To da nisu kosarkasi KKP svako ovde bi otvoreno nazvao sisice, jaja, pickice i kako sve vec. I realno, takva kvalifikacija bi bila prilicno tacna. Trenutno u KKP nema dovoljno zaista hrabrih igraca. Vecina bi da se krije po terenu ili "uzimaju" iskljucivo alibi suteve, gde iz dobre pozicije ti opalis pa kazes, jebiga, to je kosarka. Cini mi se da smo prilicno pogresili u izboru, bar kad je karakter mnogih igraca u pitanju.
Vrlo moguce da si u pravu. Pokazali to vise puta, pogotovo protiv Efesa kuci.
Nikada nece biti problem (samo) poraz ako vidis zelju, volju, energiju, tad su to oni porazi koje cesto i treba romantizovati.
Ovo sto nasi igraci stavom pokazuju je nepostovanje svih ljudi koji ih prate sirom Evrope.
Nije im vraceno ni upola.
Mozda pretjerujem, ali ja se npr ne bih iznenadio da Vanja kad dodje kuci uvece posle Efesa ili danas posle gostovanja u Pg nastavi da se ponasa kao da se nista nije desilo i da kulira.
Ne vidim ga kao karakter kome ce kao kapitenu, Partizanovcu i igracu Partizana biti tesko tu noc, da ce mu pretesko pasti..
Nemamo takvih igraca karaktera u timu sem eventualno Lakica i Karlika i to je cinjenica. Daj Boze da grijesim i da u nekima od njih unutra kljuca.
Zato taj isti Vanja prije godinu i po otprilike u podkastu kod onog mejnstrim Grobara Luke i Kuzmanovica prica kako je Pionir bio prazan dok je igrao u prvom mandatu i dok se nije igrala Evroliga sto je notorna neistina. Pogotovo ne u periodu 2016-2017. Bila je manja posjeta dok je Muta bio cini mi se ali se vratilo za vrijeme Trinkijerija. Jos pamtim ono njegovo ciganisanje i zakucavanje na kraju utakmice kada je odavno bilo rijeseno. Nesto slicno poput ponasanja Milutinova.
I da zakljucim: djeluje mi kao da Zeljko nema kontrolu nad njima a ni neku snagu da ih drmne. Izjave su mu vec iste mjesecima. Ne znam, nisam optimista za ostatak sezone uopste.