Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2024/2025

Dietotex

Grobar
Учлањен(а)
23.07.2018
Порука
303
Reaction score
2.940
Локација
Jamaica
Po meni,ključni razlog za ovu apatiju je debakl od Efesa...Toliko su nas deklasirali da su se ove naše sekaperse potpuno ugasile...Kao lebac nam treba jedna velika pobeda da ovi povrate samopouzdanje...Razbite zvezdasmrdiju i rešen problem...preokrećemo sezonu...Ifče i Voš kad se povampire...30+ sve utakmice do kraja...OSVAJAMO SVE !!!

Vanjor

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
586
Reaction score
3.628
Локација
Novi Sad
U slucaju da mi budemo 2 a cigani 4, ko u eventualnom finalu ima prednost domaceg terena?
Ako si 2. imas prednost u finalu protiv svakog osim protiv prvog.
Naravno, poznavajuci ih, nije kasno za jednu hitnu sednicu pa da se uvede pravilo da boljeplasirani u EL ili onaj koji izbaci prvog ima prednost. :D

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.647
Reaction score
11.107
Локација
NbG
Nas (ras)pad se desio od pauze za Kup i prozora za reprezentacije. Prvo psiholoski pad nakon izgubljenog trofeja protiv cigana, a paralelno sa tim imali smo grupu igraca opterecenu duplim reprezentativnim kolom (Ife, Bonga...), za neke totalno bespotrebno utakmicama bez rezultatskog znacaja. U isto vreme druga grupa igraca je dobila slobodan prostor koji nas je totalno izbacio iz ritma, da ne ulazim u price o zloupotrebi tog vremena od strane pojedinaca. Nakon toga ekipa izgleda gore nego u avgustu nakon prvog okupljanja. A pojedinci, najociglednije kod Ifea, da ti tesko da gledas na sta moze da lici jedan profesionalni kosarkas, isti onaj koji nam je prethodne godine zagorcavao zivot.
Mi drugi tim nemamo, kao ni prostor za bilo koju izmenu sad na kraju sezone. Iskreno se nadam da svlacionica nije pukla i da u njima jos uvek ima zelje da se sastave i pobiju sa svima. Sa igracke i trenerske strane imamo materijala i aduta za sve koji nam se nadju na putu. Sa psiholoske, kao sto je par kolega vec pomenulo, govor tela kao da su vec streljani i naterani da statiraju u necemu u sta ni sami ne veruju.
Zato smo mi budale, bolesne od ljubavi i ako nesto imamo to je vera i za nas i za njih, videcemo da li ce to biti dovoljno da ih prodrmamo iz ove apatije i ucmalosti...

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.686
Reaction score
38.753
Локација
vaginamandibularia
Ne znam pri kom rezultatu je bila ona nasa kontra, tipa 3 na 1 ili 4 na 1.
Lundberg, Majk, jos neko.. niko ne smije na polaganje nego vracaju nazad, pa Vanja masi za 3, pa posle iz ofanzivnog skoka mislim Karlik polaze.
Ono je bio horor kako su ugasili kontru jer niko nije smio na polaganje bojeci se rampe ili sta vec.
To da nisu kosarkasi KKP svako ovde bi otvoreno nazvao sisice, jaja, pickice i kako sve vec. I realno, takva kvalifikacija bi bila prilicno tacna. Trenutno u KKP nema dovoljno zaista hrabrih igraca. Vecina bi da se krije po terenu ili "uzimaju" iskljucivo alibi suteve, gde iz dobre pozicije ti opalis pa kazes, jebiga, to je kosarka. Cini mi se da smo prilicno pogresili u izboru, bar kad je karakter mnogih igraca u pitanju.

Cooler

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2008
Порука
1.606
Reaction score
3.881
Локација
u srcu šesnaesterca
Da, fali ovom timu kapiten. Ubica, uvek zeljan poena vise, da ubija za pobedu. Da gazi i na - i na + 30. Kao sto je bio Panter prve dve sezone. Dok sadasnji kapiten preskace suteve. Vanja je dobar momak i igrac, ali na zalost, nije vodja na terenu. Karlik jeste donekle, ali taj instinkt jos mora da razvija. Ne sme da promasi bacanje za trofej. Ne sme da se plasi tog trenutka, nego da zivi za taj trenutak. Da zbog toga gine cele sezone, da dodje u prilku da osvoji trofej poslednjim bacanjem. I da ga zmureci pogodi

pfc__

Grobar
Учлањен(а)
20.09.2019
Порука
335
Reaction score
2.147
Локација
Jug
Mozzart javlja da Sterling Brown mozda propusta derbi zbog povrede misica...

