MikiBL
Partizanovac
Izuzeo bih Arijana. Bar zasad.Prvi put od Duleta Vujosevica sam video domace igrace da igraju kosarku na zadovoljavajucem nivou.
Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Izuzeo bih Arijana. Bar zasad.Prvi put od Duleta Vujosevica sam video domace igrace da igraju kosarku na zadovoljavajucem nivou.
Mi nismo imali mesta za jednog Alekseja Nikolica, koji je klasa u poredjenju sa Arijanom slozices se.E jbg sada, to je kao da kažeš za Ifea "nije ni EL kvalitet", na primer.
Lakić jeste abaligaški igrač, ali teško da će moći više od toga (EK, a pogotovo ne EL nivo).
Ali da sačekamo ipak, da ne bude kao sa nekim drugim igračima koje smo "cenili"![]()
Ne zauzima. Nije Željko neko ko će obezbediti Arijanu minutažu zato što to "mora", ili oseća odgovornost prema njemu. Ko se bolje pokaže na treninzima u smislu da može više da doprinese na utakmici, taj će dobiti minute. Za sad Arijan je u prednosti u smislu nekog iskustva, ali Mitar je naravno daleko talentovaniji i postepeno će sve više igrati.Tuga je sto Arijan zauzima mesto Bosnjakovicu. Mali je talentovan,napaljen do koske,ima sut,gine u odbrani i dete je,bolje dati njemu sansu da raste u EL uz ove igrace. On moze da napreduje do besvesti sto kod Arijana ne vidim kao opciju.
Tajrik ako ovako nastavi i jos timski podignemo igru ide u top 5 centara EL. Decko je zver.Mi nismo imali mesta za jednog Alekseja Nikolica, koji je klasa u poredjenju sa Arijanom slozices se.
Daj boze da napreduje i bude od koristi, bicu srecan, jer je igrac Partizana.
Za sada nema puno iznenadjenja, ni pozitivnih, ni toliko negativnih, mozda je mali broj utakmica ( 5 u EL ) koji su mi relevantni.
Na primer Sterling na koga sam ja licno hejter, dve utakmice je bio odlican, tri vise los nego li dobar.
Tajrik i Bonga su najkonstantniji i mozemo reci za sada ispunili ocekivanja, dok sa druge strane za sada Dejvis ne pruza partije koje se ocekuju od njega i ocekujem da digne formu i ozbiljnost.
Iffe moze puno bolje od ovoga, a bogami i kapiten.
Da pohvalim Nakica, kod njega ima talenata, a bogami i visok IQ, nadam se da ce dobiti vise prostora i u EL.
Lakić je u ABA ligi u sezoni 23/24 imao u prosjeku 9,4 poena, 3,8 skokova, 3,4 asistencije i 1,4 ukradene, a igrao u prosjeku 32,2 minute, to uopste nije lose.Tuga je sto Arijan zauzima mesto Bosnjakovicu. Mali je talentovan,napaljen do koske,ima sut,gine u odbrani i dete je,bolje dati njemu sansu da raste u EL uz ove igrace. On moze da napreduje do besvesti sto kod Arijana ne vidim kao opciju.
Po meni dobra odluka. Neka igra na seniorskom nivou, dobija minute i jaca.Dimitrijevic pozajmljen Metalcu. Izvor njegov instagram.