Urije
Grobarčina
Nadam se da je DJW taj clutch kad se rijesava.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Bio ja, što ne bih bio... I puno hvala onim vernim navijačicama Partizana što su me povezle autom od jedne do druge lokacije!Jel bio neko sa fudbala na basketu
Jel može koja reč više o Nakicu buraz? Malo neke konkretnije analize? Ono sto ja vidim kao navijač (apsolutno nemam veze sa basketom) deluje mi da je dosta kompletan igrač. Sjajno telo, čini mi se da razume igru, može da podeli pas, dobra defanziva a mislim da ima i ozbiljan sut. Tačno se vidi kad šutira rasterećeno ulazi kao kap, fina mehanika? Ja bi mnogo voleo da taj momak uspe i da bude jedan od nosilaca igre od sledeće sezone.Dugo me neki igrač nije prijatno iznenadio ko Nakić u ovih par utakmica pogotovo posle prosečne sezone u igokei.
Мени се допао и доориносом у одбрани.^šut mu je najjača karakteristika
Mislim da Dimitrijević nije bio te zlatne ekipe iz Niša. Mitar je svakako dominirao, iako je bio godinu dana bio mlađi od svih.Bosnjakovicu se predvidja svetla buducnost. Sa Topicem I Dimitrijevicem nosio U18 reprezentaciju do zlata ne evropskom prvenstvu. Kompletan igrac i ako nastavi sa ovakvim partijama dobicemo jos jednog velemajstora kosarkaske igre i potvrditi istinu da veliki igraci izlaze samo iz Partizana u Srbiji.
Dejvis počinje da me podseća na Kaminskog svojom "voljom" za borbom. Njegov govor tela mi postaje iritantan. Vidi se tu znanje, ali ne možemo reći da ga Frank nije imao. Ne znam. Nadam se da će me demantovati...Dejvis opet malo brine sto se tice kontrole skoka, cak i protiv Krke, njega za sada vadi cinjenica da sa pika jako lepo zna da podeli extra pass pa je i danas skupio kamaru asistencija, hajde da budemo strpljivi ipak. Najbitnije je da smo lepo odmorili nosioce i da igraci sa klupe pa i oni koji nisu uvek u sastavu su vise nego dobro odigrali. Idemo dalje
Mislim da Dimitrijević nije bio te zlatne ekipe iz Niša. Mitar je svakako dominirao, iako je bio godinu dana bio mlađi od svih.
Bio i ja sa sinovima i bratom.Jel bio neko sa fudbala na basketu
Ocekivao sam skoro punu arenu kad ono slaba poseta