Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2024/2025

Ilyasova

Forumski bard
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
5.037
Reaction score
11.372
Ja sam alergican na Partizanovu doselekciju.

Retko kad dodje neki normalan, a da pritom zna kosarku.

Brodzianski, Kaboklo, Angola, Kvami Von mada dobro tad je bila teska besparica.

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.739
Reaction score
2.804
Danasnja utakmica protiv fabrika metalnih proizvoda sve osim pobede i to ubedljive bilo bi ramno katastrofi.

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
675
Reaction score
2.292
Što bi u Severoj Makedoniji rekli južni Srbi:
Tokmu taka Marine

ivana_011

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
77
Reaction score
1.521
Локација
Beograd
Pitam se da li sam jedina koja povlaci paralelu izmedju Duletovog odlaska iz Partizana i ove hajke na Zeljka koja se digla po drustvenim mrezama od strane pojedinih Grobara? (neka bude da su iskreni Grobari jer Boze moj, ima nas raznih)

Otprilike ista mantra, ista prica... Najpre pokrenuta od strane novinarskih pacova a kasnije prihvacena od strane dela Grobara. Duletovo lose vodjenje utakmica, lose ophodjenje prema igracima, lose akcije, svaljivanje krivice na igrace, Dule nije to sto je nekad bio... I naravno, ona najjaca - sponzori koji su samo cekali da udju u klub i uloze ogromne pare ali je problem bio Vujosevic. On je kocnica ka prosperitetu Partizana. Kada on ode, sve ce procvetati.

Negde na isto me asocira trenutna situacija - sve je na mestu, igraci su top i najjaci u Evropi, domaca prvenstva su regularna, imamo najjaci budzet u univerzumu... Sve je odlicno, samo je Obradovic prevazidjen trener. Cekaju nas ABA i KLS titule, i Fajnal for EL, samo da se otarasimo tog Zeljka koji gusi Partizan i tera ga u ambis™.

Pato9

Grobar
Учлањен(а)
10.12.2007
Порука
436
Reaction score
1.912
Reciklaža uspešno odrađena.
Nadam se da je Vanja dobio manje minuta zbog kurcobolje (prilikom dodavanja od strane Majka u prvoj četvrtini kada ga je nonšalantno bolelo uvo da iskoristi to), a ne da bi se odmarao za predstojeću evroligašku utakmicu.

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.137
Reaction score
16.813
Локација
underground
Sve sto ocekujem od utakmice protiv tima koji postoji samo da bi pokusali da dobiju ovu utakmicu i da bi ciganima omogucili 2 rekreativne utakmice, je bilo kakvu pobedu i da se niko ne povredi.
Nazalost Karlik je izasao zbog neke povrede. Nadam se da nije nista ozbiljno ali veoma vazna utakmica nam je za samo 3 dana.

Учлањен(а)
22.10.2019
Порука
529
Reaction score
2.881
Локација
Панчево
Pitam se da li sam jedina koja povlaci paralelu izmedju Duletovog odlaska iz Partizana i ove hajke na Zeljka koja se digla po drustvenim mrezama od strane pojedinih Grobara? (neka bude da su iskreni Grobari jer Boze moj, ima nas raznih)

Otprilike ista mantra, ista prica... Najpre pokrenuta od strane novinarskih pacova a kasnije prihvacena od strane dela Grobara. Duletovo lose vodjenje utakmica, lose ophodjenje prema igracima, lose akcije, svaljivanje krivice na igrace, Dule nije to sto je nekad bio... I naravno, ona najjaca - sponzori koji su samo cekali da udju u klub i uloze ogromne pare ali je problem bio Vujosevic. On je kocnica ka prosperitetu Partizana. Kada on ode, sve ce procvetati.

Negde na isto me asocira trenutna situacija - sve je na mestu, igraci su top i najjaci u Evropi, domaca prvenstva su regularna, imamo najjaci budzet u univerzumu... Sve je odlicno, samo je Obradovic prevazidjen trener. Cekaju nas ABA i KLS titule, i Fajnal for EL, samo da se otarasimo tog Zeljka koji gusi Partizan i tera ga u ambis™.
Modus operandi sličan, da ne kažem isti. Neka se neko bolje pameti seti kako je počelo onda.

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
853
Reaction score
7.442
Локација
Nis
Bravo za pristup i energiju!
Ako se ne varam prosle godine smo gotovo uvek gubili u Abi nakon duplog kola u Evroligi, ove sezone 2 od 2. Sigurno je razlog i duza rotacija ali ima i do pristupa! Gazi dalje :navijac