Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2024/2025

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
12.275
Reaction score
32.248
Локација
Beograd
Jel bio neko sa fudbala na basketu
Bio ja, što ne bih bio... I puno hvala onim vernim navijačicama Partizana što su me povezle autom od jedne do druge lokacije!

Dakle: posle onog ogromnog emotivnog pražnjenja na JNA, naravno da nije bilo moguće ponovo do maksimuma rasplamsati emocije i euforiju i u Areni...
Ali baš zato, veliko hvala košarkašima što su nam priuštili jednu sigurnu, na momente egzibicionu, i zbog odličnog učinka rezervista vrlo optimističnu i ubedljivu pobedu!

Meni je sve to bilo kao da sam, posle neke oluje, došao kući, ušuškao se u fotelju, i uz neki topao čaj, sedim, ćutim, ne mrdam, al' se smeškam i radujem igri i pobedi Partizana.

Malo da predahnemo, pa idemo dalje!

20241026_200838 - Copy - frame at 0m11s.jpg

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
330
Reaction score
2.504
Локација
Beograd
Dugo me neki igrač nije prijatno iznenadio ko Nakić u ovih par utakmica pogotovo posle prosečne sezone u igokei.
Jel može koja reč više o Nakicu buraz? Malo neke konkretnije analize? Ono sto ja vidim kao navijač (apsolutno nemam veze sa basketom) deluje mi da je dosta kompletan igrač. Sjajno telo, čini mi se da razume igru, može da podeli pas, dobra defanziva a mislim da ima i ozbiljan sut. Tačno se vidi kad šutira rasterećeno ulazi kao kap, fina mehanika? Ja bi mnogo voleo da taj momak uspe i da bude jedan od nosilaca igre od sledeće sezone.

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
4.001
Reaction score
7.559
Meni Nakic lici na Brata Dragana na samom početku kod nas. Slična gradja, kretnja, šut…
Meni je Mitar ogromno iznenađenje . Muda i glava. Nije mu Željko bez razloga dao da igra čelo poluvreme.
Ne znam kakav mu je šut. Ali ako nije kamenjar nema šanse da ne zavrsi u NBA sa ovom glavom.

Sava93

Grobar
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
252
Reaction score
725
Локација
Ruma
Bitno je da sa domaćima možemo da rešavamo ovakve utakmice, da se odmore nosioci. Šteta stvarno i što protiv tog Virtusa nisu pojedini dobili makar 5 minuta, mislim da bi izvojevali pobedu. Ali ne vredi žaliti za prosutim mlekom. Sve u svemu preko potrebna lagana pobeda, kako za igrače, tako i za nas navijače...

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.755
Reaction score
19.844
Локација
Kipar
Bosnjakovicu se predvidja svetla buducnost. Sa Topicem I Dimitrijevicem nosio U18 reprezentaciju do zlata ne evropskom prvenstvu. Kompletan igrac i ako nastavi sa ovakvim partijama dobicemo jos jednog velemajstora kosarkaske igre i potvrditi istinu da veliki igraci izlaze samo iz Partizana u Srbiji.

Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
291
Reaction score
1.350
Локација
Trebinje
^šut mu je najjača karakteristika
Мени се допао и доориносом у одбрани.
Пар пута јесте испао у кретању кроз блокове али је успио да неколико лопти изчачка и био је баш чврст у одбрани и константна пријетња на лопту. Посљедица такве агресивне игре је подизање моментума комплетне екипе и лаки поени у контранападу.
Свака част момку!!!
Још ће нас и размазити!!!

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
277
Reaction score
725
Fina kosarkaska utakmica.Ukljucen je i Vasinhton,vjerovatno ce imati svoj znacajniji dio protiv Monaka.Trebace nam njegovi kosevi i prodori,mada ce odbrana trpjeti sa njim.Majk ce vjerovatno jos pricekati za neku veci minutazu u ozbiljnijim utakmicama.Mladi su dobro ovo iznijeli bilo ih je lijepo vidjeti kako su se borili i peglali odbranu u zadnjoj cetvrtini.Pokusevski,kada bi bio ovako smiren i siguran u EL imali bi od njega velike koristi.Izgleda da mu puna hala i znacaj meca pravi suprotan efekat.Nakic veceras bio odlican.Decko ima fixikalije,solidan sut,dobru odbranu,bice od koristi i u EL.Bosnjakovic posjeduje onu kosarkasku drskost,koja igraca cini bljim,daje mu samopouzdanje,pred njim je lijepa karijera.Krka svakako nije mjerilo nase moci,ali treba dobiti i zadrzati 30 i kusur poena i istovremeno igrati laganu utakmicu sa starterima iz EL na klupi.Sada mobilizacija za dupli program .

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.500
Reaction score
21.048
Локација
Kej Republika
Bosnjakovicu se predvidja svetla buducnost. Sa Topicem I Dimitrijevicem nosio U18 reprezentaciju do zlata ne evropskom prvenstvu. Kompletan igrac i ako nastavi sa ovakvim partijama dobicemo jos jednog velemajstora kosarkaske igre i potvrditi istinu da veliki igraci izlaze samo iz Partizana u Srbiji.
Mislim da Dimitrijević nije bio te zlatne ekipe iz Niša. Mitar je svakako dominirao, iako je bio godinu dana bio mlađi od svih.

