Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2025/26

Ja sam nekako preskočila ta čekanja i da me neko pita kako, ja pojma nemam. Al' mi nije jasno, sve manji broj "ispred mene" a vreme sve duže, za 1000+ ljudi, bilo 38, a za 600 ljudi, 55 minuta čekanja, 'bem mater, što bi rekao moj pokojni otac...

Kako rekoše da se rasprodale za PAOK tako se raziđoše ljudi a ja uzeo 2 za superior deo što preostde.
Napisaše mi i kaznu za parking.
Izađe mi ova promocija kao sezonska.

Sve će ovo nama rezultatski da se vrati... Mora jednom ako ništa, tako kaže zakon verovatnoće - Ako svi odigraju na maksimalnom nivou iskorišćenosti talenta, znanja i snage /u kontinuitetu i bez većih povreda/, mi osvajamo EL - a to da vidim još jednom u životu dao bih sve novce koje imam, zatim i one koje nemam, pa onda desni bubreg i levo jaje.

P.S. Pameti svakako nemam, samo esencija pozitivnih emocija i ludost!

Meni je receno da je zakljucano superior i premium, da nije moglo da se kupi uopste...

Ako neko čeka fazu 3 za kupovinu sezonske a nije aktuelni sezonac, imam na svom profilu jednu viška za ovu godinu koju ne obnavljamo za nivo 400 bočno (u drugoj fazi se može i menjati mesto ako želite shodno raspoloživosti), pa da ne propadne ako nekome znači i zbog 20% popusta na cenu sezonske (treba i članska), javite se!

Napominjem samo da u ovom slučaju ustupamo kupovinu sezonske samo za ovu sezonu, što znači da bi uredno bila prosleđena vama za vaš NFC uređaj ali ostala na mom profilu, jer verujem da ćemo naredne računati i na to jedno mesto, pa ako nekom odgovara za sezonu da prođe jeftinije - slobodno pišite!

Последња измена:
Ako neko čeka fazu 3 za kupovinu sezonske a nije aktuelni sezonac, imam na svom profilu jednu viška za ovu godinu koju ne obnavljamo za nivo 400 bočno (u drugoj fazi se može i menjati mesto ako želite shodno raspoloživosti), pa da ne propadne ako nekome znači i zbog 20% popusta na cenu sezonske (treba i članska), javite se!

Napominjem samo da u ovom slučaju ustupamo kupovinu sezonske samo za ovu sezonu, što znači da bi uredno bila prosleđena vama za vaš NFC uređaj ali ostala na mom profilu, jer verujem da ćemo naredne računati i na to jedno mesto, pa ako nekom odgovara za sezonu da prođe jeftinije - slobodno pišite!
Од мене је иста ситуација тј. иста понуда - имам сигурно једно место, а могуће да ће до краја фазе 2 бити још једно. Тренутно су у сектору 436 - Југ бочно.

Измена: Ако је неко заинтересован, а уз то и из Новог Сада, можемо се наћи да заједно прођемо кроз процедуру, директно са плаћањем, да не пресипамо са рачуна на рачун. :)

Последња измена:
Rispekt

Hoce li ih biti za slobodnu prodaju

^ @zaro

Mrzelo me da se cimam da povezujem karticu ali sam evo konacno i to uradio, sama app ne deluje lose, moze da se seruje ekran sa telefona i tableta na tv, kvalitet je solidan. Vredelo je iscimati se samo zbog ove mogucnosti prebacivanja slike na tv. Preko solidsport app se sve radi ali koliko vidim to ste vec sve ispisali.

Meni na iphone aplikacija zakucava