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.648
Reaction score
1.927
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
To da nisu kosarkasi KKP svako ovde bi otvoreno nazvao sisice, jaja, pickice i kako sve vec. I realno, takva kvalifikacija bi bila prilicno tacna. Trenutno u KKP nema dovoljno zaista hrabrih igraca. Vecina bi da se krije po terenu ili "uzimaju" iskljucivo alibi suteve, gde iz dobre pozicije ti opalis pa kazes, jebiga, to je kosarka. Cini mi se da smo prilicno pogresili u izboru, bar kad je karakter mnogih igraca u pitanju.
Vrlo moguce da si u pravu. Pokazali to vise puta, pogotovo protiv Efesa kuci.
Nikada nece biti problem (samo) poraz ako vidis zelju, volju, energiju, tad su to oni porazi koje cesto i treba romantizovati.
Ovo sto nasi igraci stavom pokazuju je nepostovanje svih ljudi koji ih prate sirom Evrope.
Nije im vraceno ni upola.

Mozda pretjerujem, ali ja se npr ne bih iznenadio da Vanja kad dodje kuci uvece posle Efesa ili danas posle gostovanja u Pg nastavi da se ponasa kao da se nista nije desilo i da kulira.
Ne vidim ga kao karakter kome ce kao kapitenu, Partizanovcu i igracu Partizana biti tesko tu noc, da ce mu pretesko pasti..
Nemamo takvih igraca karaktera u timu sem eventualno Lakica i Karlika i to je cinjenica. Daj Boze da grijesim i da u nekima od njih unutra kljuca.

Zato taj isti Vanja prije godinu i po otprilike u podkastu kod onog mejnstrim Grobara Luke i Kuzmanovica prica kako je Pionir bio prazan dok je igrao u prvom mandatu i dok se nije igrala Evroliga sto je notorna neistina. Pogotovo ne u periodu 2016-2017. Bila je manja posjeta dok je Muta bio cini mi se ali se vratilo za vrijeme Trinkijerija. Jos pamtim ono njegovo ciganisanje i zakucavanje na kraju utakmice kada je odavno bilo rijeseno. Nesto slicno poput ponasanja Milutinova.

I da zakljucim: djeluje mi kao da Zeljko nema kontrolu nad njima a ni neku snagu da ih drmne. Izjave su mu vec iste mjesecima. Ne znam, nisam optimista za ostatak sezone uopste.

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
769
Reaction score
1.189
Локација
Beograd
neko je drugoj temi (bivsi igraci) napisao da zeljko zna da radi sa vrhunskim igracima,a ovi nasi to nisu
i lako je vrhunskom igracu kakve je imao u svim klubovima da shvati sta zeljko zeli ,kao sto je bilo lako exumu,panteru,ledeju i lesoru koga je napravio,papapetru jer su to vrhunski igraci
ali ove igrace ne mozes da forsiras da te razumeju,vec ti moras da razumes njih i da im se prilagodis
zato i puknu pod pritiskom i upadnu u depresuju drugu godinu zaredom i problem je sto on misli da moze od njih da napravi datomea,bogdanovica,veselog i ne znam koga jos....
Zeljko molim te ko brata..promeni nesto i u sebi i daj da spasimo ovu sezonu dok se spasti moze...

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
4.892
Reaction score
23.403
Локација
Beograd
Sećate se da je imao problema, tačnije neki igrači reprezentacaije nisu mogli da shvate akcije što im je objašnjavao na EP u NS? Ne znam o kome se radilo, maltene morao je posebno da im objašnjava. Moguće da je i sada isti slučaj sa nekima.

Velo

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
922
Reaction score
990
Gde je sinoć bila Smrada novinarka da pita Željka kako vidi činjenicu da nam do kraja sezone predstoji samo protokolarno da se pojavimo na utakmicama, usta je jebem

1926

Početnik
Учлањен(а)
14.08.2018
Порука
28
Reaction score
15
Локација
Srbija
Lucic bi nam bio jako koristan to nema sumnje ali problem je sto njega povrede odvoje od terena po nekoliko meseci svake sezone

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.849
Reaction score
1.201
Локација
Ivanjica
Znači u subotu igramo ako ispadnu cigani ne u pon . Zar ne rekoše tako ?