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.539
Reaction score
1.265
Vasington je kao sto sam i pricao potencijalno nase najvece pojacanje i ofanzivac, jeste ovo Krka, ali nacin na koji je on davao poene je fantasticna lakoca, pogotovo njegova druga trica koja je usla po sred obruca (to je taj visoki luk o kojem sam pisao) Ipak utisak utakmice je Bosnjakovic, prvo sto je bio napast u odbrani, a drugo sto je u napadu igrao neverovatno zrelo za svoje godine, nadam se da ce polako u ABA da dobija vece minute. Najvise me je pozitivno iznenadila ta "drskost" u igri, obe njegove asistencije su bile streetball fazon za koje ne bih nikad rekao da bi smeo da ih proba, ali svaka cast. Dejvis opet malo brine sto se tice kontrole skoka, cak i protiv Krke, njega za sada vadi cinjenica da sa pika jako lepo zna da podeli extra pass pa je i danas skupio kamaru asistencija, hajde da budemo strpljivi ipak. Najbitnije je da smo lepo odmorili nosioce i da igraci sa klupe pa i oni koji nisu uvek u sastavu su vise nego dobro odigrali. Idemo dalje

Shadow

Grobar
Учлањен(а)
08.02.2007
Порука
931
Reaction score
590
Dejvis opet malo brine sto se tice kontrole skoka, cak i protiv Krke, njega za sada vadi cinjenica da sa pika jako lepo zna da podeli extra pass pa je i danas skupio kamaru asistencija, hajde da budemo strpljivi ipak. Najbitnije je da smo lepo odmorili nosioce i da igraci sa klupe pa i oni koji nisu uvek u sastavu su vise nego dobro odigrali. Idemo dalje
Dejvis počinje da me podseća na Kaminskog svojom "voljom" za borbom. Njegov govor tela mi postaje iritantan. Vidi se tu znanje, ali ne možemo reći da ga Frank nije imao. Ne znam. Nadam se da će me demantovati...

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
482
Reaction score
3.460
Локација
Novi Beograd
Nisam gledao utakmicu ali po ovome sto sam procitao i video, pohvalio bih sve jer je ovo model kako treba da igramo i resavamo vecinski u Aba.

Konacno da igraci iz rotacije izguraju vecinski utakmicu.

Svaka cast za Pokua, Nakica, Balsu i Bosnjakovica. Da bi videli EL moraju da imaju kvalitetne role i minute u Aba, da dominiraju.

Dobra partija i Washingtona, videcemo koliko moze da se nametne kao napadacka opcija.

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.755
Reaction score
19.844
Локација
Kipar
Mislim da Dimitrijević nije bio te zlatne ekipe iz Niša. Mitar je svakako dominirao, iako je bio godinu dana bio mlađi od svih.

U pravu si, izvinjavam se.
2023. u Nisu osvajamo zlato a Bosnjakovic igrac utakmice u finalu sa 21 poenom. Dimitrijevic nije bio u timu.
2024. u finalu protiv Nemacke Bosnjakovic I Dimitrijevic nosili tim. Topic je bio povredjen.

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.508
Reaction score
12.180
Локација
Beograd
Osim početnog grča i Krkinih suludih trojki, ostatak utakmice pripao boljem, naravno, nama. Nema šta da se doda osim da i ja izrazim zadovoljstvo nekim igračima, mali Mitar, pogotovo, super odigrao, Balša se borio, blokirao, padao, pogađao, Nakić, Pokuševski, takođe... Dvejn odličan, Majk dobar, ali će im trebati još vremena, ipak su izgubili nit u akcijama, povreda, odsustvo, ovako laički i subjektivno gledano... Ja sinoć nijednog momenta nisam imala ni trunku sumnje u preokret, k'o što mi se redovno dešava :D naprotiv, očekivala sam stotku a dobila stoka razliku :D još da su ujke dobile cigane, ihaaa, kakav bi to dan bio tek onda... Ovako su ih bar namučili, ako ništa drugo...

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
3.029
Reaction score
15.257
Локација
Madagascar

Jones

Početnik
Учлањен(а)
07.12.2010
Порука
167
Reaction score
474
Локација
Stari Košutnjak
Btw, skoro sam pricao da ocekujem od Frenka da bude jedan najvaznijih igraca...i tako blejim sad sa sinom u parku...kad ono poznata faca sedi na klupi, lici na Frenka, al otkud znam, ima neku crnu kapicu, ustane i izvalim to je on, duge ruke, siroka ramena. Reko, 'Frank'....pruzio ruku upoznao se, ja mu reko da ti dam savet, od amatera, budi agresivniji, napadni obruc... Kaze on 'will do' i smeje se. Naravno rekao sam mu i da pozdravi brata Matijasa :)