnost, jer me ne bi cudilo da se mnogi timovi tamo raspituju za njega nakon ovakve sezone. Lik ima tijelo NBA igraca i sve sto je potrebno da bude tamo u rotaciji.

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
6.040
Reaction score
28.444
Локација
Beograd
Ne brinte kurve režimske sa b92, ostaje da jebe vas i vašu kurvetinu mutantsku. Crknite gsmadi. Ceo dan o Braunu, slučajno? Ne.

Последња измена:

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
814
Reaction score
2.428
Iz kojeg konteksta su ovi izvukli naslo da je Braun rekao NE..Sacuvaj me tih objektivnih medija.Ako smo ponudili produzetak ugovora,koji je po trajanju isti kao i sa ostalima,znacilo bi da je licenca EL sigurna bar za 3.godine i da zelimo oko Brauna da pravimo ekipu.

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
4.151
Reaction score
16.236
Svaki ovakav igrac ima NBA klauzulu i to je normalno i ocekivano.

I ne znam koje pare da im se daju, dobiju lo zagarantovan ugovor u NBA, idu tamo bez razmisljanja

Vanjor

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
760
Reaction score
4.428
Локација
Novi Sad
Ozbiljnost novinarstva na B92 : prva vest,Braun letos potpisao ugovor na godinu dana.
Druga vest, Braun ima ugovor do leta 2026.

Jones

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2010
Порука
246
Reaction score
1.292
Локација
Stari Košutnjak
Slusao sam skoro Pedju Drobnjaka koji je rekao da ne brinemo, da skoro niko iz EL pa cak i Nan nece u NBA a pogotovo ne nasi igraci.
Pa da, realno je bas zajebano zabosti jak ugovor u nba kao povratnik. Mislim da je Frenk rekao da nba reciklira igrace...jbg veliki kvalitet je tamo. Dosta njih trazi da udje iz razvojnih liga plus svake godine dolaze mladi kvalitetni igraci sa koledza...tako da kad neko dugo traje u nba kao npr Bogi to je bas za respekt.

Gledam npr Dzabari Parkera, realno cudno mi je da se on ne vraca u nba posto ima kvalitet i fizicki mi deluje dobro, a ime je i u nba.

Статус
Затворена за писање одговора.