Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2024/2025

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.791
Reaction score
3.668
Локација
Humska ulica
Tuga je sto Arijan zauzima mesto Bosnjakovicu. Mali je talentovan,napaljen do koske,ima sut,gine u odbrani i dete je,bolje dati njemu sansu da raste u EL uz ove igrace. On moze da napreduje do besvesti sto kod Arijana ne vidim kao opciju.

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
5.258
Reaction score
12.513
Ma ni Arijan sebe ne vidi kao opciju, al mu upala sekira u med sto kazu.
Splet okolnosti i nedostatak domacih igraca je dovelo do toga da on bude tu, cak sta vise decko nije ni Aba kvalitet.

Kako napreduje oporavak Karlika, negde sam procitao da je dosta bolje.

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.466
Reaction score
6.916
Локација
vezenemam
E jbg sada, to je kao da kažeš za Ifea "nije ni EL kvalitet", na primer.
Lakić jeste abaligaški igrač, ali teško da će moći više od toga (EK, a pogotovo ne EL nivo).
Ali da sačekamo ipak, da ne bude kao sa nekim drugim igračima koje smo "cenili":D

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
5.258
Reaction score
12.513
E jbg sada, to je kao da kažeš za Ifea "nije ni EL kvalitet", na primer.
Lakić jeste abaligaški igrač, ali teško da će moći više od toga (EK, a pogotovo ne EL nivo).
Ali da sačekamo ipak, da ne bude kao sa nekim drugim igračima koje smo "cenili":D
Mi nismo imali mesta za jednog Alekseja Nikolica, koji je klasa u poredjenju sa Arijanom slozices se.
Daj boze da napreduje i bude od koristi, bicu srecan, jer je igrac Partizana.
Za sada nema puno iznenadjenja, ni pozitivnih, ni toliko negativnih, mozda je mali broj utakmica ( 5 u EL ) koji su mi relevantni.
Na primer Sterling na koga sam ja licno hejter, dve utakmice je bio odlican, tri vise los nego li dobar.
Tajrik i Bonga su najkonstantniji i mozemo reci za sada ispunili ocekivanja, dok sa druge strane za sada Dejvis ne pruza partije koje se ocekuju od njega i ocekujem da digne formu i ozbiljnost.
Iffe moze puno bolje od ovoga, a bogami i kapiten.
Da pohvalim Nakica, kod njega ima talenata, a bogami i visok IQ, nadam se da ce dobiti vise prostora i u EL.

Primorac

Grobar
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
399
Reaction score
1.167
Svako ima svoje mjesto.Lakic je predvidjen za ABA ligu u mjeri i protivnika u kojoj moze da odmijeni startne bekove.Decko ce biti van rotacije za EL a povratkom Vashingtona i Majka,van ce biti jos neko od "domacih".Bosnjakovic jos nije kalibar za vece utakmice a decko ima predispozicije za fin napredak.Braun je starter i Zeljko ocigledno ima u njega puno povjerenja.Dejvis,valjda od ovog moze samo bolje,mozda je razlog spora adaptacija i povreda prstiju.Ova nedelja je bitna,Monako mora pasti.

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
676
Reaction score
4.251
Локација
Trstenik
Tuga je sto Arijan zauzima mesto Bosnjakovicu. Mali je talentovan,napaljen do koske,ima sut,gine u odbrani i dete je,bolje dati njemu sansu da raste u EL uz ove igrace. On moze da napreduje do besvesti sto kod Arijana ne vidim kao opciju.
Ne zauzima. Nije Željko neko ko će obezbediti Arijanu minutažu zato što to "mora", ili oseća odgovornost prema njemu. Ko se bolje pokaže na treninzima u smislu da može više da doprinese na utakmici, taj će dobiti minute. Za sad Arijan je u prednosti u smislu nekog iskustva, ali Mitar je naravno daleko talentovaniji i postepeno će sve više igrati.

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.466
Reaction score
6.916
Локација
vezenemam
Dejvis onda mora da jede živu decu na treninzima, samo još da počne bar nešto od toga da pokazuje i na utakmicama.

