Gledao sam ga, a juce sam mu pogledao i najbitnije utakmice prosle sezone, naravno ubrzano, nesto kroz hajlajte, nesto kroz scouting video snimke...
Na EK nisam, ali sam pogledao statistiku nakon komentara da je bio kanta da vidim kako je igrao tamo.
Sto se generalne statistike tice - ako je bio prva petorka EK, ne moze da bude kanta. Washington ne moze da bude Kobi ni za koga, jer ima sve osim inteligencije koja upada u minus.
A to da ovaj nece da prihvati da bude rezervni plej i treca opcija, ne pita se puno on tu. Imace dvejnovu ulogu da resava aba ligase, i odmara Karlika, i kad je raspolozen da ubaci u EL po 15ak poena i to je to.
Nama tu ulogu igra Milton ove sezone sa 2.5 miliona, a ni to ne igra, ovaj igra za 500k. Ne znam cemu tolika drama.
Na stranu sto je ovo Miskov igrac, ali se nadam da ga je Penjaroja odobrio.. Ja sam uvek vise za to da se nadju stranci iz EK, ili manjih ekipa sa potencijalom kao sto je bio Lesor, Francisko, TJ Shorts, pa prosle godine Mekinli i Kabengele, ove godime Malachi Flynn, nego da bude opsesija NBA igracima po svaku cenu bez obrzira dal' mogu da se uklope, dal' imaju kvalitet za evropu, dal' su dobri ljudi. Da glume neke zvezde za ogroman novac. To se jako lose pokazalo.