Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2024/2025

Статус
Затворена за писање одговора.
Dobro sad, i to da li je ekstreman/veliki/prosjecan talenat... Da nije makar neki talenat ne bi razvaljivao u svom godistu prije dvije godine protiv ipak respektabilnih protivnika
ja pričam o ncaa nivou talenta.
Na tom nivou nije, to se vidi i po tome koliko se otimaju za tebe koledži i koji si na relevantnim listama.
To ne znači da on ne može da postane igrač ko što i loše draftovani igrači imaju vrhunske karijere
Što se mene tiče ovde na forumu se može proveriti nikad ga nisam hajpovao pisao sam zašto a dobre partije u mladjim nivoima su zbog akcelerantske građe i iskustva koje ide uz to, s tim što pretpostavljam da je delom prestao da raste tj nije dostigao očekivanu visinu. Što je čest slučaj.

Izgleda da ovaj uzoran ratni invalid sto je dobio flasu u vugla i nije tako uzoran kako se predstavio.
Čitam sad ovo. Kaže čak su i razgovarali sa par tamnoputih dama (to mu valjda dođe kao odbrambeni argument, tipa ako sam pričao sa crnkinjama to znači da nisam naše nazivao crnačkim kurvama). Ne znam samo ko su dame, osim ako nisu čuvene Nigerijke iz Sefkerina, nama Pančevcima poznate od pre x godina. Doduše, odavno ne izlazim, tako da moguće da sam nešto propustio. A videh par zanimljivih komentara juče, da ih ne kačim ovde, svašta se pominje. Od Prijovića i njegovih telohranitelja (ne znam zašto bi taj lik imao telohranitelje uopšte), preko priča da je ovaj zajebao pola kraja i celu rodbinu, i da daje pare na kamatu pa sve do toga da navodno postoji snimak na kojem se vidi kako ovaj udara devojku.
Meni žao kluba, nikog više.

ja pričam o ncaa nivou talenta.
Na tom nivou nije, to se vidi i po tome koliko se otimaju za tebe koledži i koji si na relevantnim listama.
To ne znači da on ne može da postane igrač ko što i loše draftovani igrači imaju vrhunske karijere
Što se mene tiče ovde na forumu se može proveriti nikad ga nisam hajpovao pisao sam zašto a dobre partije u mladjim nivoima su zbog akcelerantske građe i iskustva koje ide uz to, s tim što pretpostavljam da je delom prestao da raste tj nije dostigao očekivanu visinu. Što je čest slučaj.
Nisi ga ti, naravno, hajpovao, ali jesu drugi ovde i to se lako moze provjeriti. Samo kazem, mi volimo da hajpujemo one koji igraju kod nas, a cim odu ili nas necim "zeznu", ustanovimo da je taj u stvari kanta od igraca uvijek bio. I, s cim se i ti slazes, da to sto neko nije galakticki talenat ne znaci da ne moze recimo u toj Megi postati EL nivo igraca kakve mi u svojim redovima nismo odgojili jos od Vanje.

Na stranu sva nasa netrpeljivost prema Misku i svom tom projektu Mege, oni iz raznoraznih razloga imaju neuporedivo bolju 'istoriju' pravljenja igraca u posljednjih 10-15 godina nego mi. I svako od nas bi, vjerovatno, na Drezgicevom mjestu, da se radi o nasim karijerama, odabrao glavom Megu nego srcem Partizan. Pogotovo sto i Partizanu moze biti neuporedivo korisniji nekad u buducnosti ako prodje Megin tretman, nego ako kod nas sjedi na kraju klupe i tri sezone mase peskirom.

Invalid u glavi. Možda nije korektno sa moje strane ali mi je veoma drago što je debil dobio po pičkici a naš Karlik nije fasovao zatvorsku. Iz aviona se vidi da su Karlik i Isak dobri momci. Za Sterlinga ne mogu da tvrdim :D

Nisi ga ti, naravno, hajpovao, ali jesu drugi ovde i to se lako moze provjeriti. Samo kazem, mi volimo da hajpujemo one koji igraju kod nas, a cim odu ili nas necim "zeznu", ustanovimo da je taj u stvari kanta od igraca uvijek bio. I, s cim se i ti slazes, da to sto neko nije galakticki talenat ne znaci da ne moze recimo u toj Megi postati EL nivo igraca kakve mi u svojim redovima nismo odgojili jos od Vanje.

Na stranu sva nasa netrpeljivost prema Misku i svom tom projektu Mege, oni iz raznoraznih razloga imaju neuporedivo bolju 'istoriju' pravljenja igraca u posljednjih 10-15 godina nego mi. I svako od nas bi, vjerovatno, na Drezgicevom mjestu, da se radi o nasim karijerama, odabrao glavom Megu nego srcem Partizan. Pogotovo sto i Partizanu moze biti neuporedivo korisniji nekad u buducnosti ako prodje Megin tretman, nego ako kod nas sjedi na kraju klupe i tri sezone mase peskirom.
Ja ne sporim sada je već očigledno da je Mega bolja za razvoj mladih nego ovaj ovakav partizan koji juri rezultate.
Moje se odnosilo na to kakav rejting ima preko i da on tamo ne može da podigne cenu ovim potezom.

Ja ne sporim sada je već očigledno da je Mega bolja za razvoj mladih nego ovaj ovakav partizan koji juri rezultate.
Moje se odnosilo na to kakav rejting ima preko i da on tamo ne može da podigne cenu ovim potezom.
Ma potpuno se ja slažem sa tim što ti kažeš (osim što ne znam je li Drezgiću uopšte krajnji cilj ta neka NCAA i eventualno NBA karijera). Uopšte ne raspravljam da li si u pravu ili ne.

Samo dodajem, jer znaš i sam kako je sa nama. Ako nisi potencijal za prvog pika drafta, ako nisi budući Jokić, onda ti je bolje uopšte se ne baviti košarkom nego idi uči za automehaničara. Ðokovića ako ne proglase najboljim svih vremena (nego samo, recimo, jednim od trojice najboljih), to je zločin protiv čovječnosti. Tako i sa Drezgićem. Ako od njega ne može biti novi Ðorđević, ko ga jebe, zaboravimo na njega. Ja samo dodajem da dečka ne treba osuđivati, da od njega može biti EL igrač ako već ne MVP i da bi i za nas u budućnosti moglo biti bolje ako on sad ode u Megu nego kod nas. Na kraju krajeva, 99% EL igrača i nisu Ðorđevićevski kalibar, nego kalibar tipa Alekse.

Navodno postoji opcija da organizujemo utakmicu i u SAD.

Bravo Ostoja legendo :clap :respect

Статус
Затворена за писање одговора.