Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Slazem se, mada je on kasno poceo da igra ili da dobija pravu sansu.Смит је био најбољи избор.
Modus operandi sličan, da ne kažem isti. Neka se neko bolje pameti seti kako je počelo onda.Pitam se da li sam jedina koja povlaci paralelu izmedju Duletovog odlaska iz Partizana i ove hajke na Zeljka koja se digla po drustvenim mrezama od strane pojedinih Grobara? (neka bude da su iskreni Grobari jer Boze moj, ima nas raznih)
Otprilike ista mantra, ista prica... Najpre pokrenuta od strane novinarskih pacova a kasnije prihvacena od strane dela Grobara. Duletovo lose vodjenje utakmica, lose ophodjenje prema igracima, lose akcije, svaljivanje krivice na igrace, Dule nije to sto je nekad bio... I naravno, ona najjaca - sponzori koji su samo cekali da udju u klub i uloze ogromne pare ali je problem bio Vujosevic. On je kocnica ka prosperitetu Partizana. Kada on ode, sve ce procvetati.
Negde na isto me asocira trenutna situacija - sve je na mestu, igraci su top i najjaci u Evropi, domaca prvenstva su regularna, imamo najjaci budzet u univerzumu... Sve je odlicno, samo je Obradovic prevazidjen trener. Cekaju nas ABA i KLS titule, i Fajnal for EL, samo da se otarasimo tog Zeljka koji gusi Partizan i tera ga u ambis™.