Možda bi valjalo da se manemo sličnih iluzija, bar ovde među nama. Nije džaba "životinjska farma" vanvremenski klasik
Klinci i mlađi/nedokazani igrači moraju da se dokazuju iznova i iznova na treninzima i utakmicama....ovi dokazani (Dejvis npr) kakvi god da su, uvek će biti u EL rotaciji, ako su zdravi naravno.
Dobar ili loš sistem, vezenemam.:D

Zbunjen

Grobar
Учлањен(а)
10.11.2007
Порука
273
Reaction score
918
Pa nije baš to tako kod Željka. Seti se samo koliko puta je prošle sezone bio "klupiran" Kaminski (ili PJ.).
Ž. Pantić se ozbiljno naljutio na Obradovića, što na takvoj NBA veličini i karijeri trenira strogoću.

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.788
Reaction score
5.130
Локација
Beograd
Dejvi svakako i ovakav pokazuje daleko vise od Balse tako da je to dovoljno da moze da igra. Ne mora da jede zivu decu na treningu.

TaraNdrel

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
504
Reaction score
3.727
Локација
Novi Beograd
Mi nismo imali mesta za jednog Alekseja Nikolica, koji je klasa u poredjenju sa Arijanom slozices se.
Daj boze da napreduje i bude od koristi, bicu srecan, jer je igrac Partizana.
Za sada nema puno iznenadjenja, ni pozitivnih, ni toliko negativnih, mozda je mali broj utakmica ( 5 u EL ) koji su mi relevantni.
Na primer Sterling na koga sam ja licno hejter, dve utakmice je bio odlican, tri vise los nego li dobar.
Tajrik i Bonga su najkonstantniji i mozemo reci za sada ispunili ocekivanja, dok sa druge strane za sada Dejvis ne pruza partije koje se ocekuju od njega i ocekujem da digne formu i ozbiljnost.
Iffe moze puno bolje od ovoga, a bogami i kapiten.
Da pohvalim Nakica, kod njega ima talenata, a bogami i visok IQ, nadam se da ce dobiti vise prostora i u EL.
Tajrik ako ovako nastavi i jos timski podignemo igru ide u top 5 centara EL. Decko je zver.

Polako s Brendona Dejvisa :D Ja i dalje tvrdim da je odlican ali da mu nasa koncepcija ne odgovara pre svega defanzivna. Nadam se da ce Zeljko i Karaicic takticki da mu se prilagode malo vise. Kad odigra dobro u odbrani dobice samopouzdanje za napad, a ima odlican napadacki arsenal, pogotovu sut i pregled igre.

Ostalo se slazem.

Mene samo zanima kristalisanje napadacke opcije izmedju Sterlinga i Washingtona (neko od njih uz Karlika ce biti glavni). Ja gotivim Sterlinga medjutim ovo za sada mi izgleda kao da nema “ludu” glavu nego pokusava da se prilagodi sistemu dok Washington lici da ima. A za prvu napadacku opciju je potrebno da se povremeno iskoci iz sablona, doduse efikasno.

I druga stvar koja mi je interesantna je podela uloga u timu kad se vrati Washington za EL. Ne idu mi on i Sterling zajedno i cini mi se da se pravi guzva na bekovskim pozicijama jer obojica kad imaju i minimalno otvorenog prostora uglavnom vide kos. ( mada moglo se slicno reci i za Pantera i Nanelija pa su efikasno igrali zajedno, doduse uz neke propuste u odbrani :D )

Goran1990

Početnik
Учлањен(а)
28.08.2021
Порука
72
Reaction score
367
Локација
Modriča
Lakić je u ABA ligi u sezoni 23/24 imao u prosjeku 9,4 poena, 3,8 skokova, 3,4 asistencije i 1,4 ukradene, a igrao u prosjeku 32,2 minute, to uopste nije lose.
Pri tome, dobio je sansu, ako napreduje igrace vise, u suprotnom vratice se u Zadar.
Pa nismo mi Real, da imamo na svakoj poziciji 3 ista igraca.
Neka i Lakica i Bosnjakovica, bek se dokazuju.

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.788
Reaction score
5.130
Локација
Beograd
Dimitrijevic pozajmljen Metalcu. Izvor njegov instagram.

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.466
Reaction score
6.916
Локација
vezenemam
Potpuno logično, unutrašnja linija nam je jaka ko zemlja, brdo igrača i još pride puca na sve strane od forme pojedinaca...Nema tu mesta za eksperimente i naročito ne za mlađariju.
Možda tamo u decembru iskopamo nekog kabokla, čisto jer nam se more...nekog Matijasa ipak teško da će moći, bar do sledećeg veka.
#svenarezultat_yeswecan